Romatoloji - Romatizmal Hastalıklar SLE(Lupus hastal)Paylaşım alanı

çok tskkr ederim ablacım ama sürekli aklımda bu hastalık unutmaya çalısıyorum olmuo :1no2:: cok mutsuzum biliyorum bizlerden daha kötü hastalar war belki onlara göre cok daha şanslıyız ama kendime hakim olamıyorum sürekli ağlıyorum senağlama soranlar oluyo anlatıyorum anlamıyorlar ne tuhaf bi hastalık bu böyle ilk defa snde gördük falan diyorlar bazen takmamaya çalısıp komiklik olsun diye milli piyango bana vurdu diyorum her aklıma geldiğinde ağlıyorum :çok üzgünüm:

DıKKAT!.. ılaç isimleri önermeyiniz... Size iyi gelen ilaç bir başkasına zarar verebilir doktorunuza danışınız lütfen

Hepinize geçmiş olsun..Acil şifalar diliyoruz

Merhaba arkadaşlar, 4 yıldır sle hastasıyım. Benim bacaklarımda kırmızı döküntüler oluyor. Dokturuma sordum, bacakların dışında istediğin yere lazer epilasyon yaptırabilirsin dedi ?? bazı arkadaşlar yapılmayacağına dair bilgi vermişlerdi. Acaba kişiye göre değişiyormu ?? :bbo:

merhaba. siteye az önce üye oldum.. lupus'u görünce üye olmaya karar verdim.. bi yakınımda lupus olduğunu öğrendim.. ağlayamadım bile,ne yapacağımı bilmiyorum.. konuşacak olanlar özel msj atarlarsa sevinirim.. buna çok ihtiyacım var..herkese geçmiş olsun.

mrb evt çok doğru elimden geleni yapmaya çalısıyorum iyi olabilmek için ilaçlarımı düzenli kullanıyorum we kontrollerimi aksatmıyorum sadece morelimi düzgün tutamıyorum sanırım size de cok büyük gecmiş olsun Allah hepimizin yardımcısı olsun ...

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldinizz,, bu hastalıkta en büğük şey moral kendimizi asla salmamalıyız sonuçta ,sizlerinde dediği gibi bizlerden çok daha kötü durumda olan insanlar var ...herşeye rağmen yaşamak çok güzell......

arkadaşlar merhabalar benim merak ettiğim kafama takılan birşey var hastalığım şu anda pasif durumda fakat uzman doktorum ilaçlara hiç ara verilmeden kullanılacağını söylüyor daha önceki yazılarda bazı arkadaşlar pasif durumdayken ilaçlara ara verildiğini yazmış sizler ilaçlara ara veriyormusunuz yoksa sürekli kullanıyormusunuz beni aydınlatırsanız sevinirim.

benimde şu an aktif durumda değil ama ilaçlarımı sürekli kullanıyorum tahlil sonuçlarına göre, mg ları düşürülüyor aktif olmadığında ,bir gün inşlh bizimde ilaç kullanmamıza gerek kalmaz

hastalığın pasif olması hangi degerle anlaşılıyor ve nekadar olmalı bu deger bilgi verirseniz sevinirim. Güzel ve sağlıklı günler dilerim

mrhba royall ve tum arkadaslar
bende 9 senedir lupus hastasıyım çapada tedavı oluyorum tesjhısımı orhan bey koydu neyse uzun ben bısey sorucam bugun ogrendım ...raporla artık verılıyomus eczanelerden duydunmu acaba ssk sıtesındede muadılı 1 nısanda n ıtıbaren verılmeye baslanmıstır dıyo fıaatıda 8 tl cıvarı yarın çapaya gıdıp dr sorucam ama belkı bılıyosunuzdur dıye yazıyım ıstedım he bu arada royall endoksan bende kullandım cok acı bı tecrubeydı herkese gecmıs olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
he bu arada ılacın adınıda yazıyım belkı sormak arastırmak ısteyen olabılır dıye plaguenil dıye bı ılac arastırın ben arastırdım ama genede dr sorcam yarın

sanada çok geçmiş olsun arkadaşım,bende görme kaybı olduğundan dolayı çok uzun süreden beri kullanmıyorum quensyl ilacını o yüzden bilgim yok bu konuda ,endoksana gelince haklısın ondan daha kötü bişi yoktur diye düşünmüştüm hep ama çok şükür geçip gittii ,Allah tüm hastalara şifa versin sevgilerimle....a.s.

benide hastaneye yatırıp tedaviye başlayan Orhan hocaydı belkide senle biçok kez denk gelmişizdir kontrollerde:)))

evet ya
kesın
2000 yılının yazında hastaneye yatmıstım he senden cvp beklerken bakıyodum quensyl artık sgk oduyomus dıger hastaların haberı olsun 1 nısan ıtıbarı ıle

Son düzenleme:
s en kac yasında sın royall bu arada gorme kaybına cok uzuldum bısey desem ınanmassın ama ben hıc goz kontrolune gıtmedım bılıyomusun sen yazınca korktum bak sımdı
ben gecen hafta pzt ordaydım hep ogrencıler vardı sevıl hanım faln goremedım yarın tekrar gıdıcem sonuclarımı gostercem suan durum fena degıl ama pekte tatmınkar degıl acıkcası hep aynı sıkayet varmı yok yaz ılacı yolla hastaları aydınlatmak acısından hıc bısey yok ılk hastaneye yattıgında 3. gun sevıl hnm sordum lupus ta ne balık ısmı gıbı dıye dusun yanı usa da kok hucre naklı ıle hastalıgı tamamen sılıyolarmıs dıye okudum

Son düzenleme:
Royal görme kaybı geçicimi.Yoksa süreklimi.Görme sorunum iyice arttı.Doktora gideceğim.ama seninki nsl dı merak ettim.saol

Royal görme kaybı geçicimi.Yoksa süreklimi.Görme sorunum iyice arttı.Doktora gideceğim.ama seninki nsl dı merak ettim.saol

göz kontrolünde görme alanında çıkıyor ondan dolayıda quensyl ilacını kullanmıyorum ama benim hastalıktan ziyade pc de çok kalmaktan bozulacak:))))) göz kontrollerinizi aksatmayın kızlar...

Merhabalar, ...yerine içeriği tamamen Almanyadan getirilen ,benim doktorum tarafından hazırlanıp piyasa sürülen ...adlı ilaç çıktı.Doktorum lupus konusunda uzman bir profösör,Kendisini güvenim sonsuz......

Son düzenleyen: Moderatör:

bende devamlı kullanıyorum 6 ayda bir kontrol oluyorumm hiç bir şey normal oluyor doktorum ilaçlatımı bıraktırıyor offfffffffffffff belli bir süre sonra yine hastalığım başlıyor . sonra tekrar ilaçlara başla buu hep böyle devam ediyor 6 yıldır hep aynııı
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…