- 6 Şubat 2008
- 123
- 1
merhaba ben yeni üyeyim
ablalrım nasılsınız yine ben:smiley-cool:dün tahlil olmaya gittim bugün sonuclarım cıktı böbreklerimde protein kacagı vardı ya o yarım grama düşmüş cok mutlu oldum şimdi vücudumda kortizondan dolayı çooook yarıklar oldu böle içleri kıpkırmızı patlicak gibi çokta kasınıyo yolasım geliyo kollarıma kadar inmişti:çok üzgünüm: doktoruma söyledim kortizondan oluyo dedi şimdi haftada bi kortizon ilacımı düşücek yani bidaki ay kontrole gittigimde üç tane içmiş olucam(15mg) çok mutluyum ya:dance: sizinle paylasmak istedim kan degerlerimde cok iyiymiş annemde cok sevindi sabahtan beri şükür namazı kılıyo görüşürüz ablalarım:teytey::teytey:
ablalrım nasılsınız yine ben:smiley-cool:dün tahlil olmaya gittim bugün sonuclarım cıktı böbreklerimde protein kacagı vardı ya o yarım grama düşmüş cok mutlu oldum şimdi vücudumda kortizondan dolayı çooook yarıklar oldu böle içleri kıpkırmızı patlicak gibi çokta kasınıyo yolasım geliyo kollarıma kadar inmişti:çok üzgünüm: doktoruma söyledim kortizondan oluyo dedi şimdi haftada bi kortizon ilacımı düşücek yani bidaki ay kontrole gittigimde üç tane içmiş olucam(15mg) çok mutluyum ya:dance: sizinle paylasmak istedim kan degerlerimde cok iyiymiş annemde cok sevindi sabahtan beri şükür namazı kılıyo görüşürüz ablalarım:teytey::teytey:
herkese merhaba :) ben kıbrıstan yazıyorum bende sle hastasıyım daha 1 ay oldu bana bu teşhis konalı biraz korkularım war ama yinede pek takmıyorum.Ben annemi daha bebekken kaybettim oda sle hastasıydı teyzemde ayni şekilde sle hastası onunla beraber idare ediyoruz hayatı:) umarım hepimiz için herşey çok güzel olur çünkü bizler mutlu bir hayatı hak ediyoruz:)
ablalarım merhaba hepinizin iyi haberlerini okuyorum çok mutlu oluyorum benim su günlerde bir iki dertim oldu birincisi vücumdaki büyük çatlaklar koskacaman ve büyük çatlaklar:çok üzgünüm: var vücudumda karında başladı ilk önce büydü ve suan içleri mosmor oldu daha sonra kollarımda sırtımda omzumda bacaklarımda ve hatta bileklerime kadar indi doktoruma söyledim kortizondan oldugunu vücudun bu kadar kiloyu kabul etmediği için çatladığını söyledi ama bir krem vs. birşey yazmadı şuanda ciddi bi kilo ilerleyişinde yok dedi(1.70 boyum 76kilom:çok üzgünüm:) ne yapabilirim :uhm:bir bilginiz var mı ve birde bu çatlaklarda ilaç kesilince kapancak mı yoksa hep kalıcak mı birde bu gece ayaklarım çok agrıdı ne yaptıysam agrısını dinderemedim ama çok şiddetliydi uyuyamadım bile fakat şimdi geçti hiçbişeyim yok bu ağrı sleden dolayı mı oluyo bilgilendiriseniz çok sevinirim hayırlı cumalar dilerim...a.s.