bende bir yıl önce bu operasyonu malesef yaptırdım ve pişmanlık yaşayanlardan birisiyim. eskiden küçük ama şekil itibariyle çok güzel ve diri göğüslerim vardı. şimdide güzel çirkin diyemem ama kendime çok yabancılaştım. eski halimi o kadar özledim ki anlatamam. eskiden destekli 75 a kullanıyordum şimdi 75 b kullanıyorum ama vücüdumda hiç orantılı olmadığını hissediyorum. bende bunlardan kurtulmak istiyorum. protezlerini çıkartan arkadaşlar ne durumda? eski halinize en azından eskisine yakın bir duruma gelebildiniz mi? sizden alacağım bilgiler beni de daha cesaretlendirecektir
ozel mesaj gonderemiyorum o yuzden burdan yardimci olmaya calisacagim, benim protezlerim kendi istegimle degil enfeksiyon sonucunda cikartildi henuz 10 gunluktu, 285cc kas zari alti takilmisti. suan 6 ayim bitti ve yarin tekrar ameliyat olacagim ayni yontem ve ayni cc. ilk cikartildiginda goguslerim dumduzdu deri kalitem degismis diriligini kaybetmisti sanki, korse kullaniodum ama suan eskisinden hicbir farkliliklari yok ama deri elastikiyetin, takilan cc, icerde kalma suresi onemli faktorler oldugunu dusunuyorum. Bu sekilde mutsuz olmana uzuldum gercekten ki yarin ki ameliyatimdan once boyle bir mesaj gormek beni de etkiledi umarim boyle bir pismanlik yasamam.
Merhaba silikonlarini cikarttiktan sonra eski haline donmesi ne kadar zaman aldi şuan halinden memnun musun bende tsktirdim ama pismanim ve cikartmak istiyorum cevap yazarsan sevinirim ve iz ne durumdaMerhaba arkadaşlar.4-5 senedir kullandığım protezlerimden artık kurtulmak istiyorum.Görüntü olarak sıkıntı yok,güzel.Hatta bir çoğumuzun isteyip de istediği gibi olmadığı bir görüntüde ama gel gelelim ki herşey görüntü demek değilmiş.Sağlık en önemlisi.Bekarken taktırdım ve şimdi evliyim,çocuk düşünüyorum.Göğsüm protezle dolu,yatar konumdayken doğal bir göğüs yumuşaklığında değil,sert, bir de içi süt dolunca düşünemiyorum.Bilgisi olan paylaşsın lütfen...
Kas altından,275 cc,yuvarlak protez konuldu.Doktorum onu koymak için bir cep hazırladığını söylemişti.Bu cep hazırlama nasıl oluyor,ne anlama geliyor? Protezleri çıkartttığımda gösğüm nasıl bir şekil alır?Tecrübesi olan varsa lütfen paylaşsın.Çok merak ediyorum.Çevremde bu durumda birileri yok,sadece medyadan duyduklarım var işte,çıkartan ünlüler,çıkarttıktan sonra hafiflediklerini söylüyorlar,memnun olduklarını söylüyorlar.Ama deformeden söz eden yok???
