Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben organik boya kullanıyorum,doktoruma sordum sadece onu önerdi. Tabi sık sık boyatmadığım için sorun olmuyor.
slm arkadaşalrr benim kalçamda kemigimde kulanndıgım ilaçtan dolayıı nekroz oluşmuş 1haftadırr çok agrıyo yapıyoo çok canım sıkılyoo doktorda düzelmezsse ammeliyat demiştii aranızda böle bişi yaşayan varsa lütfen bana cvp yazssın canım çok sıkılıyo ameliyat olsan nasıl olur bilmiyorumm o korkuda varrbööle durumda olan varsaa lütfen yazssın ne yapacagımı bilmiyorumm herkeze saglıklı mutlu günler dilerimslm elifcigim öncelikle geçmiş olsun arkadaşım bende 4senedir sle hastasıyım ve bende de protein kaçagı var öncelikle korkma benim doktorumm nefroleji, ve böbrek uzmanı 4 senedir aynı yaklaşık 3 yıldırda böbreklerim için ... diye ilaç kullanıyorumm ve şuan eskiye nazaran daha iyi amabirazda kendin dikkat edeceksin diyorr öncelikle bol sıvı tüketeceksin üşütmiceksin birde şunu diyeyim ama bu hastalık herkezde farklı seyrediyo sorun aynı olsada brnde mesela şuna dikkat ettim proteinli yiyecekelri fazla tükettigim zaman ozaman proteniler yükseliyo sana diyecegim korkma canım sadec biraz bol sıvı tüket üşütme ve moralini yüksek tutarsan inanherşey düzeliyo birde kortizonun şişirdigini yazmışın evet doz düştükçe şişlikler iniyo merak etme kendine iyi bak canımm sevgiler
slm arkadaşlar ben lupus olduktan sonra hayatım alt üst oldu,okulumu bırakmak zorunda kaldım ,bugün benim doğum günüm ama çok mutsuzum kendimi eskisi gibi toplayamıyorum hayattan hiç bir beklentim kalmadı