bende sle hastasıyım 7 yıldır hepınıze gecmıs olsun sadece hayata guzel yanından bakın mutlu olmak ıcın ekmek parcasını aramayın kırıntılarla bıle mutlu olun yoksa bu sle cekılmıyo :)
hepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız ama ben artık güçlü olamıyorum canım çok acıyor bu hastalık hiç yatışmıyor bir ay ağrılar hafifliyor doktor kortizonu azaltıyor bi bakmışım tekrar sonuçlar yükselmiş bakmışım gene en baştayım.allahıma dua ediyorum ya bu hastalığa care bulunsun ya da ölüyüm diye ama ikiside olmuyor ben artık bu ağrıları çekmek istemiyorum çok yoruldum dayanamıyorum.kapana sıkıştım ne yapacağımı bimiyorum.inşallah benim yaşadıklarımı siz asla yaşamassınız.hepiniz allaha emanet olun nolur bana da dua edin ihtiyacım var hepinizi seviyorum
size ulaşmayı çok istiyorum yeni üye oldum annem sle hastası şu aralar çok halsiz aşırı çarpıntı ve göğsünde ve karnında sertlikler oluştu bu sizinde söylediğiniz gibi iltihap olabilirmi sizde nasıl belirtiler var göğsünde şişlik ve kızarılklık olunca çok korkuyorum acil cvb nızı bekliyorum şifalar diliyorum