en son yazmıştım salıkontrolum var diye.o günden beri hastanede yatııyorum .bugün zar zor taburcu oldum diyebilirim.ben gayet iyiydim hiç ağrılarım olmuyodu sadece iştahsızdım.kan değerlerim düşmüş hbg8.98 olmuş wbc 0.lara düşmüş yani hücrelerim çok zayıflamış.nedenini araştırmak için acil yatırdılar.kan da atak yaptı diye.bide ımuran yan etki yaparmış .ilacı kestiler değerlerim yavaş yavaş normale döndü kortizan 5 alıyodum 40 a çıkardılar tedbir olsun diye.moralim alt üst hiç beklemediğim bişeydi.allaha şükür çıktım ama şuan bütün eklemelerim ağrıyo dizlerim ellerim çok ağrım var.yeniden tuzsuz günler başladı ama şişmiyorum çok şükür çünkü tuza çok dikkat ediyorum.anti dna tahlilim pozitif dğeride 28 çıktı.allah hepimize şifa versin.morale çok ihtiyacım var
merhaba fbetuly
çok geçmiş olsun. bence sorun kan değerlerinin düşüklüğünden kaynaklandı.Kızım da bir dönem çok düşük kalorili bir diyet yaptı ve herşeyi altüst oldu kan değerleri 2.2 olmuştu.Serum takıldı yarım saat sürüyordu akabinde yapılan tahlilleri iyi gelmişti. yine altını çizerek söylüyorum yeşil mercimek ve bulgur pilavı bu dönem biraz fazla tüket bence çok iyi gelecek.Kortizon artışını kafana takma yine düşürülecek öyle kalmayacak ve bu arada şişlik ve ödem olmasını istemiyorsan lütfen maydonoz suyunu dene.güzel haberlerini bekliyorum.kendine iyi bak tatlı kızına da iyi bak..