- 18 Şubat 2008
- 83
- 0
- 33
a.s.bugün sanki bahar geldi,ne güzel...insan bu havalarda kötü herşey unutabiliyor ve herşey mutluluk veriyor.allah hepimize sağlık ve huzur versin.içimiz hep gülsün...not:arkadaşlar bizim düşmanımız güneş artık bize zarar verebilir aman güneş kreminizi sürmeden çıkmayın!sevgiyle kalın...a.s.
ablacım merhaba nasılsınız ben bişi sorucam benim güneşe karşı bi kremim yok :sm_confused: yani dr hiç öle bişi demedi bişi yapmam gerekiyomu güneşe çıkmamaya çalış dediama özellikle bişi sölemedi abla ne yapabilirim kendinize iyi bakın iyi günlera.s.
ben de sebamed 28 + kullanıyorum
fakat sıksık kullanmıyorum çünkü cilde etki yapıyor dediler o yüzden korktum sizce öyle bişey varmı??
Merhaba küçüğümüz, ne yaptın doktora ulaşabildin mi? Sevgiler
hepinize iyi geceler ablalarım bu aralar hastaneye çok gittim geldim ondan hiç sizlere bakamadım tedavim devam ediyo ben çok iyi hissediyorm kendimi hiç ağrım yok şikayetim yok ama kortizon hapından dolayı çok şişiyo yüzüm artık hiç kendimi tanımıyorum ya bu şişlikler için ne yapim balon gibi suratım oldu onun dışında iyiyim dediğiniz güneş kremi için teşekkür ederim bende aynısını kullansam bi zararı olmaz demi Allah sizlerede hep iyilik versin ablalarım hepinize hayırlı geceler ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim çok mutlusırnaşık şey oldum:dance::dance::dance:ŞenizŞeniz
merhaba sitemizin küçüğü
inan yüzünü hiç dert etme;kortizonum çok yüksekken benimde yüzüm öyle şişmiş ve tüylenmiştiki arkadaşlarım yanımdan geçer tanımazlardı bile.tabi o zamanlar benimde sinirlerim bozuluyordu ama sabret mutlaka geçecek.sevgiler.a.s.
ben güneş kreminin hiç bir zararını görmedim ve mutlaka her gün sürüyorum ama dediğiniz gibi çok yağlı geldiği için artık krem değil yüksek faktörlü güneş losyonu kullanıyorum.ve illede sebamed diye kendimi sınırlandırmadım,bildik marka olsun yeter;çünkü cildimize süreceğiz.sevgiler...a.s.
canıma.s.ablacım peki sen günde kaç tane kortizon alıyosun hala kortizon içiyomusun tamamen kesilmiyomu ben kiloda alıyorm abla seninde öyle oluyomu kaça düşerlerse normal hale dönerim ablacım çok kötü oldum böyle elma koymuşlar yanaklarıma sanki inmiyoda hep öyle kaldı eskişden bi iniyo bi şişiyodu şimdi davul gibi hiç tuzlu yemiyorm napim ablafisfisfis hiçmi yok çaresisenağlamasenağlamasenağlama
bende çok sevmesemde mecburen kullanmaya çalışıyorum:)
bildik marka derken benim ğittiğim cild doktorum özellikle avon-oriflame türü güneş kremlerini kullanmamam gerektiğini sölemişti,çapa daki doktorumda sebamed i tavsiye etmişti...sevgilerimmle..pollayannnaa senle hala msn de görüşemedik:)