canım inş. bir daha kullanmazssın oo ilaçları bende bii ara bırakmıştım 6 ay sonra tekrarladı hastalığım inş. senin öyle olmaz rabbim şu mubarek günler yüzü suyu hürmetine hepimize şifalar verir dikkat et kendine :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Hepinize öncelikle geçmiş olsun.Banada bu sene sle teşhisi koydu bir doktor.Şikayetim yoktu aslında o sıralar çok yorgun hissediyordum kendimi bu yüzden doktora gitmiştim.Ana testi pozitif çıkmıştı test sonuçlarında bu yüzden kesinlilkle slesin dedi ve rapor yazdı bana ilaç falan.Ama bunun yanındada bir sürü test istedi benden,Sonra ben başka bir doktora gittim sen sle falan deilsin ananın pozitif çıkması tek başına birşey anlam ifade etmez dedi.İlaç kullanmadım hiç bu yüzden.SORUM ŞU arkadaşlar yüzünüzdeki kızarıklık nasıl bir kızarıklık birde geceleri dizden aşağıya doğru sanki böcek varmış gibi uyuşma,ağrı,üşüme hissi var mı?Doktorun hangine inanacağımı şaşırdım ama genel olarak ben iyiyim.....
Teşekkürler kızlar cvplar için.Fakat şu kırmızı leke sürekli geçmeyen cinsten mi?Nsıl bir şey biraz açıklar mısınız?Benim yüzüm genelde kuruysa bayağıdır,banyodan sonra yanağımda kızarıklık olur o da kuruluktan nemlendrince geçer.Sürekli olmaz.Kuruduğunda olur.
ar_miracle biyopsi sonucunu yaz demiştin sonucu bugün aldım
sonuç Class 2 lupus nefriti doktor kortizon ilacı vermekle vermemek arasında kaldı.sonra da zaten sle hastalığı için kullanıyorsun dedi üç ay sonra tekrar gel dedi.ayrıca sle için o kadar ilaç kullanma falan dedi.her doktor farklı birşey söylüyor ama romatoloji doç.dr. ilaçlara devam dedi.durum böyle işte..
ar_miracle biyopsi sonucunu yaz demiştin sonucu bugün aldım
sonuç Class 2 lupus nefriti doktor kortizon ilacı vermekle vermemek arasında kaldı.sonra da zaten sle hastalığı için kullanıyorsun dedi üç ay sonra tekrar gel dedi.ayrıca sle için o kadar ilaç kullanma falan dedi.her doktor farklı birşey söylüyor ama romatoloji doç.dr. ilaçlara devam dedi.durum böyle işte..
Kızlar sle hastalığının kesin teşhisinde kullanılan testleri yazar mısınız?Hngi test nasıl çıkarsa kesin sle diyebiliriz....Doktora giderken bu testler öğreniliyor malum.