çok teşekkür ederim kabulünüze bende memnunum burda olmaktan doğum sonrası başladı şikayetlerim kabullenmemde uzun sürdü çünkü ben grip olduğumu bile hatırlamam birden böyle bir hastalık çıkınca hayata küstüm hergün heran ağladım oğluma baktım ağladım ama şimdi daha iyi hissediyorum stres evet baş düşmanımız ben 2008 de daha hastalığımı bilmiyodum kurban bayramının ilk gecesiydi babamı kaybettim ve ondan sonra düştüm elim kolum kalkmaz oldu bana bişey oldu deyip durdum elimdeki kan çekilmeleri artınca annemin zoruyla gittim doktora vee teşhis sle-reyno..... eklem tutulumu oluyodu o dönemlerde en zoruma giden de su almak için ayağa kalktım zor yürüyerek mutfağa ulaştım ama pompaya basamadım okadar canım yanıyodu ki sizler anlarsınız beni birilerine muhtaç oldum duygusu çok kötü ağladım ağladım ağladım..... nedense sürekli yazmak istiyorum size anlaşılmak hoşuma gitti galiba. size ilginç birşey anlatayım benim kan kardeşim var benim adım kader onun adıda kader ve oda sle hastası 2 sene önce ona bu teşhis kondu 2 sene sonrada bana bindebir olucak bişey bize denk geldi tekrar görüşmek üzere her nekadar şifası olmayan bir hastalığımız olsada ağız alışkanlığı hepimize acil şifalar hoşkalın......