Romatoloji - Romatizmal Hastalıklar SLE(Lupus hastal)Paylaşım alanı

benimde dün vardı kontrolüm kansızlığım çıktı diğer c3 ve c4 tahlilim iyiyidi , ana tahlilimde negatif çıktı,yeni bir çok kişiyle tanıştım kendi hastalığından olanlar çok daha iyi anlıyor insanı:)dertler ortak olunca,hepinize geçmiş olsun...

canım çok teşekkürler duaların için, kortizonumu arttırmadılar hala 2 mg devam edecem bir sonraki kontrolümde 26 mayıs ta, sormuş olduğun plazmaferez i de şimdi okudum daha önce görmüş olsaydım sorardım gerçi bu sefer çok ağır bi doktor denk geldi kontrolüme 3. sırada olmama rağmen baya bi geç çıktım odadan bazı aksilikler yüzünden inşlh diğer sefere sorup öğrenirim,kendinize ii bakın..

merhaba royall gözün aydın olsun tahlillerin iyi çıkmasına çok sevindim inşallah her kontrol sonrası mutlu ayrılırız hastaneden kendine çok iyi bak hepimize hayırlı şifalar diliyorum allahımdan hoşşkall...

slm royall
güzel haberlerine çok sevindim kansızlıgını kafana takma gıdalarına dikkat et düzelecektir.Kızımda da 1 kez oldu bulgur pilavı, ciger taftada 2 gün yedirdim ertesi tahlilde herşey yolundaydı.Çok ilgimi çeken ana tahlilinin negetif çıkması daha önce bu tahlilin pozitifmiydi.Eger böylesyse negatif olabilecegini düşünme fikri çok hoşuma gitti inan çok sevinirim cevaplarsan.kendine ii bak

sanırım benim hastalık alevlenme dönemine girdi ilaçlara rağmen yataktan kalkamayacak kadar zorlanıyorum. doktora gitmeye bile mecalim yok. bakalım hayırlısı rabbim hepimize yardım etsin

merhaba samsak
çok geçmiş olsun. Alevlenme dönemini öyle ya da böyle bir şekilde herkes yaşıyor uyudu denilen şey bir anda uyanabiliyor.Lütfen kendini üzme böyle kalmayacak düzelecek.Güzel şeyler düşünmeliyiz herşey çok güzel olacak işllh.Kendine iyi bak..

canım biliyorum 10 yıldır bununla uğraşıyorum ama her alevlenme döneminde sanki önceden hiç olmamış gibi acılarım yaşadıklarım tazeleniyor. hiç kabuk bağlamayan bi yara, sürekli kendini hatırlatıyor zaten ama bu aralar hatırlatmalar daha acı verici sadece.
rabbim hepimize şifa versin şifayı bulana kadar da sabır...

canım
likapa kara uzum ye kansızliğa ıyı gelıyo benımde oğlumda yok yok makıneyle yaşiyo en buyuk zengınlik sağlik bunu unutma moralını bozma ben on dort yıldir uğraşiyoum oğlumla ypl bıle yuruyemıyo alah buyuktur

korkmayın alah buyuktur bunu sıze veren almasınıda bılılır yedıklerınıze ve doğru tedavıye onem gosterın benımde 1 yıldır makınyle dunyadan ılişkısı olmayan bı oğlum var cocukluk bıle yaşayamadi omru hastanelerde gect cok gecmiş olsun
umudunuzuyıtırmeyın ben oğlum ıcın hıc yıtırmedım<<<<<i

vede yitırmıycem umudumu

merhaba ben de 10 yıldır sle hastasıyım ol yaşımda tanıştım bu hastalıkla.Tam bitti derken başa dönüyor.Bu artık beni çok yoruyor.Bu hastalığın kesin tedavisi yok değil mi?Herkese sağlıklı günler

eşimin yengesi bu hastalıktan hastanede yatıyor ...çok stresli bi dönem yaşadıktan sonra bu hastalık çıktı.elinde yüzünde yaralar çıktı..15 gün hastanede yattı biraz iyiydi...ama yeniden alevlendi hastalık şu an yine hastanede sürekli kortizon veriyolar...elleri resmen yaralardan çürümüş..eklem yerleri iltihap..ağrıları çok fazla..dün yanına gittik çok kötü durumda allah hepinizin yardımıcısı olsun...

melody, geçenki kontrolümde doktorum bile şaşırdı 14 seneden beri sürekli negatif çıkmasına ana tahlilimin,inşlahh kızınında negatif çıkıcaktır ,benim bu kış eklemlerimde çok ağrılarım oldu yarın hem ameliyat yerimden hemde ayak bileğimden emar çektirip götürecem doktora bakalım ne çıkıcak..hepinize geçmiş olsun...

