Romatoloji - Romatizmal Hastalıklar SLE(Lupus hastal)Paylaşım alanı

arkadaşlar hepinize geçmiş olsun..Allah şifa versin.....

bu hastalık michael jacksonın vitiligoyla beraber ikinci bir diğer hastalığıydı...:çok üzgünüm:

merhaba arkadaşlar malum ramazan yaklaşıyor bana geçen sene oruç tutma dedi bir doktor tutmadım daha sonra tutabilirsin dediler iyice kafam karıştı sizler oruç tutacakmısınız???

merhaba arkadaşlar malum ramazan yaklaşıyor bana geçen sene oruç tutma dedi bir doktor tutmadım daha sonra tutabilirsin dediler iyice kafam karıştı sizler oruç tutacakmısınız???

canım öncelikle geçmiş olsun. Ben orucumu tutuyorum Allah kabul etsin ilaçlarımıda iftar ve sahurdan sonra alıyorum seni yanlış yönlendirmiş olmayayım ama bana kalırsa tutmaya çalış ama sorunların olursa tutma bunda günah yok esenlikler dileğimle.....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

herkese merhabalar....
nasılsınız?? nasıl gidiyor görüşmeyeli...umarım hastalığı yenme aşamasındasınız.
uzun zamandan sonra yeniden aranızdayım ve çok mutluyum yaklaşık 1,5 aydan beridir ben ilaçlarımı almıyorum çok iyiyim ve bunu sizlerle paylaşmak için siteye çok giriş yapmaya çalıştım ama olmuyordu nihayet şimdi burda sizlerleyim.
umarım sizlerden de bu mutlu haberi alırım..

mrhb geçmiş olsun ben orucumu tutuyordum hiç bi sorun olmuyordu ilaçlarımıda iftardan sonra alıyordum ama dr'uma sordum öyle oruç tuttum sende yeniden dra sor öyle tut bence... sağlıcakla kal...

herkese merhabalar....
nasılsınız?? nasıl gidiyor görüşmeyeli...umarım hastalığı yenme aşamasındasınız.
uzun zamandan sonra yeniden aranızdayım ve çok mutluyum yaklaşık 1,5 aydan beridir ben ilaçlarımı almıyorum çok iyiyim ve bunu sizlerle paylaşmak için siteye çok giriş yapmaya çalıştım ama olmuyordu nihayet şimdi burda sizlerleyim.

slm Obstinate
ilaç almamanıza ve iyi olmanıza çok sevindim.Merak ettiğim şey hangi testler düzeldiğinde ve kaç degerde oldugunda tüm ilaçlara paydos ediliyor.Yanıt için şimdiden tşk.ler..fisfisfis

herkese merhabalar....

canım inş. bir daha kullanmazssın oo ilaçları bende bii ara bırakmıştım 6 ay sonra tekrarladı hastalığım inş. senin öyle olmaz rabbim şu mubarek günler yüzü suyu hürmetine hepimize şifalar verir dikkat et kendine :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ben hiç ilaçlarımı bırakamadım hastalığımın ilk gününden beri sürekli kullanıyorum:))) arada artıyor eksilmiyor hattaa:)))

ben doktoruma ilaçlara ara verilecek mi diye sorduğumda hayır hiç ara verilmeyecek dendi bu yazıyı okuyunca şaşırdım başka doktora da gideceğim kafam iyice karıştı.

selam arkadaşlar benim bacaklarımda morarmalar oluşuyor ve anti-virüs 1/320 mi çıktı benimde galiba bu rahatsızlık varmış bacak morarmaları oluyormu

selam arkadaşlar benim bacaklarımda morarmalar oluşuyor ve anti-virüs 1/320 mi çıktı benimde galiba bu rahatsızlık varmış bacak morarmaları oluyormu

geçmiş olsun aramıza hoşgeldin arkadaşım,bence en doğrusu bunları doktorunla konuşman eğer Sle isen zaten ilaç tedavin vs başlatılır..sevgilerimle

slm frosty
benim kızım ist.cerrahpasa da tedavi oluyor(95 dogumlu) ilk dönemler yogun kortizon aldı ve tuzsuz beslendi.protein kaçagı dönemlerinde de maydanoz suyu içti.Şuan yarım kortizon alıyor,protein kaçagı yok. 9 ay oldu ve ençok stres olmamaya çalıştı.size de çok geçmiş olsun bence tuz ve stresten uzak kalın.

Merhaba melody64, verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.a.s

Stresten uzak durmak.. Bu benim hayatta ki tek luksüm olabilir ancak işim çok stresli...benneyaptımki

benimde stress ve güneşten ellerimin üzerinde kırmızı lekeler çıktı :KK43:((((

slm arkadaşlar benimbirkaç haftadır sağ tarafımda nefes alırken esnerken ve hapşırırken ağrı oluşuyodu doktora gittim ultrasonda karın boşluğunda sıvı ve diyaframkasında yükselme olduğusöylendi aranızda bunlara benzer problemler yaşayan oldu mu? nasıl birtedavi uygulandı?
herkese sağlık dileklerimle hoşçakalın...

idrarımdaki protein kaçağı ve kanama için böbreklerimden biyopsi yapıldı benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlar varsa bu konu hakkında bilgi verebilir mi??

arkadaşlar 2 gün önce sağ kaburgamın altında ağrı hissettim şiddetli doktora gitiim safra kesesi varmış orda bugün yine gidicem ultrasona giricem heralde.safra kesesinden problemi olan varmı

idrarımdaki protein kaçağı ve kanama için böbreklerimden biyopsi yapıldı benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlar varsa bu konu hakkında bilgi verebilir mi??

mrb elif.geçmiş olsun.Hastalığımın ilk yıllarnda oldum biopsi 4.tip nefrit teşhisi kondu.Allahtan çok geç kalmamışım.3-4 sene kullandığımız ilaçların haricinde farklı ilaçlarla tedavi oldum şua çok iyiyim.Moralini bozma lütfen umarım senin daha düşüktür.Sonucun ne zaman belli olacak?Paylaşırsan sevinirim.Sormak istediğin şeyler varsa özelden yazabilirsin.geçmiş olsun.

slm Obstinate
ilaç almamanıza ve iyi olmanıza çok sevindim.Merak ettiğim şey hangi testler düzeldiğinde ve kaç degerde oldugunda tüm ilaçlara paydos ediliyor.Yanıt için şimdiden tşk.ler..fisfisfis

slm
tşk ederim.değerlerinin kaç olduğunu bilmiyorum, ama benm tüm testlerimde düzelme vardı .her 3 ayda bir gidişimde dr sonuçlarımın geçen sonuçlara oranla daha ii olduğunu söyledi ve en son gidişimde ilacımı kullanmamamı söyledi.zaten sadece cloroqini kullanıyordum onuda kesti. ama rahatsız olduğum anda yeniden başlamam gerektiğini de söyleyeym, ki şuana kadar hiç rahatsız olmadım gayet iiyim dilerim ki bu hep böyle devam eder :) ve darısı başınıza inşllh...

X