slikon çıkarma ameliyatı

ladyy159

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2020
52
15
26
arkadaşlar daha öncede bu tür bir konu açmıştım fakat hala çıkarma ameliyatını olamadım yaklaşık 2 yıldır kas altı mentor yüksek profil 400 cc slikonlarım var ameliyatımı dr. emre özenalp yapmıştı fakat olduğumdan beri memnun değildim ve bir çözüm bulmadı 24 ekimde başka bir doktora çıkarma ameliyatı olacağım topalarma dikleştirme yaptırmayı düşünmüyorum çıktıktan sonraki süreç beni çok rahatsız ederse sonra çaresine bakarız şuan için sağlığım daha önemli kaslarımı zorlayamıyorum ve günlük hayatımı etkilemeye başladı slikonlar koltuk altına yana doğru kaymaa yapıyor çıkarma ameliyatımdan sonra buradan sizlere bilgi vericem çünkü bu konu hakkında çok bir şey paylaşan anlatan olmamış. sarkma toparlama iz ağrı ne şekilde olacak süreç süreç sizleri bilginlendireceğim umarım herşey güzel olur eski dokusuz haline razıyım daha kötüsü olmasın yeter

arkadaşlar daha öncede bu tür bir konu açmıştım fakat hala çıkarma ameliyatını olamadım yaklaşık 2 yıldır kas altı mentor yüksek profil 400 cc slikonlarım var ameliyatımı dr. emre özenalp yapmıştı fakat olduğumdan beri memnun değildim ve bir çözüm bulmadı 24 ekimde başka bir doktora çıkarma ameliyatı olacağım topalarma dikleştirme yaptırmayı düşünmüyorum çıktıktan sonraki süreç beni çok rahatsız ederse sonra çaresine bakarız şuan için sağlığım daha önemli kaslarımı zorlayamıyorum ve günlük hayatımı etkilemeye başladı slikonlar koltuk altına yana doğru kaymaa yapıyor çıkarma ameliyatımdan sonra buradan sizlere bilgi vericem çünkü bu konu hakkında çok bir şey paylaşan anlatan olmamış. sarkma toparlama iz ağrı ne şekilde olacak süreç süreç sizleri bilginlendireceğim umarım herşey güzel olur eski dokusuz haline razıyım daha kötüsü olmasın yeter
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun.. silikon protez taktırmis olan arkadaşları, bizleri bu konuda biraz daha aydınlatırsanız sevinirim..
Sizi rahatsız eden şey nedir acaba? 2 yıl süre içerisinde ne gibi problemler yaşadınız? Ben yeni ameliyat oldum , ne gibi durumlarla karşılaşırım bilgim yok.. normal ve anormal durumlar nedir? Rica etsem kısaca bahsedebilirmisiniz??

Merhabaa 2 gün önce çıkartırdım slikonları sağ göğsümdeki slikon içerde katlanmış ve yapışmış ameliyat bu yüzden biraz uzun sürdü sol göğsümde hiç ameliyat olmamış gibiyim ağrı acı yok ama sağla uğraştıkları için biraz ağrıdı ama karın ağrısı regl ağrısı gibi düşünün öyle çekilmez değil şuan direnlerim duruyo bantlar çıkınca bilgilendirme yapcam şuan için aşırı bi sarkma pörsüme vs gibi birşey yok gibi abartıldığı kadar değil bence bir çok doktor t şeklinde iz olmadan toplamaz demişti iyiki onları dinlememişim dikleştirme parası almak için öyle diyolar deri bu arkadaşlar hamileyken nasıl topluyorsa göbek meme buda toplar spor yaparım krem kullanırım toplar bi şekilde toplamazsada t şeklinde iz olmasından iyidir gergin durcağına sarkık dursun 😗 gelişmelerden haberdar ederimm

Ameliyatta anlaşıldı katlandığı açmadan hiç bi şekilde katlandığı belli değildi ben sadece sağ göğsüm ağrıyo demiştim sebebi buymuş açınca belli oldu

Ameliyatta anlaşıldı katlandığı açmadan hiç bi şekilde katlandığı belli değildi ben sadece sağ göğsüm ağrıyo demiştim sebebi buymuş açınca belli oldu
Çok geçmiş olsun.Ameliyat olmayı çok istiyorum.Tavsiye etmiyor musunuz peki

Gecmiş olsun. Katlanmasının sebebi tam olarak ne oluyor.

