sevgili ilse lütfen sızlanmayı bırak artık hepimiz aynı durumdayız ne yapabiliriz bu şekilde yaşamak zorundayız sızlanmak sadece kendini kötü hissetmene sebep oluyor neden kendine aaaaaaaaçıyorsun dört elle hayata asıl inanki böylesi daha güzel çok gençsin dışarda güzel bir dünya var önce hastalığı unut çıkar aklından sonra hayata geri dön yaşa be miniğim hemde inadına doyasıya yaşa ben ablayım ve artık sana çok kızıyorum sakın ama sakın ümitsizlik yok biz sle hastasıda olsak açılarımızda olsa hayat güzel bizim hayatımız biraz daha zor olsun güzel olan zoru başarmak daha öncede sana söylemiştim psikolojik destek al inanki çok işe yarıyor seni seviyoum .artık burda mutluluk haberlerini görmek istiyorum kendine iyi bak miniğimHepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız ama ben artık güçlü olamıyorum canım çok acıyor bu hastalık hiç yatışmıyor bir ay ağrılar hafifliyor doktor kortizonu azaltıyor bi bakmışım tekrar sonuçlar yükselmiş bakmışım gene en baştayım.Allahıma dua ediyorum ya bu hastalığa care bulunsun ya da ölüyüm diye ama ikiside olmuyor ben artık bu ağrıları çekmek istemiyorum çok yoruldum dayanamıyorum.kapana sıkıştım ne yapacağımı bimiyorum.inşallah benim yaşadıklarımı siz asla yaşamassınız.hepiniz ALLAHA emanet olun nolur bana da dua edin ihtiyacım var hepinizi seviyorum
Eftalya ablacım söylediklerini dikkate alacağım beni düşündüğün için çok teşekkür ederim bu yaşadığım acılara inat hayata dört elle sarılacağım psikolojik yardımda alacağım bunu başaracağım ben de seni seviyorum iyiki varsın iyiki varsınız.
merhaba kızlar herkese sağlıklı mutlu günler diliyorum bende çok fazla saç dökülmesi oluyo acaba sle olup bu sorunu yasayan ve bir çare bulan arkadas var mı? yakında kel kalıcamm:=)))) bioxin aldım 1aydır kullanıyorum ama bakalım bi işe yarayacak mı kendinize iyi bakın ....hiç birşey üzülmeye değmezzzzz kızlarrhihoyyythihoyyyt
kızlar mrb, banada iki düşükten sonra yapılan tetkikler sonucunda sjögren teşhisi konuldu. Ama bende bu hastalıkla ilgili hiçbir sendro yok.nasıl oluyor. Anlamadım.tekrar hamile kalmaya korkuyorum.bunun hamileliğe bir etkisi var mı acaba.çok korkuyorum.bana bu konuda bilgi verebilirmisiniz. Allah yardımcımız olsun....iyi akşamlar....
hepinize merhaba bende bir haftadır baş dönmesi oluyo aradabirde bayılıyorum doktora gittim dün cok kötü kasılmam oldu zaten epilepsi tanısı konmustu bana ama sonradan olmaya bilrde deiler yha napıcam bilmiyorum dün serum verdiler igne vurdular ama gecmedi halen başım dönüyo msanki yüzümü hissetmiyorum gibiaynı seyleri yasayan varsa yazabilirmi bana
canım arkadaşım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zaman da geçer nolur canını sıkma. ben de baş dönmesi yok ama başım ağrıyor ve gülümsediğimde yüzümün titrediğini hissediyorum acaba aynı şey mi bilmiyorum.İnşallah hemen iyi olursun canım arkadaşım iyi haberini bekliyorm
saol cnm yha bilmiyorum benim zaten teşhisim vardı epilepsi demişlerdi ama bu öyle bişey ki sanki başım catlıcak ayaga kalktımmı dönüyo inş. gecer cnm kötü bişey olmasında cekmeyede razıyım
ilse ve mutsuz küçük ne oldu sitemizin miniklerine nazarm değdi kıyamam size miniklerim inşallah biran önce sağlığınız düzelir ikinizide kocaman öpüyorum
merhaba arkadaşlar;uzun zaman oldu siteye birşey yazmayalı.yoğun bir zaman geçirdim ancak fırsat oldu.nasılsınız arkadaşlar?biliyormusunuz ürtiker oldum,kırmızı benekli oldum.ama bu defa çok sorun yapmadım.bir serum takdılar,prednisolon ve avil karışımı ve işimin başındayım.hayat herşeye rağmen devam ediyor ve inanın güzel ve dolu dolu yaşanmaya değer.
a.s.