R
Rapunzell46
benim 5. ayım, her gören çok doğal olmuş tam vücuduna göre olmuş demesine rağmen, büyük olmamasına rağmen hala alışamadım (300cc damla takıldı) her ay bi kez kriz geçiriyorum, 3-5 gün sürüyo geçiyo neyse ki. 1 yıl sonra hala alışamazsam ve çıkarmak istersem de gidip küçüğünü taktırırım ama yine illa taktırırım.. Yıllarca tahta gezmekten aslında normal olan bi boyutu henüz kabullenemiyorum, daha küçük olsa daha kendime yakın hissederdim daha hızlı alışırdım sadece. Yıllarca memesizliğin ezikliğini mutsuzluğunu yaşamışım, fazlasıyla yeter. Bir de görmüşüm memeli halimi, bilmeyen insanlar bile sende çok güzel bi değişim var diyo. İzin ver değişimin içine de, dışına da yansısın.
Psikolojik olarak hazır değilmişsin yeterince. Yanlış hatırlamıyorsam ailem de istemedi demiştin, yazdıklarından dinen de doğru bulmadığını düşündürüyor. Kolun uyuştuğu için de yapmamam gerekiyordu bak başıma bunlar geldi gibi bir suçluluk psikolojisi içindesin. Hiç böyle kaygılarım olmadığı için yakınlık kuramıyorum ama kendini özdeşleştiren varsa umarım seni rahatlatır.
Ben yalnızca sağlık açısından kısaca şunu söyleyebilirim, bilinçsizce tüketilen adaçayı bile sana protezden daha çok zarar verebilir.. Görüştüğüm bi doktor, göğüs büyütmek için kullandığın o hapların zararının yanında protez çok sağlıklı kalır demişti.