Romatoloji - Romatizmal Hastalıklar SLE(Lupus hastal)Paylaşım alanı

merhaba arkadaşlar ben saçlarımı boyadıktan 15 gün sonra yüzümde başlıyor kızarıklar sanırım boya lupusu tetikliyor sizdede oluyormu??????

Ben organik boya kullanıyorum,doktoruma sordum sadece onu önerdi. Tabi sık sık boyatmadığım için sorun olmuyor.

methaba arkadaşlar uzun zamandır yazamadım!iyisiniz dimi?bu arada organik saç boyasından bahsetmişsiniz adı nedir

mrb ilacın adını ve dr adını yazarmısın bethany tabı ıcerıgı hakkında bılgı yazarsanda cok sevınırım

Son düzenleme:
Merhabalar,saç boyasının ismini tam olarak hatırlayamadım. Birçok iyi kuaförde mutlaka vardır. Sadece dikkat etmeniz gereken üzerinde BDIH yani kontrol edilmiş doğal kozmetik sertifikası olması gerek. Tüm organik yazanlara inanmayın. Organik boya normal boyalar kadar kalıcı olmuyor. Bikac ay içinde biraz rengi soluyor tabiki...

Doktorum Prof. Şule Yavuz.. ...adlı ilaç yerine içeriğini Almanya'dan getirtip Türkiye'de başka bir ilaç çıkartacaklarını söylemişti.... Geçen kontrolüme gittiğimde sordum çıktı kullanabilirsin dedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
slm elifcigim öncelikle geçmiş olsun arkadaşım bende 4senedir sle hastasıyım ve bende de protein kaçagı var öncelikle korkma benim doktorumm nefroleji, ve böbrek uzmanı 4 senedir aynı yaklaşık 3 yıldırda böbreklerim için ... diye ilaç kullanıyorumm ve şuan eskiye nazaran daha iyi amabirazda kendin dikkat edeceksin diyorr öncelikle bol sıvı tüketeceksin üşütmiceksin birde şunu diyeyim ama bu hastalık herkezde farklı seyrediyo sorun aynı olsada brnde mesela şuna dikkat ettim proteinli yiyecekelri fazla tükettigim zaman ozaman proteniler yükseliyo sana diyecegim korkma canım sadec biraz bol sıvı tüket üşütme ve moralini yüksek tutarsan inanherşey düzeliyo birde kortizonun şişirdigini yazmışın evet doz düştükçe şişlikler iniyo merak etme kendine iyi bak canımm sevgiler
slm arkadaşalrr benim kalçamda kemigimde kulanndıgım ilaçtan dolayıı nekroz oluşmuş 1haftadırr çok agrıyo yapıyoo çok canım sıkılyoo doktorda düzelmezsse ammeliyat demiştii aranızda böle bişi yaşayan varsa lütfen bana cvp yazssın canım çok sıkılıyo ameliyat olsan nasıl olur bilmiyorumm o korkuda varrbööle durumda olan varsaa lütfen yazssın ne yapacagımı bilmiyorumm herkeze saglıklı mutlu günler dilerim

slm arkadaşlar ben lupus olduktan sonra hayatım alt üst oldu,okulumu bırakmak zorunda kaldım ,bugün benim doğum günüm ama çok mutsuzum kendimi eskisi gibi toplayamıyorum hayattan hiç bir beklentim kalmadı

slm arkadaşlar ben lupus olduktan sonra hayatım alt üst oldu,okulumu bırakmak zorunda kaldım ,bugün benim doğum günüm ama çok mutsuzum kendimi eskisi gibi toplayamıyorum hayattan hiç bir beklentim kalmadı

canım doğum günün kutlu olsun...... Asıl şimdi hayata dört elle tutunmamız gerekli değilmi ALLAH' ımıza bin şükür bizlerden daha beterleri var hem bu hastalıkla iyi geçinmemiz gerekirki mutlu olalım.... LUPUSTA neymiş peeehhhhhhhhhhhhh de gitsin ALLAH hepimize acil şifalar versin. a.s.a.s.a.s.

annemin hastaligida bu hastalik
bobreklerine vurdu bu hastalik
6 senedir diyalize giriyo
cok zor bi hastalik rabbim tum hastalara sifa versin

slm dilek64 doğum günün kutlu olsun inşallah nice sağlıklı ve mutlu yıllar görürsün hersey gönlünce olsun merak ettim kaç yasındasın ve okulunu neden bıraktın bu kadar ilerledi mi hastalığın cok korkuyorum bnde bu yüzden senağlama

cok büyük gecmiş olsun gurbet_gelini anneniz kac yıldır sle hastası söleyebilirmisiniz acaba inş. en kısa zamanda sağlığına kavusur tekrar cok büyük gecmiş olsun

saol canim annemde cok genc tutulmus bu hastaliga
ben 24 yasindayim biz cok kucukmustuk
yillarca tedavi altindaydi bi ara tedaviyi bosladi
abim askere gitmisti onada cok uzulunce bi anda cok hastalandi
ve acilen diyalize bagladilar doktoru zamaninda soylemisti bu hastalik ya gozune vurur
yada bobreklerine demisti
anneminkide bobreklere vurdu iste 6 senedir diyalizi giriyor
derdini veren rabbim dermaninida versin tum kullarina

ben suan 16 yasıma daha yeni girdim ve 2 yıl önce hastalandım 2 yıldır tedavi görüyorum geleceğimden cok korkuyorum bu yüzden

cok gecmis olsun rabbim sifanizi versin

bu hastalikta her hastalik gibi erken teshis cok onemli

birde sakin ama sakin tedavilerini aksatma

umarim iglesirsin sagligina kavusursun

saol ablacım umarım dediğin gibi olur tedavilerimi hiç aksatmıyorum 14 mayısta kontrolüm var o günü sabırsızlıkla bekliyorum 10 gün önce gene kontorüm vardı ve günde 5 tane ilaç içiodum tahlilllerim iyii cıktı dozajını düşürdüler şimdi 2 tane içiyorum

dogum günün kutlu olsun Dilek64. kendinizi hiç üzmeyin lütfen herşeye ragmen hayat gzl sağlık dolu günler dilerim..

merhaba sweet_07
benim kızım 95 dogumlu ve aynı hastalıkla tanıştı kasım 2008'de. moral çok önemli asla pes etme ve düzenli ilaçlarını iç. unutma çok daha çaresiz hastalıklar var.ılaçlarının düşürülmesine çok sevindim.Bundan sonrada gzl haberler gelecegine eminim. Kızımda şu an 1 adette kortizonda.Kendine çok iyi bak.

slm
Bu arada dün kontrolu vardı kızımın. Sonuçlar gzl dedi dr.muz. yeni çıkan muadil ilaçtan bahsetti ve bittiği zaman onu reçetesiz olarak eczaneden alabileceğimizi söyledi.kendisi Cerrahpaşa da çocuk romotologu Prof.Dr.Ozgur Kasapcopur.Sizlerinde dr.u bu ilaçtan bahsedecektir eminim. Geçmiş olsun hepinize..

X