Çok geçmiş olsun.Ameliyat olmayı çok istiyorum.Tavsiye etmiyor musunuz peki
Hayır asla önermiyorum kanser hastalarını bile vazgeçirdim diyebilirim boşverin kendinizi olduğu gibi kanıl edin bedava yapalım deseler hayır derim o derece kas üstü için yorum yapmam ama kas altı pişmanlıktır

Gecmiş olsun. Katlanmasının sebebi tam olarak ne oluyor.
Onu bende tam olarak bilemiyorum ama açılan cep küçük slikon büyük olabilir veya işte kenarları fln çok ağrıyodu bende ovuyodum belki ovarken katlanmış olabilir vs vs kontrole gidince sorarım doktora onu ama slikonu fln inceliycekler çünkü normal değil böyle olması 2 senede birde mentor marka kötü markada değil ama hemim vücudum hiç kabullenememişti zaten

Hayır asla önermiyorum kanser hastalarını bile vazgeçirdim diyebilirim boşverin kendinizi olduğu gibi kanıl edin bedava yapalım deseler hayır derim o derece kas üstü için yorum yapmam ama kas altı pişmanlıktır
O derede tehlikeli bir şey diyorsunuz yani.

Bünyeden bünyeye değişiyor galiba.Yaptırıp hiç sorun yaşamayan da var.Ben de korkuyorum sorun yaşamaktan. 😶

Bünyeden bünyeye değişiyor galiba.Yaptırıp hiç sorun yaşamayan da var.Ben de korkuyorum sorun yaşamaktan. 😶
Risk almaya değmez bence ben çok istiyodım benim erkek gibi dümdüz yani keşke hiç dokunmasaydım diyorm şimdi hem düz hem iz olcak hem parama hem canıma yazık oldu yani yine sen bilirsin tabi ille yaptırcaksan kas üstü yaptırabilirsin yada dolgu veya yağ enjeksiyonu kas altında erkek kası gibi düşün yani eşin elini değdiğinde ay çok güzel demez çünkü sert normal meme gibi yumuşak değil

O derede tehlikeli bir şey diyorsunuz yani.
Doktor çok önemli riskli olsa bu kadar bayan silikon yaptırmaz ben meme kanseri tedavisi gördüm tedavim yeni bitti sol memenin ici bosaltilip gecici implant koydu dr dışarıdan enjektör ile şişirme islemi yaptı 3 haftada bir çok sert bir meteryal olmasına rağmen hiç bir zorluk yaşamadım 5 aydır 6 ay sonra silikon amaliyatim var bu konuda işinin ehli doktor olması çok önemli 😊 şimdi meme kanserine karşı bir çok bayan silikon yaptırıyor

Doktor çok önemli riskli olsa bu kadar bayan silikon yaptırmaz ben meme kanseri tedavisi gördüm tedavim yeni bitti sol memenin ici bosaltilip gecici implant koydu dr dışarıdan enjektör ile şişirme islemi yaptı 3 haftada bir çok sert bir meteryal olmasına rağmen hiç bir zorluk yaşamadım 5 aydır 6 ay sonra silikon amaliyatim var bu konuda işinin ehli doktor olması çok önemli 😊 şimdi meme kanserine karşı bir çok bayan silikon yaptırıyor
Çok geçmiş olsun.Bazı insanlar çıkarmak zorunda kalıyor ya yaptırmaktan korkar oldum.Oysa ki çok istiyorum.İyi bir doktora güvenip yaptırılabilir heralde

Çok geçmiş olsun.Bazı insanlar çıkarmak zorunda kalıyor ya yaptırmaktan korkar oldum.Oysa ki çok istiyorum.İyi bir doktora güvenip yaptırılabilir heralde
Teşekkür ederim 😊 evett dediğim gibi işinin ehli bir dr yaptirirsaniz hiç sorun yaşamazsınız memnun olan bayanlar daha fazla burda da bir çok bayan var silikon amaliyati olan bir bakin isterseniz fikir olur aklinizda şüphe kalmaz😊😊

Ben yaşadıklarımı anlatıyorum tercih sizin tabiki yaptığım yorumlar kas altı için kas üstü içim yorum yapamam 🙏🏼 sağlam kası hiç etmek akıllıca değil sağlığınızı boştan yere bozmamanızı öneririm sadece

Merhaba 5. Günüm direnler hala çıkmadı dün pansumana gittim cumartesi çıkartırız dediler onun haricinde ağrı sızı yok tek korkum direnler çıkarken hissedecek olmam daha önceki dirensizdi şimdi aklımdaki tek soru dikişler

cok gecmis olsun :KK200:

doktorunuz kim ögrenebilirmiyim?

X