Romatoloji - Romatizmal Hastalıklar SLE(Lupus hastal)Paylaşım alanı

sevgili ilse lütfen sızlanmayı bırak artık hepimiz aynı durumdayız ne yapabiliriz bu şekilde yaşamak zorundayız sızlanmak sadece kendini kötü hissetmene sebep oluyor neden kendine aaaaaaaaçıyorsun dört elle hayata asıl inanki böylesi daha güzel çok gençsin dışarda güzel bir dünya var önce hastalığı unut çıkar aklından sonra hayata geri dön yaşa be miniğim hemde inadına doyasıya yaşa ben ablayım ve artık sana çok kızıyorum sakın ama sakın ümitsizlik yok biz sle hastasıda olsak açılarımızda olsa hayat güzel bizim hayatımız biraz daha zor olsun güzel olan zoru başarmak daha öncede sana söylemiştim psikolojik destek al inanki çok işe yarıyor seni seviyoum .artık burda mutluluk haberlerini görmek istiyorum kendine iyi bak miniğim

Eftalya ablacım söylediklerini dikkate alacağım beni düşündüğün için çok teşekkür ederim bu yaşadığım acılara inat hayata dört elle sarılacağım psikolojik yardımda alacağım bunu başaracağım ben de seni seviyorum iyiki varsın iyiki varsınız.

ilsem miniğim canımsın ha şöyle kendine gel ve muhakkak dr ile pisikolojık yardımı konuş sle hastalığında pisikolojık yardım çok önemli iyi olman için iyi uyuman gerekli sanırım sen geceleri uyuyamıyorsun çünkü bunları hepimiz yaşadık önce bir rahatla gerisi sonra gelir bu ara çok yoğun çalışıyorum ama yinede seni takip edecem beni bilgilendirirsen sevinirim hoşcakal meleğim

merhaba kızlar herkese sağlıklı mutlu günler diliyorum bende çok fazla saç dökülmesi oluyo acaba sle olup bu sorunu yasayan ve bir çare bulan arkadas var mı? yakında kel kalıcamm:=)))) bioxin aldım 1aydır kullanıyorum ama bakalım bi işe yarayacak mı kendinize iyi bakın ....hiç birşey üzülmeye değmezzzzz kızlarrhihoyyythihoyyyt

ablacım nasılsın ya bu saç dökülmesi bendede oldu malesef daha tanım konmamısken sonra işte hastaneye düştüm orda kaldıgım müddetcede döküldü bir tutam dahi kalmadı bioxsinin falan iyi geliceni sanmıyorum bence bi cildiyeye danış gerçi lupuslu arkadaşlarım var onlarında dökülüyo bi çare bulunmuyo ama sen yinede bi danış ablacım cünkü lupus saçlarda aşırı dökülme yapıyo malesef aynı zmaanda böbreklerinden rahatsızsan eğer endoksan diye bi ilaç alırsan oda döküyo aynı zamanda imuran denilen bir hapta döküyo benim çok kötüydü saçlarım artık yok dencek gibiydi yani tepem olduğu gibi gözüküyodu Allaha şükür şimdi kendine geldi kendi kendine çıkmaya başladı hiçbişey kullanmadım ve gayet güzeller Allah yardımcın olsun ablacım iyi geceler...

anladım canım umarım birdaha dökülmezler bayanlar için saç önemlidir nede olsa:))) ben böbrekleerimle ilgili bir sorun yasamadım o dediğin ilaçları kullanmıyorum sadece böbrekleri korumak için deliks denen bir ilaç kullanıyorum kortizonun vereceği zararı azaltmak için bilmiyorum oilaç böyle bir yan etki yaparmı kontrole giitttiğimde doktoruma soracağım sağlıkla kal....

kızlar mrb, banada iki düşükten sonra yapılan tetkikler sonucunda sjögren teşhisi konuldu. ama bende bu hastalıkla ilgili hiçbir sendro yok.nasıl oluyor. anlamadım.tekrar hamile kalmaya korkuyorum.bunun hamileliğe bir etkisi var mı acaba.çok korkuyorum.bana bu konuda bilgi verebilirmisiniz. allah yardımcımız olsun....iyi akşamlar....

