Benimkisi cahillikten başka birşey değildi,göğsüm sadece küçüktü ama güzeldi,yok da değildi,sarkıklık vs de yoktu.Doktorla görüşmeye gittim,ne istediğimi söyledim,tmm dedi pazarlığa giriştik ve bu kadar.Çok pişmanım.Mecburiyetten yaptıranlara sözüm yok da böyle daha büyük olsun diye insan bıçak altına yatmamalı.
Bir doktorla görüştüm bu konuyu,genç bir bayandı,eski haline dönmez,anatomisi bozuldu,havası kaçan bir balon gibi düşün,ben bu ameliyatı yapmam,önermem dedi.Psikolojikmen mahfoldum tabii.Doktorun genç,tecrübesiz olmasına bağladım ya da öyle istedim.Sıkı bir cildim var,annemin bile hala göğüsleri sarkık değil.Bu beni biraz umutlandırıyor.ama bu slikon yerleştirmek için cep açmak ne demektir.çıkartacak olsam,çıkartırken doktor mümkün olduğunca deforme olmasını aza indirgeyip,şek
llendirebilir mi merak ediyorum.1 hafta sonra şehir dışına çıkcam.bir kaç doktorla görüşcem ama işte ozamana kadar bu sorular kafamda büyüdükçe büyüyor![]()
merhaba
olur da protezleri çıkartmamaya karar verrsen diye kendi deneyimimi paylaşmak istiyorm
ben doğumdan 6 ay sonra protez tattırdım ama orjinal göğüslerimden örnek vereceğim sana
çok nadir ggörülen bir durum olsa da benm tahta göğüsler hem çılgınlar gibi hormon aldığım 3 tüp bebek tedavimde, hem hamileliğimde hem de süt sağdığım 3.5 aylık dönemde hiç büyümedi, sadece yarım size bile etmeyecek şekilde şişer gibi oldu sağınca sündü..
dediğim gibi sık görülen bi durum değil
ama olur da protz çıkartmya cesaret edemezsen soru yaşamama itimalin mevcut
ha sütüm de yoktu bu birazda oğlumun erken doğmasından kaynaklandı ama deli gibi sağdığım gereken herşeyi yediğim halde inanılmaz düşüktü süt üretimim
annemin de öyleymiş
kız kardeşimin de...
umarm kendin iicn en doğru kararı verirsin
dediğim gibi nadir