Romatoloji - Romatizmal Hastalıklar SLE(Lupus hastal)Paylaşım alanı

yok ablşa gelmedi galiba yani öyle bişeyle karşılaşmadım olmuyo galiba abla olsun ablacım ne yapalım diğer ablalar girerse belki bişey yaparlar yinede çok sağol ablacım ilgilendiğin için

merhaba, Ahmet hocanın özel muayenehanesi olduğunu biliyorum ancak yerini bilmiyorum bende cep tel'i var. Ama sanırım burada veremiyoruz. Mail adresini verirsen sana hemen mail atarım. Geçmiş olsun.

Ahmet Bey in hastanede de özel odası vardır muayene ettiği ben size romotoloji sekreterlik numarasını vereyim oradan bilgi alabilirsiniz

0 212414 20 00...çapa nın santral numarası

33027....romotoloji sekreterliğinin numarası

buradan daha iyi öğrenebilirsin canım ...sevgilerimle...

merhaba gülay1984,
hamileliğinin yolunda gitmesine çok sevindim. İnşallah bebeğin sağlıklı olarak doğar. Kullandığın iğneyle ilgili bir şey sormak sitiyorum. Acaba, iğnen Claxane mi? Öyleyse kaç ml? iğneyi kendin mi yapıyorsun?
sağlıklı günler...

evet arkadaş lar şuan 23 hafta oldu clazene kullannıyorum 0,6 ml kanpıhtısı için için hergün vuruluorum hem kendim hem eşim evde yapıyoruz
amniyosentez yaptırdım ayrıca sonuçlarımda iyi çıktı şimdilik iyi darısı siz arkadaşlara olsun geçimş olsun hepimize

evet arkadaş lar şuan 23 hafta oldu clazene kullannıyorum 0,6 ml kanpıhtısı için için hergün vuruluorum hem kendim hem eşim evde yapıyoruz
amniyosentez yaptırdım ayrıca sonuçlarımda iyi çıktı şimdilik iyi darısı siz arkadaşlara olsun geçimş olsun hepimize

senin adına çok sevindim canım inşlah hayırlısıyla Allah kucağına almakta nasip eder kendine ii bak..a.s.

Bende çok Sevindim Inşallah Allah Tamamina Erdirir Ve Bebeğini Kucağina Alirsin

a.s
Arkadaşlar çok mutluyum sızlerle paylaşmak ıstedım tahlıllerım çok ıyı çıktı hıçbır şıkayetım yok allahıma çok şükür 6 yıldır bu kadar ıyı sonuçlar almamıştım ınşaallah en kısa zamanda sızlerdende çok ıyı sonuçlar almanızı ıstıyorum sağlıcakla kalın ıyıkı bu sıte var sızler arkadaşlarım var a.s.a.s.a.s.

a.s
Arkadaşlar çok mutluyum sızlerle paylaşmak ıstedım tahlıllerım çok ıyı çıktı hıçbır şıkayetım yok allahıma çok şükür 6 yıldır bu kadar ıyı sonuçlar almamıştım ınşaallah en kısa zamanda sızlerdende çok ıyı sonuçlar almanızı ıstıyorum sağlıcakla kalın ıyıkı bu sıte var sızler arkadaşlarım var a.s.a.s.a.s.

çok sevindim umarım hep böyle devam eder
ii ki varsınız... :)
Allah şifa versin hepimize....

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

sevgili royal çok yoğun çalışıyorum ondan msnde görüşemiyoruz bende seninle sohbeti özledim canım dostum arkadaşım gözümün nuru

a.s
Arkadaşlar çok mutluyum sızlerle paylaşmak ıstedım tahlıllerım çok ıyı çıktı hıçbır şıkayetım yok allahıma çok şükür 6 yıldır bu kadar ıyı sonuçlar almamıştım ınşaallah en kısa zamanda sızlerdende çok ıyı sonuçlar almanızı ıstıyorum sağlıcakla kalın ıyıkı bu sıte var sızler arkadaşlarım var a.s.a.s.a.s.çooooooooooooooooooook sevindim vendita;
bu süper bir haber,allah hepimize bir gün' bu hastalığı yendiniz herşey geçmişte kaldı' sözünü duymayı nasip etsin.ve inanıyorum ki bunu da birgün duyacağız.sevgiler...a.s.

arkadaşlar kusura bakmayın birkaç zamandır siteye uğramayınca alıntı yı bile yapamadım.önceki yazımda alıntı hatam var.şimdiden sizlerden özür dilerim.

a.s.merhaba sitedeki bütün arkadaşlarım!
son zamanlarda adıma uygun değildim,nedense bunalım takıldım ve sitede yazıp sizlerede negatif enerji vermek istemedim.adım gibi polyanna olmam lazım,olmamız lazım.sevgiler...a.s.

:nazar:obstinate eftelya polyannaaa çok teşekkür ederim inşaallah hayırlısınla hepinizin güzel haberlerini alırım. Tamamen geçmedi ama iyiyim bunalıma girmeyin güçlü olun yenilmeyin YENİN SABREDİN

a.s.bugün sanki bahar geldi,ne güzel...insan bu havalarda kötü herşey unutabiliyor ve herşey mutluluk veriyor.allah hepimize sağlık ve huzur versin.içimiz hep gülsün...not:arkadaşlar bizim düşmanımız güneş artık bize zarar verebilir aman güneş kreminizi sürmeden çıkmayın!sevgiyle kalın...a.s.

X