Allah sanada çok sabırlar versin oğlunada çok geçmiş olsun arkadaşım haklısın umudumuzu yitirmemeliyiz ama bazen zaman geliyo isyan ediyoruz Allah hakkımızda hayırlısını versin inşlh

nix ,okuyunca çok üzüldüm yengenin durumuna inşlh kısa zamanda kendini toparlar sağlığına kavuşur, zaten başımıza ne geliyorsa stress üzüntü sıkıntı sonrası geliyor Allah acil şifalar versin

slm
pazartesi günü yapılan kontrolden oldukça iyi çıktık kortizon yarım oldu baskılayıcı devam
aspirin kalktı çok sevindik dr.muz %50 bir daha olur yada olmaz dedi ama altını çizdi ve kızıma şunu tembihledi iyiyim diye kendini sakın bırakma dikkat et dedi.umarım böyle kalır ve birdaha olmaz ve bu dileğim bu sitedeki herkes için...
şu an evde kendimizin yaptığı şey haftada 2 kez sabah aç karna maydonoz suyu ve 2 ya da 3 günde 1 E vitamini. Okuyup araştırın ya da doktorlarınıza danışın E vitamini gençleştirici hücre yenileyici ve lupusta oldukça etkili. Paylaşmak istedim.Kendinize çok iyi bakın ve güneşe dikkat edin lütfen..

en son yazmıştım salıkontrolum var diye.o günden beri hastanede yatııyorum .bugün zar zor taburcu oldum diyebilirim.ben gayet iyiydim hiç ağrılarım olmuyodu sadece iştahsızdım.kan değerlerim düşmüş hbg8.98 olmuş wbc 0.lara düşmüş yani hücrelerim çok zayıflamış.nedenini araştırmak için acil yatırdılar.kan da atak yaptı diye.bide ımuran yan etki yaparmış .ilacı kestiler değerlerim yavaş yavaş normale döndü kortizan 5 alıyodum 40 a çıkardılar tedbir olsun diye.moralim alt üst hiç beklemediğim bişeydi.allaha şükür çıktım ama şuan bütün eklemelerim ağrıyo dizlerim ellerim çok ağrım var.yeniden tuzsuz günler başladı ama şişmiyorum çok şükür çünkü tuza çok dikkat ediyorum.anti dna tahlilim pozitif dğeride 28 çıktı.allah hepimize şifa versin.morale çok ihtiyacım var

[

çok geçmiş olsun canım yaa benimde son kontrolümde kansızlığım çıktı ,bu kışıda zor geçirdim sürekli eklem ağrılarım oldu ,bizim hastalığımızda her an süprizlerle karşılaşmamız mümkün, herşey bi anda alt üst oluveriyor ,Allah acil şifalar versin kendine dikkat et en kısa zamanda toparlarsın inşlh kendini.sevgilerimle..

çoks evindim inşlh hep böle güzel sonuçlar alırsınız,Evitamini ni hap olarakmı alıyorsunuz? şimdiye kadar hiç duymadım ?size doktormu önermişti?bizlerde kullansak faydası olur eminim

çoks evindim inşlh hep böle güzel sonuçlar alırsınız,Evitamini ni hap olarakmı alıyorsunuz? şimdiye kadar hiç duymadım ?size doktormu önermişti?bizlerde kullansak faydası olur eminim

slm royall
güzel dileklerin için tşk.lker. E vitaminini hap olarak alıyoruz 200 I.U. (30 yumuşak kapsül) vitamini doktorumuz vermedi kendimiz araştırdık kontrol zamanı sorduğumda içebilir dedi. Ayrıca calcium tableti(suda eriyen) daha hastalığın ilk başladığı zamanda doktor kendi yazmıştı kızım hiç içmedi bunu da kendimiz araştırdık ve iğne Devit 3 ampul (ayda 1 ama sadece kış dönemleri) bulduk ve doktorumuza sorduk onayladı.
Şunu anladım ki biz sormadan kimse bişi vermiyor..Siz de araştırın ve sorun doktorunuza dogrusu bu.Sağlık dolu günler dilerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…