arkadaslar merhaba
uzun zamandır gıremıyordum konulardan uzak kaldım
hastalık herkezde farklı belırtıler gosterıyo
hepımızde aynı seyler olmuyo dusuk tehlıkesının cevabını en ıyı doktorun verır.gecmıs olsun sana ınsallah sorun cıkmaz bebek ıcın
bende sle hastasıyım doktor cocuk ıcın yapabılırsın dedı ama bende korkudan yapamıyorum tetıklemesınden korkuyorum hastalıgımın
herseyın hayırlısı bıde tek doktorla kalma teshıs yenı konduysa baska doktorlarıda dene

hepinize merhaba bende bir haftadır baş dönmesi oluyo aradabirde bayılıyorum doktora gittim dün cok kötü kasılmam oldu zaten epilepsi tanısı konmustu bana ama sonradan olmaya bilrde deiler yha napıcam bilmiyorum dün serum verdiler igne vurdular ama gecmedi halen başım dönüyo msanki yüzümü hissetmiyorum gibi aynı seyleri yasayan varsa yazabilirmi bana

canım arkadaşım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zaman da geçer nolur canını sıkma. ben de baş dönmesi yok ama başım ağrıyor ve gülümsediğimde yüzümün titrediğini hissediyorum acaba aynı şey mi bilmiyorum.İnşallah hemen iyi olursun canım arkadaşım iyi haberini bekliyorm

Son düzenleme:

saol cnm yha bilmiyorum benim zaten teşhisim vardı epilepsi demişlerdi ama bu öyle bişey ki sanki başım catlıcak ayaga kalktımmı dönüyo inş. gecer cnm kötü bişey olmasında cekmeyede razıyım

ilse ve mutsuz küçük ne oldu sitemizin miniklerine nazarm değdi kıyamam size miniklerim inşallah biran önce sağlığınız düzelir ikinizide kocaman öpüyorum

merhaba arkadaşlar hastalğımız hakkında her geçen gün yeni birşeyler okuyorum.sle hastalarının uzak durması gereken şeylerin arasında saç boyası da mı var ???benim saçlarım boyalı(

saol cnm yha bilmiyorum benim zaten teşhisim vardı epilepsi demişlerdi ama bu öyle bişey ki sanki başım catlıcak ayaga kalktımmı dönüyo inş. gecer cnm kötü bişey olmasında cekmeyede razıyım

inşallah canım bir an önce o sağlıklı günlerine inşallah kavuşursun iyi haberini bekliyorum.dualarım seninle ve bütün arkadaşlarla hepinizi seviyorum

ilse ve mutsuz küçük ne oldu sitemizin miniklerine nazarm değdi kıyamam size miniklerim inşallah biran önce sağlığınız düzelir ikinizide kocaman öpüyorum

inşallah ablacım bir önce sağlığımıza kavuşuruz. Allahtan tek dileğim bu hastalığın caresinin bulunması ben de seni öpüyorum iyiki varsın iyiki varsınız

quensly ılacı alabılmek ıcın karneyı yazan doktorun romotolojı doktoru olması şartmı yoksa kaşede iç hastalıkları yazması yeterli oluyomu bu konuyla ılgılı bılgıniz varsa lütfen paylaşırmısınız
şimdiden teşekkürler

merhaba arkadaşlar;uzun zaman oldu siteye birşey yazmayalı.yoğun bir zaman geçirdim ancak fırsat oldu.nasılsınız arkadaşlar?biliyormusunuz ürtiker oldum,kırmızı benekli oldum.ama bu defa çok sorun yapmadım.bir serum takdılar,prednisolon ve avil karışımı ve işimin başındayım.hayat herşeye rağmen devam ediyor ve inanın güzel ve dolu dolu yaşanmaya değer.
a.s.

canım arkadaşım çok geçmiş olsun kendine ii bak .....bende bu ara dizlerimin ağrısından duramıyorum ama dediğin gibi....hayat herşeye rağmen devam ediyor ve inanın güzel ve dolu dolu yaşanmaya değer.
a.s..

bende sle hastasıyım 7 yıldır hepınıze gecmıs olsun sadece hayata guzel yanından bakın mutlu olmak ıcın ekmek parcasını aramayın kırıntılarla bıle mutlu olun yoksa bu sle cekılmıyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…