Romatoloji - Romatizmal Hastalıklar SLE(Lupus hastal)Paylaşım alanı

kafamçokkarıştı

jinny bence vakit kaybetmemek için direk prof. a görün derim çapada özel muayene yapıyolar hocalar , oranın santralini arayıp ,romotoloji bölüme bağlanıp ,sekteterden tam bilgi alabilirsin arkadaşım

kaderimmm, alisirsin bu teknik sorunlara , bana kalsa bazen bilg.imi cam dan atasim geliyor.
jinny bence vakit kaybetmemek için direk prof. a görün derim çapada özel muayene yapıyolar hocalar , oranın santralini arayıp ,romotoloji bölüme bağlanıp ,sekteterden tam bilgi alabilirsin arkadaşım

bilgilerin icin cok sag ol, insallah yakin bir zamanda gelcem istanbula. su an erken emeklilik islemleri ile ugrasiyom. umarim kisa bir zamanda olumlu olarak belli olur.

alışıcaz elbet en kısa zamanda gelmen dileğiyle işlerin yolunda gitsin inşallah jinny sağlıklı günler bizlerin olsun hoşşkal

inşallah en kısa zamanda gelip netleştirirsin durumunu tekrar çok geçmiş olsun

inşallah en kısa zamanda gelip netleştirirsin durumunu tekrar çok geçmiş olsun

slm, sizlerle görüsdükden sonra cesaret aldim ve capa dan bi prof. mail yazdim ve durumumu anlatdim. Daha öncede bana anlatildigi gibi Türkiye`de ki tedavi ile burdakiler arasinda fark yokmus. Arti anladimki teknik sorunlar da cikacak önüme. Örnegin Türkiyede tedavi edilsem, Almanyada bunu nasil devam etirebilirim veya sürekli nasil oraya gelecem? Ama hic olmasa meragimi giderdim, her zaman aklimda idi. Denemedim diye kalmiyacak aklimda.

çok iyi yapmışsın en azından kafandaki soru işaretlerini gidermişsin ,tekrar geçmiş olsun...

slm
yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz ve çok geçmiş olsun.
kızımın tahlil sonuçları oldukça iyi geldi. Bobrekte protein kaçagı yok ve bir de ilginç olan C4 normal degere gelmiş (oysaki c3 ve c4 düzelmesi zor denmişti başkalarının yalancısıyım) herneyse sevindik aspirini kesti 1 tane 5 mg tansiyon ilacı 1 kortizon ve baskılayıcı ilacı devam.
Böbrek tutulumu olanlar sabahları aç karna 1 kupa sıcak su içine bol miktarda sapları ve yaprakları (iyi yıkanmış) dogranmış maydanoz suyu içsinler.Vucudun sislik ve toksinlerini temizliyor.Bize çık iyi geliyor
Ve bir şey daha kızım yogun ilaç döneminde de şimdi de D vitamini ve mide koruyucuyu içmiyor midesinin bulandıgını söylüyor.Bu yüzden ayda 1 kez Devid3 ampul kırıp kaşıkla veriyoruz.Dr.muz da onayladı.Bugun yapılan calcium testi de çok iyi geldi.
Paylaşmak istedim herkese çok geçmiş olsun kendinize çok dikkat edin.

çok iyi yapmışsın en azından kafandaki soru işaretlerini gidermişsin ,tekrar geçmiş olsun...

aynen, kafamdaki soru isareti giderdim valla. tekrar bilgiler icin cok tesekür ederim. saglik sorunlarla ugrasan herkese gecmis olsun.

kızının sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim melody olumunekankayizsmile

hosbulduk ce kizin icin cok gecmis olsun. tahlilleri iyi cikmasina sevindim. bende 5 yildan beri dok. dan o haberi bekliyorum ama maalesef protein kacagi hic azalmadi. c4 düzelmesi zor olmasi dok. mu dedi?
maydanoz suyun iyi gelmesini bende duymusdum ama taddi cok kötü degilmi? ben bir kac günden beri bir dok. cin caylari icmeye basladim. cok igrenc taddi var, devam edebilirmiyim bilmiyorum.
tekrar gecmis olsun.

