E
eftelya65
Ziyaretçi
sevgili ilse lütfen sızlanmayı bırak artık hepimiz aynı durumdayız ne yapabiliriz bu şekilde yaşamak zorundayız sızlanmak sadece kendini kötü hissetmene sebep oluyor neden kendine aaaaaaaaçıyorsun dört elle hayata asıl inanki böylesi daha güzel çok gençsin dışarda güzel bir dünya var önce hastalığı unut çıkar aklından sonra hayata geri dön yaşa be miniğim hemde inadına doyasıya yaşa ben ablayım ve artık sana çok kızıyorum sakın ama sakın ümitsizlik yok biz sle hastasıda olsak açılarımızda olsa hayat güzel bizim hayatımız biraz daha zor olsun güzel olan zoru başarmak daha öncede sana söylemiştim psikolojik destek al inanki çok işe yarıyor seni seviyoum .artık burda mutluluk haberlerini görmek istiyorum kendine iyi bak miniğimHepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız ama ben artık güçlü olamıyorum canım çok acıyor bu hastalık hiç yatışmıyor bir ay ağrılar hafifliyor doktor kortizonu azaltıyor bi bakmışım tekrar sonuçlar yükselmiş bakmışım gene en baştayım.Allahıma dua ediyorum ya bu hastalığa care bulunsun ya da ölüyüm diye ama ikiside olmuyor ben artık bu ağrıları çekmek istemiyorum çok yoruldum dayanamıyorum.kapana sıkıştım ne yapacağımı bimiyorum.inşallah benim yaşadıklarımı siz asla yaşamassınız.hepiniz ALLAHA emanet olun nolur bana da dua edin ihtiyacım var hepinizi seviyorum