slm ben 12 yıldır sle hastsıyım şu an 6 aylık hamileğim ve zor geçiyor trombositlerim çok düşüyor bunun için arada ivig diye bir ilaç veriyorlar ayrıca clexane diye iğne vuruluyorum hergün kan pıhtılaşmasını engellemek için.bunum yanında kortizonda alıyorum.bundan önce bir düşük ve doğuma üç gün kala bebeğimi karnımda kaybettim ve ölü doğum yaptım.bu nedenle şu ana inanılmaz korkuyorum tedavim ankarada devam ediyor İnşallah kızımı kucağıma almak nasip olur.
Umarım kızını sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın.Sende kıznda sağlıklı olursunuz.
merhaba fözge,
Ankarada hangi hastanede tedavi oluyorsun?doktorun kim acaba?
meraba öncelikle geçmiş olsun ben 7 senedir lupus hastasıyım.şuan 23 yaşındayım ve 4 yaşında bi kızım var.gayet normal ve sağlıklı bi hamilelik geçirdim düşük falan olmadı .sadece 1 ay erken doğum yaptım ama herşey kontrol altında olduğu için ve riskli dönemi atlattığı için küveze bile girmesine gerek kalmadı çok şükür.hamileliğim boyunca ilaç kullandım.yalnız emziremedim kızımı .izmit tıp fakültesinde tedavi görüyorum şuan.bi kere istanbuldaki demet hanıma gittim biraz moralimi bozdu bitane çocuk yeter dedi:kedi:herkese slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende sle hastasıyım quensly ve coraspirin kullanıyorum 3 kez düşük yaptım benim gibi düşük nedenim araştırıldı ve bu hastalık yüzünden düşürdüğüm söylendi benim gibi olanınız varmı bendede bu hastalık var ama bebeğimi kucağıma aldım sende alacaksın diyeniniz varmı inanın çok kötüyüm anne olcakmıyım????
herkese slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende sle hastasıyım quensly ve coraspirin kullanıyorum 3 kez düşük yaptım benim gibi düşük nedenim araştırıldı ve bu hastalık yüzünden düşürdüğüm söylendi benim gibi olanınız varmı bendede bu hastalık var ama bebeğimi kucağıma aldım sende alacaksın diyeniniz varmı inanın çok kötüyüm anne olcakmıyım????
öncelikle geçmiş olsun.o ilacı uzun süredir bende kullanıyorum öyle bi problem yaratmadı bende,doktora sordunuzmu?hastalığı nasıl öğrendiniz ne gibi bi sorun yarattı szzde?arkadaşlar merhaba,bende sle hastasıyım.
pl...,bebe aspirini ve tr.... kullanıyorum.yalnız dilimin arka taraflarında yani boğaZIma doğru olan bölümde pütürler ve hissizlik oluştu.bir sitede pl...in dilde problem yaratabildiğini okudum.hastalığımı kurban bayramından hemen sonra filan öğrendim.dolayısıyla ilçlarım yeni başlandı.çoğu şeyi yeni deneyimliyorum sizler böyle sorunlar yaşadınız mı acaba?
slm ben de sle hastasıyım ben de bir düşük bir de ölü doğum yaptım. Şu anda da 6 aylık hamileyim ve çok korkuyorum aynı şeyleri yaşayacağım diye .yaşadığın yer aydın diye gördüm umarım tedavini orada yaptırmıyorsundur. ben de aydınlıyım ve bundan önceki ölü doğumum aydında oldu şimdi ankaradayım oradaki hastanenin yetersiz olduğunu düşünüyorum umarım bebek isteyen herkes kavusur bebeğine geçmiş olsun diyorum
slm aramıza hoşgeldiniz
işllh en kısa zamanda Allah herkese sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin.benimde kızım 14 yaşında 1 senedir SLE hastası.çocuk sahibi olmakla ilgili yazıları okuyunca gerçekten çok üzülüyorum.Yaşı küçük diye gelecekteki sıkıntılarını bilmiyor henüz...
Allah yardımcımız olsun hepimizin.
fözge, hiç endişelenme... sağlıkla kucağına alacaksın inş kızını :)
meraba öncelikle geçmiş olsun ben 7 senedir lupus hastasıyım.şuan 23 yaşındayım ve 4 yaşında bi kızım var.gayet normal ve sağlıklı bi hamilelik geçirdim düşük falan olmadı .sadece 1 ay erken doğum yaptım ama herşey kontrol altında olduğu için ve riskli dönemi atlattığı için küveze bile girmesine gerek kalmadı çok şükür.hamileliğim boyunca ilaç kullandım.yalnız emziremedim kızımı .izmit tıp fakültesinde tedavi görüyorum şuan.bi kere istanbuldaki demet hanıma gittim biraz moralimi bozdu bitane çocuk yeter dedi:kedi:
gittiğim diğer doktora danıştım hamile kalmanda sakınca yok dedi yalnız hamile kalmadan önce ilaçlarını ayarlarız dedi.allahın izniyle kavuşursun inşallah bebeğine ve isteyen herkes.hep iyi düşünün iyi olsun.ben 9 ay boyunca aklıma kötü bişey getirmedim. banada neler söylediler ama hiç takmadım moralimi bozmadım.kötükedihüso
herkese merhaba ve herkese geçmiş olsun...