Siz neden memnun değilsiniz acaba? Aynı soruyu bende sormak istiyorum cıkarttıtan arkdasa su an ne durumdasınız acaba ben yeni ameliyat oldum ve smdiden pişmanımMerhaba silikonlarini cikarttiktan sonra eski haline donmesi ne kadar zaman aldi şuan halinden memnun musun bende tsktirdim ama pismanim ve cikartmak istiyorum cevap yazarsan sevinirim ve iz ne durumda
Merhaba benim amelyat olalı 1 hafta olacak yarin ve inanilmaz ağrım var sol tarafimi hareket bile ettiremiyorum yataktan birinin yardimi olmadan kalkamiyorum bu aksam pansumanlarim alinacak ve doktora cikartmak istedigimi soyleyecem tek duam insaAllah cok maliyetli degildir taktirmaya 9 bin verdim keske zamani geri alabilseydikSiz neden memnun değilsiniz acaba? Aynı soruyu bende sormak istiyorum cıkarttıtan arkdasa su an ne durumdasınız acaba ben yeni ameliyat oldum ve smdiden pişmanım
Canım benmde sağ kolum uyuşmuş durumda resmen aynı durumdayızMerhaba benim amelyat olalı 1 hafta olacak yarin ve inanilmaz ağrım var sol tarafimi hareket bile ettiremiyorum yataktan birinin yardimi olmadan kalkamiyorum bu aksam pansumanlarim alinacak ve doktora cikartmak istedigimi soyleyecem tek duam insaAllah cok maliyetli degildir taktirmaya 9 bin verdim keske zamani geri alabilseydik
Ben yataktan kalkabiliyorum ama kolum psikolojimi bozdu. Bende bugün cıkarttrmak istiyorum dıyecegım sana hangı yöntemle yapıldı ameliyatMerhaba benim amelyat olalı 1 hafta olacak yarin ve inanilmaz ağrım var sol tarafimi hareket bile ettiremiyorum yataktan birinin yardimi olmadan kalkamiyorum bu aksam pansumanlarim alinacak ve doktora cikartmak istedigimi soyleyecem tek duam insaAllah cok maliyetli degildir taktirmaya 9 bin verdim keske zamani geri alabilseydik
Bana kas altı 295 cc takıldı sırtımda ağrıyor geceleri uyuyamaz oldum çok pisman oldum ben aksam sorup fiyat alacam sende sorarsan yazarmisin uygun olsun istiyorum nerde yasiyorsun ben istanbuldayımBen yataktan kalkabiliyorum ama kolum psikolojimi bozdu. Bende bugün cıkarttrmak istiyorum dıyecegım sana hangı yöntemle yapıldı ameliyat
Canım kendi doktoruna mı soracaksın? Ben antepte yasıyorum bende bugün aksam üzeri konuscam doktorla sen hemen mi düşünüyorsun ameliyatı ailem bir iki ay bekle alışırsın falan diyor ama gözüm korktu benım 3-4 gün benimde cok agrıdı belim. Canım özelden nasıl mesaj atılıyor bana da kas altı 300 takıldı.senin meme var mıydı hiç bende yoktu düzdü nerdeyse cıkarınca cilt nasıl olacak acaba ikinci ameliyattan da korkuyorum kafamda bi sürü sey varBana kas altı 295 cc takıldı sırtımda ağrıyor geceleri uyuyamaz oldum çok pisman oldum ben aksam sorup fiyat alacam sende sorarsan yazarmisin uygun olsun istiyorum nerde yasiyorsun ben istanbuldayım
Evet kendi doktoruma soracam bana da ailem bekle diyor ama benim sabrım yok isterse iktiktan sonra hic memem olmasin ben bunlarla yasayamayacagima kanaat getirdim bende de hic yoktu memeCanım kendi doktoruna mı soracaksın? Ben antepte yasıyorum bende bugün aksam üzeri konuscam doktorla sen hemen mi düşünüyorsun ameliyatı ailem bir iki ay bekle alışırsın falan diyor ama gözüm korktu benım 3-4 gün benimde cok agrıdı belim. Canım özelden nasıl mesaj atılıyor bana da kas altı 300 takıldı.senin meme var mıydı hiç bende yoktu düzdü nerdeyse cıkarınca cilt nasıl olacak acaba ikinci ameliyattan da korkuyorum kafamda bi sürü sey var
Belki haklısınız ama cıkarmayı bi insan kafasına koyduysa beklemenin cok manası yok bence. Gayet güzel oldu benımki acıdan falan değil o küçük kimsede olmaz denilen riskler insanın basına gelebiliyor o zman o küçük risk dedikleri hayatının merkezine oturuyor insanın.doktorlar zararlı değil şöyle böyle diyorlar ama benım cok güvenim kalmadı bence coğu para tuzagıÇok acele ediyorsunuz. Burnumdan ameliyat oldum ben. Burnuma artı olarak bir şey ilave edilmedi. Sadece içindeki nefes almamı engelleyen eğrilik düzeltildi. Ameliyattan sonra 3 ay boyunca burnumun üzerinde fil oturuyordu. Burnumu yerinden koparıp çıkarıp atasım geliyordu. Tıbben mecburdum, keyfi estetik kaygılarla yaptırmamıştım bu ameliyatı. Zaten plastik cerraha değil kbb uzmanına yaptırmıştım. Buna rağmen pişman oldum. Keşke yaptırmasaydım dedim. Dokununca kendi burnum değil gibiydi. Başkasının burnu gibiydi ben burnumda on ton yük taşıyor gibiydim. Hissiz tuhaf bir durum.
