aynen cnm yaİşin en kötü tarafı da bu zaten onca zahmet , emek , sonra yapmayınca eskiye dönmek . Bende bir süre mari winsor buns&thigh yaptım . İstikrarlı olur güzel sonuçlar alırsınız inşallah , başarılar .
uyanmam mıııı oo iş egidip geldim öğlen arası çayımı içiyorum canım
Squat canım bence süperkızlar ben şimdi hani 30 dakka yürüyüşten sonra en etkili bacak harketleri yapıyorum 5 tane,
Sizce bacak bölgesini incelticek en etkili işte bu hareket bacağıma süper yarıyor dediğiiniz hareketler nelerdir paylaşalım lütfenbende hareketlerime eklemiş olurum,
Ayyy odamın birini spor istasyonuna çevirmek istiyorum hayat sporla güzel
hangi Suat yapıyorsun, klasik dambılsız çömelme mi?Squat canım bence süper
5 kilo çok yaaa ben 1 kilo yada şu şişesihangi Suat yapıyorsun, klasik dambılsız çömelme mi?
Ben 5 kiloluk dambılı iki elimle tutup, bacaklarımı biraz açıp 50 kez çöemliyorum
kızlar ben şimdi hani 30 dakka yürüyüşten sonra en etkili bacak harketleri yapıyorum 5 tane,
Sizce bacak bölgesini incelticek en etkili işte bu hareket bacağıma süper yarıyor dediğiiniz hareketler nelerdir paylaşalım lütfenbende hareketlerime eklemiş olurum,
Ayyy odamın birini spor istasyonuna çevirmek istiyorum hayat sporla güzel
ayyy benim de canım kaç gündür çekiyorBugün platesimi sabahtan yaptım sonra pikniğe gittim havuza girdim 3 saat havuzda yuzdum oglumla oynadım eve 23 30 da geldik çok yoruldum çok olmamakla birlikte ızgara falan canımın istediginide yedim ama abartmadaniyi uykular yarın görüşürüz
hangi Suat yapıyorsun, klasik dambılsız çömelme mi?
Ben 5 kiloluk dambılı iki elimle tutup, bacaklarımı biraz açıp 50 kez çöemliyorum
pilates hareketlerinin çoğu işe yarıyor cnm
ayyy benim de canım kaç gündür çekiyorafiyet olsun ama yaramasın ya
5 kilo munaptınn bacımm sen
ben anca 1 kilo yapıyorum
Dün düğünde çok oynadım bugün çok yorgunum o yüzden spor yapamadım, bide cuma haftanın son günü yorgunluğu, lakin bir haftadır spor yapıyorum bacaklar az şekillenmeye başladıbugün her yerim ağrıyodu parmaklarım biledün çok efor sarfettim sanırım
bugün küçük bi mola verdim
yarın 5/14 den devam :)
maşallah yahe valla bi ara kol çalışırken almıştım çok zor gelmiyo bide koltuk altından ameliyat oldum meme büyütme ameliyatı 3 ay önce ona rağmen rahat kaldırıyom