Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba, Ahmet hocanın özel muayenehanesi olduğunu biliyorum ancak yerini bilmiyorum bende cep tel'i var. Ama sanırım burada veremiyoruz. Mail adresini verirsen sana hemen mail atarım. Geçmiş olsun.
merhaba gülay1984,
hamileliğinin yolunda gitmesine çok sevindim. İnşallah bebeğin sağlıklı olarak doğar. Kullandığın iğneyle ilgili bir şey sormak sitiyorum. Acaba, iğnen Claxane mi? Öyleyse kaç ml? iğneyi kendin mi yapıyorsun?
sağlıklı günler...
evet arkadaş lar şuan 23 hafta oldu clazene kullannıyorum 0,6 ml kanpıhtısı için için hergün vuruluorum hem kendim hem eşim evde yapıyoruz
amniyosentez yaptırdım ayrıca sonuçlarımda iyi çıktı şimdilik iyi darısı siz arkadaşlara olsun geçimş olsun hepimize
a.s
Arkadaşlar çok mutluyum sızlerle paylaşmak ıstedım tahlıllerım çok ıyı çıktı hıçbır şıkayetım yok allahıma çok şükür 6 yıldır bu kadar ıyı sonuçlar almamıştım ınşaallah en kısa zamanda sızlerdende çok ıyı sonuçlar almanızı ıstıyorum sağlıcakla kalın ıyıkı bu sıte var sızler arkadaşlarım var a.s.a.s.a.s.
a.s
Arkadaşlar çok mutluyum sızlerle paylaşmak ıstedım tahlıllerım çok ıyı çıktı hıçbır şıkayetım yok allahıma çok şükür 6 yıldır bu kadar ıyı sonuçlar almamıştım ınşaallah en kısa zamanda sızlerdende çok ıyı sonuçlar almanızı ıstıyorum sağlıcakla kalın ıyıkı bu sıte var sızler arkadaşlarım var a.s.a.s.a.s.çooooooooooooooooooook sevindim vendita;
bu süper bir haber,allah hepimize bir gün' bu hastalığı yendiniz herşey geçmişte kaldı' sözünü duymayı nasip etsin.ve inanıyorum ki bunu da birgün duyacağız.sevgiler...a.s.