slm arkadaşlar inşallah herkes çok iyidir benim duyduğuma göre lupuslular her ilacı alamıyo şu anda fena halde gripim korkumdan ilaç alamıyorum bir bilgisi olan varsa beni bilgilendire bilirmi ne yapabilirim sevgiyle ve hoşşkalın...

bence hiç ihmal etmeden bi iç hastalıkları doktoruna görün ve onada belirt lupus hastası olduğunu ona göre ayarlarlar bol sıvı al ,meyve ye istirahat et ve ıhlamur yap iç geçmiş olsun

slm
tşk.ler ve çok geçmiş olsun.
C4 ü dr söylemedi ve bende sormadım.Ama 2088 den beri düzelmeyen birşey düzeldi başka bir hastadan duymuştum.
maydanoz suyunu (benim kızım 95 dogumlu) en yogun kortizon zamanında da içiyordu ve vücudu hiç şişmedi kilo almadı. Protein kaçagına da hep iyi geldi. Tadı çok kötü değil bende arada içiyorum ya da biz alıştık bilmiyorum ama şöyle düşünün işe yarayan ve sonuçta kimyasal olmayan bişi bence denemelisiniz.
Çok geçmiş olsun

cok gecmis olsun. umarim dok. gittin. soguk alginligi mi grip mi? benim dok. örnegin, soguk alginlikda bisey vermiyor. benim dok. antibiotik vermiyor öyle durumlarda, genelde virüslerden geliyor, ona da antibiotik fayda etmiyor. bosuna ilac icmis olursunuz diye. en iyisi burun acici spray, agri kesici ve bol bitkisel caylar.
tekrar gecmis olsun

valla denemek lazim herhalde. Ben bi ara cin tedavisine baslamisdimda, aslandisi tozu verdi cay olarak icmek icin. hic de güzel deyildi. bir hafta zorladim kendimi, maalesef alisamadim. aslinda cok iyi bir sey vücudu bitkisel caylar ve sularla temizlemek. zaaten o kadar ilac kulaniyoruz ki.

teşekkür ederim jinny bugün biraz daha iyi durumum derdim boğazımda sanki borazan varmış gibi hem tıkanıyorum hem sesim gidiyo halsizliğimden kurtuldum çok şükür bende antibiyotik sevmiyorum allah mecbur bırakmasın yinede. kendine iyi bak hoşşkal..

mrb ablalarım. bu sitede daha yeniyim. Allah'ım hepinize acil şifalar versin. benim annem 2003'ten beri sle hastası ve suan hastanede yatıyor. geçen sene 4 ay kadar yattı çıkmıştı. ama gene 2 aydır hastanede. anacığımın tek bir şikayeti var bulantı kusma. ve bundan ileri gelen potasyum magnezyum ve kalsiyum eksilmesi. çok şükür başka birşeyi yok. doktorlar düzelir diyorlar ama adı üzerinde ana. ana hayatta bulunabilecek tek varlıktır. bu yüzden çok üzülüyorum. internette sle'yi araştırırken bu siteyi buldum ve konuşmalarınızla burada bir dostluk arkadaşlık kardeşlik yapıldığını gördüm. hemen üye oldum. banada destek olmanızı rica ediyorum. inşallah anacığım çıkınca buradan onunla sağlıklı sıhhatli olduğunuzun muhabbetini yaparsınız. hepinize çok dua ediyorum. hepiniz iyi olacaksiniz. çünkü sizler anne ve anne adaylarısınız. hepinize çok içten saygılarımı sunuyorum.

merhaba çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum annene bende bu astalıkta yeniyim aslında 4.5 yaşında bir oğlum var ona hamileliğimde başladı şikayetlerim ama 1 sene önce doktora gittim ve teşhis kondu şimdi cerrahpaşa da tedavi oluyorum inşallah bir çaresi bulunur annende bizlerde kurtuluruz allaha sığınıyoruz yardımcımız olsun inşallah tekrar acil şifalar görüşmek üzere hoşşkal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…