- 6 Şubat 2008
- 123
- 1
a.s.ablalarım nasılsınız ne zamnadır sürekli bakamıyorum dersler yogun biraz o yüzden ablalrım gecen gün bi kadınla konustum kortizon ilacı alıo oda bigün dört tane içiyomus(deltacortril 20mg yani) bigünde hiç içmiyomuş ginede yüzüm şiş diyo hiç inmiyomuş bu yüz kortizon kullandıgın müddetce heep şiş kalıyomuş ben hiç eski yüzüm gibi olamıcakmıyım yine korkuyorum çok şişti yüzüm napıcam ben ablalarım kortizon içtigin müddetce hep yüz şişmi kalıyo bide bu kortizonlar hayat boyu kullanılacakmı bu hastalıkta tedavi kortizonmuş böyle duydum ben hiç eskisi gibi olamıcammı eskiden güzel bi kızdım şimdi biboynum yok gözükmüyo kollarım sumocu gibi 77 kiloyum saçlarım zaten yok en kötüde yüzüm ablalrım nolur bişey söyleyin ya ben böyle yaşamak istemiyorum iyi günler hepinize...senağlamasenağlamasenağlama
klava:bak canım küçüğüm,ben 11 yıldır sle hastasıyım ve inan beni görsen bu hastamı dersin!neden bu kadar kendini üzüyorsun;ama unutma kendini bu streslere soktukça daha geç iyi olacaksın.bana doktorum derdi ki ne iki ayağını hastaneye sok ne iki ayağını hastaneden çıkar.yani ne hastalığını unut,nede hep onu düşün.inan pozitif bakınca bu günler daha çabuk geçecek.sen bu sitenin :icecream: tatlı ve neşeli küçüğü olcaksın...mutsuz değil.klava:ilk zamanlar bende inan hiç bana benzemiyordum ama sabırla o günlerin geçmesini yine saçlarımın çıkıp yüzümdeki tüylerin yok olmasını bekledim.geçecek o günler.ama lütfen başkalarındaki güzel taraflara bakıp örnek al,kötü şeyleri görme ki korkma,herkesin bünyesi farklıdır.ve 20 mg da az değil,bekle daha da düşecek ve hepsi geride kalacak.öptüm canım.sağlı,neşe ve umutla kal...a.s.