arkadaşlar kontrole gittim herşey iyi güzel ayrıldım kontrolden ve bir yarım saat sonra doktorum aradı ve resimleri yüklerken farkettiğini sağ göğsümdeki protezin kaymış olabileceğini söyledi masaj anlattı yeni onu uygulayacağım.çok canım sıkkın.
aranızda hiç slikonu kayan yada yakınının slikonu kayan oldumu.bunun için ne yaptınız lütfen bilginiz varsa yardım edermisiniz teşekkür ederim şimdiden
saol arkadaşım teşekkür ederimcanım bende yenı amelıyat oldum sayılırr benımde bır gogus sılıkonum sankı daha asagıdaydı ılk zamanlar masajla duzelıyor sıkma canını en kotu yenıden amelıyat olursun ıkıncı amelıyat cok zor olmuyor ayrıca buna gerek bıle kalmıycak emın olabılırsın:)
arkadaşlar kontrole gittim herşey iyi güzel ayrıldım kontrolden ve bir yarım saat sonra doktorum aradı ve resimleri yüklerken farkettiğini sağ göğsümdeki protezin kaymış olabileceğini söyledi masaj anlattı yeni onu uygulayacağım.çok canım sıkkın.
aranızda hiç slikonu kayan yada yakınının slikonu kayan oldumu.bunun için ne yaptınız lütfen bilginiz varsa yardım edermisiniz teşekkür ederim şimdiden
pıerlotıcım kaydıgından emınmısın bazen bırı dıgerınden daha cabuk sekıl alabılıyormuş 6. ayını tamamladıktan sonra hala fark varsa o zaman sorun olabılırmış belkı bırı daha cabuk sekıl almıştır uzme kendını
geçmiş olsun canım.ben ameliyat olalı üç ay oldu.benim de sol göğsüm diğerine göre bariz şekilde daha yukarıdaydı.şimdi eşitlendiler.doktorum 6 ay olduğunda tamamen düzeleceğini söylemişti.doğru dürüst masaj da yapmadım,doktorum gerek olmadığını söylemişti çünkü.size masaj da önermiş doktorunuz.çok daha kısa bir sürede eşitleneceğine eminim.hiç korkmayın.
pıerlotıcım kaydıgından emınmısın bazen bırı dıgerınden daha cabuk sekıl alabılıyormuş 6. ayını tamamladıktan sonra hala fark varsa o zaman sorun olabılırmış belkı bırı daha cabuk sekıl almıştır uzme kendını
Katılıyorum cubura..kesinlikle düzelicektir.Kızlar size birşey diyimde,ameliyat öncesi çekilen resimlere dikkatli bakarsanız bir gögüs digerinden farklıdır.Nasıl iki kaşın aynı olmadıgı,ayaklarımızın büyüklügü aynı olmadıgı gibi..