slm arkadaşlar ben sle hastası olup hamile olan arkadaşlara sesleniyorum ben bebek sahibi olmak istiyorum siz bu kararı verdiğinizde doktorlarınız ne dedi hengi testleri yaptırdınız nasıl bir hamilelik geçirdiniz yaşadığınız sorunlar oldu mu bebeklerinizin sağlık durumları nasıl onlarda problemler oldu mu lütfen paylaşırsanız sevinrim.
tesekkür ederim kahve lokum umarım tüm çocuk isteyen herkes bu duyguyu yaşar senin bebeğini kaybetmene çok üzüldüm hamile kaldığında senin hastalığın aktif dönemdemiydi nasıl bir sorun yaşadın
ben öğretmenim bu süreç içinde çalışanlar var mı yoksa sürekli bir istirahatmi gerekiyor.
herkese iyi bayramlar...
slm
24 saatlik idrar toplandıgı zaman çıkan yüksek değer sonucu endoksan alan arkadaşlar varsa merak ettiğim kaç kez aldıkları, yan etkileri olup olmadığı ve bu soruna bu ilacın tam olarak bitiş sağlayıp sağlamadığı cevaplarsanız çok sevinirim.şimdiden tşk.ler
teşekkürler bende öle ummak istiyorum cnm.bende ankarada yeni değiştirdim doktorumu ibni sinada murat hoca var ona gitmeye başladım bakalım hayırlısı.
yarın ilk kez demet hanıma gidicem bakalım ne dicek nerdeyse 1,5 senedir doktora gitmiyodum.yarın büyük gün .genel olarak iyiyim şükür.ama bu yaz yüzümdeki kızarıklıklar azdı krem sürmeme rağmen.artık herkesin yüzüne noldu demesinden açıklama yapmaktan bıktım vallahi..
merhaba funda lale murat hoca dediğin doktorun soyadı vehangi hastanede olduğunu öğrenebilir miyim romotolog mu kendisi ben bir profesöre gitmeyi düşünüyorum tavsiye edeceğiniz biri var mı internette arştırırken hener direskeneli diye bir profesör var lupus konusunda araştırmalar yapmış içinizde ona muayene olan bilgisi olan varsa buraya yazarsnız sevinirim sağlıklı günler herkese...