Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar malum ramazan yaklaşıyor bana geçen sene oruç tutma dedi bir doktor tutmadım daha sonra tutabilirsin dediler iyice kafam karıştı sizler oruç tutacakmısınız???
merhaba arkadaşlar malum ramazan yaklaşıyor bana geçen sene oruç tutma dedi bir doktor tutmadım daha sonra tutabilirsin dediler iyice kafam karıştı sizler oruç tutacakmısınız???
herkese merhabalar....
nasılsınız?? nasıl gidiyor görüşmeyeli...umarım hastalığı yenme aşamasındasınız.
uzun zamandan sonra yeniden aranızdayım ve çok mutluyum yaklaşık 1,5 aydan beridir ben ilaçlarımı almıyorum çok iyiyim ve bunu sizlerle paylaşmak için siteye çok giriş yapmaya çalıştım ama olmuyordu nihayet şimdi burda sizlerleyim.
umarım sizlerden de bu mutlu haberi alırım..
herkese merhabalar....
nasılsınız?? nasıl gidiyor görüşmeyeli...umarım hastalığı yenme aşamasındasınız.
uzun zamandan sonra yeniden aranızdayım ve çok mutluyum yaklaşık 1,5 aydan beridir ben ilaçlarımı almıyorum çok iyiyim ve bunu sizlerle paylaşmak için siteye çok giriş yapmaya çalıştım ama olmuyordu nihayet şimdi burda sizlerleyim.
umarım sizlerden de bu mutlu haberi alırım..
selam arkadaşlar benim bacaklarımda morarmalar oluşuyor ve anti-virüs 1/320 mi çıktı benimde galiba bu rahatsızlık varmış bacak morarmaları oluyormu
slm frosty
benim kızım ist.cerrahpasa da tedavi oluyor(95 dogumlu) ilk dönemler yogun kortizon aldı ve tuzsuz beslendi.protein kaçagı dönemlerinde de maydanoz suyu içti.Şuan yarım kortizon alıyor,protein kaçagı yok. 9 ay oldu ve ençok stres olmamaya çalıştı.size de çok geçmiş olsun bence tuz ve stresten uzak kalın.
idrarımdaki protein kaçağı ve kanama için böbreklerimden biyopsi yapıldı benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlar varsa bu konu hakkında bilgi verebilir mi??
slm Obstinate
ilaç almamanıza ve iyi olmanıza çok sevindim.Merak ettiğim şey hangi testler düzeldiğinde ve kaç degerde oldugunda tüm ilaçlara paydos ediliyor.Yanıt için şimdiden tşk.ler..fisfisfis