B
Benim ameliyattan sonra kolum uyuştu yeni yeni düzeliyor .Gecmese sinirlere bisey olsaydı Allah korusun ne yapcaktm iyiki silikonlandım diyemezdm heralde.saglıklı olmak o silikonların güzel durusundan cok daha önemli bence.
BwnB
Benim ameliyattan sonra kolum uyuştu yeni yeni düzeliyor .Gecmese sinirlere bisey olsaydı Allah korusun ne yapcaktm iyiki silikonlandım diyemezdm heralde.saglıklı olmak o silikonların güzel durusundan cok daha önemli bence.
Sizinki me kadardı boyutuKol uyuşmasını ilk defa sizde duydum ama belli ki siz baya rahatsız olmuşsunuz bu durumdan umarım en kısa zamanda sorunsuz bu süreci atlatırsınız.Benim dokum olmasına rağmen ben sizden küçük boy taktırmıştım sizinki büyük mu geldi acaba size.
Yanlış hatırlamıyorsam 220'di boyutu çok büyük durmuyor ufakta durmuyor benimki.1.60 boyum kilom 48Bwn
Sizinki me kadardı boyutu
Benimki de cok büyük değil normal su an bile şiş olmasına ragmenYanlış hatırlamıyorsam 220'di boyutu çok büyük durmuyor ufakta durmuyor benimki.1.60 boyum kilom 48
Cok güzel yazmıssın gercekten bi kac kez okudum.beni cok iyi anlamıssın hepsi dogru aynen böyle durumum dini boyutu , sucluluk hissi, ilerde bisey olur mu kaygısı falan. Tahta vücut nedir cok iyi biliyorum cidden ama bu düşünceleri kafamdan da cıkaramıyorum.nisanlımla konustm her türlü severim seni diyor böylece içim biraz rahatlıyorr ..Ama cıkartma düşüncesi kafamda su an dua edicem Allah dogru karar aldırır insallahR Rapunzell46 benim 5. ayım, her gören çok doğal olmuş tam vücuduna göre olmuş demesine rağmen, büyük olmamasına rağmen hala alışamadım (300cc damla takıldı) her ay bi kez kriz geçiriyorum, 3-5 gün sürüyo geçiyo neyse ki. 1 yıl sonra hala alışamazsam ve çıkarmak istersem de gidip küçüğünü taktırırım ama yine illa taktırırım.. Yıllarca tahta gezmekten aslında normal olan bi boyutu henüz kabullenemiyorum, daha küçük olsa daha kendime yakın hissederdim daha hızlı alışırdım sadece. Yıllarca memesizliğin ezikliğini mutsuzluğunu yaşamışım, fazlasıyla yeter. Bir de görmüşüm memeli halimi, bilmeyen insanlar bile sende çok güzel bi değişim var diyo. İzin ver değişimin içine de, dışına da yansısın.
Psikolojik olarak hazır değilmişsin yeterince. Yanlış hatırlamıyorsam ailem de istemedi demiştin, yazdıklarından dinen de doğru bulmadığını düşündürüyor. Kolun uyuştuğu için de yapmamam gerekiyordu bak başıma bunlar geldi gibi bir suçluluk psikolojisi içindesin. Hiç böyle kaygılarım olmadığı için yakınlık kuramıyorum ama kendini özdeşleştiren varsa umarım seni rahatlatır.
Ben yalnızca sağlık açısından kısaca şunu söyleyebilirim, bilinçsizce tüketilen adaçayı bile sana protezden daha çok zarar verebilir.. Görüştüğüm bi doktor, göğüs büyütmek için kullandığın o hapların zararının yanında protez çok sağlıklı kalır demişti.
Sarkiyor. Arkadasim cikartdi... baya baya sarkik duruyor. Hamilelikdede göğüsleri fazla şişmedi.
memeye 450 ccye kadar yağ enjekte edilebiliyor. yağ enjeksiyonu yapılmış başarılı bir silikon çıkartma işleminde sarkma olmaz. sadece silikon çıkartmışsa tabi ki deformasyon gözle görülür şekilde olur
Yağ zamanla eriyebiliyor ama. Erimesi sorun değil ama nereden eriyecegi belli olmuyor...
yağ hiçbi zaman tamamen erimiyor ama canım. 400 cc yağ konulsa, 200 cc si kalıcak. minimum 180 cc kalıcak. benim kendimin zaten 200 cc dokum var aşağı yukarı. topladıgınsa gayet iyi bir boyut bence. erime zamanla olur kendi doğan oldugu için ama tamamen erimez hiçbir zaman.
Evet erimiyor komple. Bende öyle yaptirmak istedim ama doktorum belirli bir zaman sonra değişik farklılıkla ereceğini söyledi. Kusura bakma türkçem iyi degil... fazla iyi anlatamadim. Hani sağ memeden 100 gram erir soldan 180 veya 200. Benden bundan cok korkuyorum. Mesela kaş arama ve alnima botox yaptirdim. Kaş aramdaki 4 ay sonra yok oldu... alnim 1 seneden beri ilk gün gibi. Tabi botox ayni şey değil ama ya öyle olursa diye silikona karar verdim
5 gün önce 485 cc kas altı takıldı ki ben doktorum 400 cc diyince bile o ölçüyü büyük bulmuştum.
Hiç göğsüm yoktu 1.70 boyundayım 66 kiloyum sırt ölçüm geniş.
Kendisi bu ölçüyü uygun bulmuş.Alışmak çok zor keşke burayı okumasaydım ilerde çıkartmak zorunda kalınacak şeklindeki yorumlar olan moralimi de alt üst etti.Silikon taktıran kadınlar sağlıksız olucak vs şeklinde pff içim karardı gerçekten...
zaten yağ enjeksiyonlarında 2. bir uygulama mutlaka gerekiyor. bir de doktorlara silikon takmak daha kolay geliyor. yağ enjeksiyonu daha çok işçilik isteyen bir şey. her plastik cerrah yapamıyor onu o yüzden.
Ben ameliyattan sonra 400 cc nin korktuğum kadar büyük olmadığını düşündüm.Hatta doktorum 485 dediğinde çok şaşırdım.Göğüs kafesim baya genişmiş sanırım.Bütün kıyafetlerim oluyor dar giydiğim halde.Eşim de hiç büyük değil 485 mi eminmisin falan dedi ödemli olduğu halde.doktorun o kadar büyük cc yi sana sormadan nasıl takar aklım almadı şuanda...
Ben ameliyattan sonra 400 cc nin korktuğum kadar büyük olmadığını düşündüm.Hatta doktorum 485 dediğinde çok şaşırdım.Göğüs kafesim baya genişmiş sanırım.Bütün kıyafetlerim oluyor dar giydiğim halde.Eşim de hiç büyük değil 485 mi eminmisin falan dedi ödemli olduğu halde.
Benim merak ettiğim konulardan biri de şu ki ödem geçince bu büyüklükten çok bi fark olucakmı? Olsa iyi olur daha önce hiç göğsüm olmadığı için bana büyük geliyor.
Birde yüzüstü yatınca rahatsız olacakmıyım merak ediyorum