tüm arkadaşlara merhaba ve acil şifalar diliyorum
siteye az önce üye oldum hasta olduğumu yeni öğrendim bu nedenle psikolojim pekde iyi değil şu an alevlenme dönemindeyim nefes alamıyorum ağrılarım var geceleri ateş,müthiş bir halsizlik
doktorum ege üniversitesinde sanırım ilaç ismi veremiyoruz 3 ilacım var
deneyimlerinizi paylaşmak isterim
Öncelikle cok teşekkür ederim.ilk bebeğimi yeni kaybettim.ama umutsuzluğuda kapılmak istemiyorum.Ankarada özel doktorum var.onunla telefonlaşıyoruz.15 tatilde görüşecegim.
sedimantasyonu soruyorsun yanılmıyorsam.her kontrole gittiğimde yapılıyor.ilaç olarak coraspin kullanıyorum.ve kortizonda alıyorum.
bende doktorumu cocuk istedigimi söyledigimde bir suru test yaptırdı ama neler olduguna bakmamıştım.ama gittigimde sorarım.Doktorum Ankaradan Murat Turgay
Merhaba moralini lütfen bozma ilaçlar etkisini gösterdikçe kendini daha iii hissedeceksin.Bende egede tedavi oluyorum.Doktorun kim öğrenebilirmiyim. Elimizden geldiğince yardımcı oluruz.Geçmiş olsun
ar miracle merhaba ve teşekkürederim benim eşimde aydınlı,ben izmirliyim ve bodrumda yaşıyorum
egeden doktorumu sormuşsun,doçdr.vedat inal'a gidiyorum.sen hangi doktora gidiyorsun?
midemde sorun olduğu için bir mide ilacı ,bebe aspirini ve p ile başlayan ve t ile başlayan 2 ilaç daha kullanıyorum yarın 2 tahlilim daha çıkıcak ben bodrumda olduğum için ailem göstericek vedat beye.sanırım yeni ilaçlar ilave oluıcak.
sen ne zamandır hastasın? ne çeşit belirtilerle geçiriyorsun hastalığı ve ne kadarda bir alevlenme yaşıyorsun?
cevabını merakla bekliycem hepimize alevsiz ateşsiz sağlıklı günler
Carpe merhaba umarım senin için herşey tekrar iyi olur.Durumunu okudum evet çok küçük yaşta tanışmışşın bu hastalıkla ama sonra remisyona girmişsin demekki sen de olabiliyor uyutabiliyosun bu hastalığı ve tekrar olucaktır uyuyacaktır.Ben yaklaşık 20 yaşımda bu hastalığa yakalandım şimdi 27 yaşımdayım ve hiç uyumadı bende sedimastasyonumun Ana nın bir kez normal çıktığı bir test olduğunu hatırlamıyorum.Şuanda ataklarım var ve ben gezmeyi seven biriyiim şuanda hiçbirini yapamıyorum arabama bile inip binemiyorum nerdeyse kalçamdada kortizonun verdiği yan etkiden dolayı hasar var bide öle darbe uğraşıyoruz bakalım.Hepimiz için zor bu hastalık ya büyük bir sabır ve mücadele gerekiyor.
slm baynuucum yazıma cvp verdigin için tşk ederim bana doktorum diyet vermedi ve ona dedim bu ara sütü felan çok içtim ondan olabilirmi dedim bana yokmerhaba karakız _55,
bende lupus hastasıyım ve lupusa bağlı nefrit hastalığım olmuş.böbreklerimde protein kaçağı varmış.Bnada doktorum diyet listesi verdi.Proteinli gıdaları daha az tüketmemi söylemişti,ama ben artık o diyeti uygulamıyorum.değerlerimde yüksek ama önceki gibi hiç değil.