Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoş geldin cnm sendeBugün 1 saat yürüyüş :)
Uzun bir aradan sonra ilk siftahı yaptım:)
Jillian cardio circuit
hoş geldin cnm sende
bende 1 haftadır sürekli yürüyorum
ooww hayırlı olsun
nasıl bi program cnm?neye yoğunlaşmış
yarın bende kickboxla başlıycam reglim son günleri :)
Bol bol yumruk attırıyor:))) 30 day programından bir kaç harekethoş geldin cnm sende
ooww hayırlı olsun
Bol bol yumruk attırıyor:))) Kickbox ağırlıklı bir program ama 30 day programından da bazı hareketler var.hoş geldin cnm sende
ooww hayırlı olsun
Merhaba bende Jillianin programına başladım bacak basen olanindan ama bacaklarim kalınlasti.Jillian cardio circuit
squatgirl bacak inceltme
Merhaba,Doris adında bir bayan var.Yabancı kendisi ama Türkçe konuşuyor.Squatgirl Doris bacak inceltme diye youtubeden aratın karşınıza videoları çıkar.Merhaba bende Jillianin programına başladım bacak basen olanindan ama bacaklarim kalınlasti.
Bu squatgirl bacak inceltme nedir yardimci olur musun
hıımm yumruk atmak beni sıkıyor ben illa hoplayıp zıplıycamBol bol yumruk attırıyor:))) 30 day programından bir kaç hareket
Bol bol yumruk attırıyor:))) Kickbox ağırlıklı bir program ama 30 day programından da bazı hareketler var.
evet yaaa aynı anda benim bugün son artık rahatım
Canım hep aynı anda oluyoruz :)
kalınlaştı derken??Merhaba bende Jillianin programına başladım bacak basen olanindan ama bacaklarim kalınlasti.
Bu squatgirl bacak inceltme nedir yardimci olur musun
6 7 cm fark oldu öyle mi maşaAllah ama benim 2 cm genişledi siz benim yaptigimn tamamını bitirdiniz mikalınlaştı derken??
imkansız cnm!!
benim bacaklarım jilliana başlamadan önce yaklaşık 56-57 gibi bişeydi
jilliandan sonra 50-51 arasına düştü
Teşekkür ederimMerhaba,Doris adında bir bayan var.Yabancı kendisi ama Türkçe konuşuyor.Squatgirl Doris bacak inceltme diye youtubeden aratın karşınıza videoları çıkar.
hangisini yapıyorsun?6 7 cm fark oldu öyle mi maşaAllah ama benim 2 cm genişledi siz benim yaptigimn tamamını bitirdiniz mi
kızlar bu da güzele benziyor,,alt kısımlar için..bugün deniycem
valla biliyorJillian Hatun bu işi biliyor:)))
Benim dün pek keyfim yoktu o yüzden kendime tatil verdim:) Zaten bundan sonra haftanın yedi günü değil, beş günü falan spor yapacağım.Az ama istikrarlı devam etmek istiyorum artık...valla biliyor
onun için yapmaya devam
olur öyle cnmBenim dün pek keyfim yoktu o yüzden kendime tatil verdim:) Zaten bundan sonra haftanın yedi günü değil, beş günü falan spor yapacağım.Az ama istikrarlı devam etmek istiyorum artık...