slm arkadaşlar bende 5 senedir sle hastasıyım ve benimde böbrekte tutulum var benim ilk hastalandıgımda 500e çıkmıştı proteinim şimdi bundan biray önce konturele gittigimde 300deydi ve doktorumm önemli bişi olmadıgını söylüyor her konturele gitmemde de degişiyo bi düşüyo bi yükseliyo
size doktorlarınız proteinli yiyecekleri az tüketmeniz hakkında bişi söylüyomu ben sordum doktoruma onlarla alakası yok hastalık yapıyo dedi bana ben biriyle tanıştım sle hastası degilmiş ama onunda böbreklerinde protein kaçagı oldugunu söledi ve onun 3000lerde oldugunu söledi ona doktoru proteinli yicekleri tüketmiceksin demiş sizede doktorunuz böle bişi söledimi bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirirm arkadaşlar herkeze saglıklı günler dilerim
slm kızlar içinizde doktoruna grip aşısı olup olmamak konusunda soru soran varsa ne cevap aldılar paylaşırlarsa sevinirim ben kartal arastırmada demet hanıma gidiyorum o olabilirsin dedi haner direskeneli adında lupus konusunda baya arastırmaları olan bir profesör var onun muayenehanesini aradık o olmasın demiş kararsız kaldım siz ne düşünüyosunuz herkese sağlık dolu günler...
slm kızlar içinizde doktoruna grip aşısı olup olmamak konusunda soru soran varsa ne cevap aldılar paylaşırlarsa sevinirim ben kartal arastırmada demet hanıma gidiyorum o olabilirsin dedi haner direskeneli adında lupus konusunda baya arastırmaları olan bir profesör var onun muayenehanesini aradık o olmasın demiş kararsız kaldım siz ne düşünüyosunuz herkese sağlık dolu günler...
merhaba arkadaşlar bende 4 yıldır sle hastasıyım, hastalığımın 4 ay öncesine kadar normal seyrediyordu, kontrollerim 9 ay'a çıkmştı ağustos ayında beyin damarında, tıkanma oldu ve sol tarafım kısmi felç yaşadım. doktorum hemen hastaneye yatırdı 20 gün tedavi uygulandı kanımda pıhtılaşma yükselmiş, doktorum hastalığımın tekrar alevlendiğini söyledi, hasteneden çıktıktan sonra 1 ay fizik tedavi gördüm şu an daha iyiyim kendi işlerimi görebiliyorum, ilaçlarımı tahlil sonucuna göre azaltıp çoğaltıyor neden böyle oldu anlıyamadım, herşey iyi gidiyordu doktor bey coumadın5, coraspin, prednol 16mg, quensyl, verdi her ay kan tahlili pz-ınr yaptırmak zorundayım bu hastalığımı sizlerle paylaşmak istedim ALLAH hepimize şifa versin,
merhaba arkadaşlar bende 4 yıldır sle hastasıyım, hastalığımın 4 ay öncesine kadar normal seyrediyordu, kontrollerim 9 ay'a çıkmştı ağustos ayında beyin damarında, tıkanma oldu ve sol tarafım kısmi felç yaşadım. doktorum hemen hastaneye yatırdı 20 gün tedavi uygulandı kanımda pıhtılaşma yükselmiş, doktorum hastalığımın tekrar alevlendiğini söyledi, hasteneden çıktıktan sonra 1 ay fizik tedavi gördüm şu an daha iyiyim kendi işlerimi görebiliyorum, ilaçlarımı tahlil sonucuna göre azaltıp çoğaltıyor neden böyle oldu anlıyamadım, herşey iyi gidiyordu doktor bey coumadın5, coraspin, prednol 16mg, quensyl, verdi her ay kan tahlili pz-ınr yaptırmak zorundayım bu hastalığımı sizlerle paylaşmak istedim ALLAH hepimize şifa versin,
SLE ' daşlarım yeni yılda hepinize sağlık mutluluk huzur dolu günler diliyorum...................
herkese slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende sle hastasıyım quensly ve coraspirin kullanıyorum 3 kez düşük yaptım benim gibi düşük nedenim araştırıldı ve bu hastalık yüzünden düşürdüğüm söylendi benim gibi olanınız varmı bendede bu hastalık var ama bebeğimi kucağıma aldım sende alacaksın diyeniniz varmı inanın çok kötüyüm anne olcakmıyım????