- 12 Temmuz 2006
- 2.209
- 18
mrb ablalarım. bu sitede daha yeniyim. Allah'ım hepinize acil şifalar versin. benim annem 2003'ten beri sle hastası ve suan hastanede yatıyor. geçen sene 4 ay kadar yattı çıkmıştı. ama gene 2 aydır hastanede. anacığımın tek bir şikayeti var bulantı kusma. ve bundan ileri gelen potasyum magnezyum ve kalsiyum eksilmesi. çok şükür başka birşeyi yok. doktorlar düzelir diyorlar ama adı üzerinde ana. ana hayatta bulunabilecek tek varlıktır. bu yüzden çok üzülüyorum. internette sle'yi araştırırken bu siteyi buldum ve konuşmalarınızla burada bir dostluk arkadaşlık kardeşlik yapıldığını gördüm. hemen üye oldum. banada destek olmanızı rica ediyorum. inşallah anacığım çıkınca buradan onunla sağlıklı sıhhatli olduğunuzun muhabbetini yaparsınız. hepinize çok dua ediyorum. hepiniz iyi olacaksiniz. çünkü sizler anne ve anne adaylarısınız. hepinize çok içten saygılarımı sunuyorum.
canım inşallah anneciğinde bir an önce iyileşip sağlığına kavuşur ve burada senden anneenin iyi haberlerini alırız ALLAH acil şifalar versin...