Ben uzun süredir ameliyat olmayı isteyen ama çok da kararsız biriyim pişman olursam diye. Eski mesajlarıma bakabilirsiniz. :) Ama olmaya karar verirsem de acele etmezdim. Siz en zor aşamayı geçtiniz. Ha üzerinden bir altı ay, bir yıl geçer ve çıkarmak isterseniz anlamlı olur ama henüz ameliyatın somut etkileri üzerinizden geçmeden vereceğiniz karar sağlıklı bir karar olmayacaktır. Bakın benim burun ameliyatından çıkınca uzun süre hissettiğim şeyleri yazdım. Hem maddi hem manevi çok büyük bir emek söz konusu. Belki bundan 6 ay sonra beğeneceksiniz. Silikon duruyor. Bir yere kaçmıyor. İstediğiniz zaman zaten çıkartabilirsiniz bunu. Daha ameliyat yaralarınız iyileşmeden çıkarmayı düşünmeyin. Kendinize zaman tanıyın ve biraz sabırlı olun.
Peki Allah korusun ciddi bi rahatsızlık basınıza gelse Allah korusun kanser gibi .O zman tamamen ona yormaz mısınız yada kanser değil baska bisey ne bilim orda duruyo silikonlar görsel olarak cok güzel tamam ama o kadar masum olduklarını sanmıyorum ben smdi genciz ama yaşlılığı da var bununBen 5 yıl önce yaptırdım zaman zaman bende acaba çıkarttırsam mı diyorum arada vucuduma ait olmayan birşeyin olması psikolojik olarak rahatsız ediyor.Sonra bir an geliyor abiye yada elbise vs giyiyorum çok güzel duruyor iyki yaptırmışım diyorum.Belki çıkarttırsan pişman olacaksın çıkarttırmasan arada pişman olacaksın arada hoşuna gidicek.Yaptıran çoğu tanıdığım benimle aynı durumda.
Bi de insan kendiyle barısık olmalı bence .Ben hiç öyle değildim acıkcası ama aklım basıma geldi Allah biseyi vermiyosa da veriyosa da bosuna değil bencePeki Allah korusun ciddi bi rahatsızlık basınıza gelse Allah korusun kanser gibi .O zman tamamen ona yormaz mısınız yada kanser değil baska bisey ne bilim orda duruyo silikonlar görsel olarak cok güzel tamam ama o kadar masum olduklarını sanmıyorum ben smdi genciz ama yaşlılığı da var bunun
Benim ameliyattan sonra kolum uyuştu yeni yeni düzeliyor .Gecmese sinirlere bisey olsaydı Allah korusun ne yapcaktm iyiki silikonlandım diyemezdm heralde.saglıklı olmak o silikonların güzel durusundan cok daha önemli bence.Bi de insan kendiyle barısık olmalı bence .Ben hiç öyle değildim acıkcası ama aklım basıma geldi Allah biseyi vermiyosa da veriyosa da bosuna değil bence