arkadaşlar merhabalar benim merak ettiğim kafama takılan birşey var hastalığım şu anda pasif durumda fakat uzman doktorum ilaçlara hiç ara verilmeden kullanılacağını söylüyor daha önceki yazılarda bazı arkadaşlar pasif durumdayken ilaçlara ara verildiğini yazmış sizler ilaçlara ara veriyormusunuz yoksa sürekli kullanıyormusunuz beni aydınlatırsanız sevinirim.
benimde şu an aktif durumda değil ama ilaçlarımı sürekli kullanıyorum tahlil sonuçlarına göre, mg ları düşürülüyor aktif olmadığında ,bir gün inşlh bizimde ilaç kullanmamıza gerek kalmaz
mrhba royall ve tum arkadaslar
bende 9 senedir lupus hastasıyım çapada tedavı oluyorum tesjhısımı orhan bey koydu neyse uzun ben bısey sorucam bugun ogrendım quensyl raporla artık verılıyomus eczanelerden duydunmu acaba ssk sıtesındede muadılı 1 nısanda n ıtıbaren verılmeye baslanmıstır dıyo fıaatıda 8 tl cıvarı yarın çapaya gıdıp dr sorucam ama belkı bılıyosunuzdur dıye yazıyım ıstedım he bu arada royall endoksan bende kullandım cok acı bı tecrubeydı herkese gecmıs olsun
Royal görme kaybı geçicimi.Yoksa süreklimi.Görme sorunum iyice arttı.Doktora gideceğim.ama seninki nsl dı merak ettim.saol
mrhba royall ve tum arkadaslar
bende 9 senedir lupus hastasıyım çapada tedavı oluyorum tesjhısımı orhan bey koydu neyse uzun ben bısey sorucam bugun ogrendım ...raporla artık verılıyomus eczanelerden duydunmu acaba ssk sıtesındede muadılı 1 nısanda n ıtıbaren verılmeye baslanmıstır dıyo fıaatıda 8 tl cıvarı yarın çapaya gıdıp dr sorucam ama belkı bılıyosunuzdur dıye yazıyım ıstedım he bu arada ...bende kullandım cok acı bı tecrubeydı herkese gecmıs olsun
arkadaşlar merhabalar benim merak ettiğim kafama takılan birşey var hastalığım şu anda pasif durumda fakat uzman doktorum ilaçlara hiç ara verilmeden kullanılacağını söylüyor daha önceki yazılarda bazı arkadaşlar pasif durumdayken ilaçlara ara verildiğini yazmış sizler ilaçlara ara veriyormusunuz yoksa sürekli kullanıyormusunuz beni aydınlatırsanız sevinirim.