- 6 Şubat 2008
- 123
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese Merhabalar uzun zamandır yoktum.Çünkü araya 1 ameliyat 1 biopsi birde defalarca doktor kontrolleri girdi.Fundalale öncelikle bende SLE hastasıyım 2 yıl önce hastalığımı öğrendim ve çok düzenli olmasada Quensly kullanıyorum günde 2 defa.Ben Ekim 17 de sağ göğsümden ameliyat oldum.kitle vardı ve o kitle göğsümün tamamını şişmesine ve ağrıya neden oldu.en son 6 ay önce baktırmış göğsüme kitle aynı büyüklükte duruyordu.Ama son 6 ayda hızlı bir büyüme olmuş.Doktorum ameliyat olmamın en mantıklısı olacağını söyledi ve ben ameliyat oldum.Şimdi diğer göğsümde de kitle var onu takipe alıcaz.Bunları senle paylaştım çünkü ya tesadüf benim de 2 göğsümde kitle olması yada gercekten bunlar sle hastalarında olabiliyor.Bu arada ameliyatı yapan doktor kadın doğumcuya da gitmemi söyledi çünkü 2 göğüste kitle olması bazen rahimle ilgili bir sorununda işaretcisi olabiliyormuş.Bende ameliyattan sonra kadın doğumcuya gittim.Nerden gittiysem bir süprizde ordan cıktı.Ben 33 yaşındayım ve malesef menepoza giriyormuşum.Kadın doğumcum son senen dedi eger bebek düşünüyorsan.Ama bu söz bile yetti bana.Benim çok şükür bir oğlum var eşimden de ayrı olduğum için tekrar anne olmak benim için hayaldi.Şimdi bir hayalimin daha benden öylece çekip gittiğini gördüm.Onla kalmadık tabi bitermi bendeki hastalıklar senede 2/3 farklı hastalıklar ekleniyor sle ile ilgili yada şu berbat quensly ile ilgili.Şimdide akciğer tutulumu şüphesiyle bugün ilaçlı emara girdim.Ne olur anneni ikna et ve onu doktora götür.Gercekte ben 10 yıldır Sle hastasıyım ama hastalığımın teşhisini ancak 2 sene çnce koyabildiler.şimdi bir çok organımda sorun var ve hergecen sene yenileri çıkıyor ve ben artık hepsiyle birden uğraşamıyorum
canım anne doktora gıtsın herkesde farklı olabılır belırtıler bende oyle bır belırtı olmadı