Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim bnm senin tavsiye ettiklerini ve yaptıklarını 3 Leveller oluşuyor 30 days killer buns onu daha 1. Leveldeyimhangisini yapıyorsun?
ben DS -cardio kickboxing-6w6p level1-bunları bitirdim-yeni başladığım ripped in 30 days ve killer buns var..ama kalınlaşma olmaz hi,ç bi spor da aksine kasları arttırırsınız ve sıkılaşırsınız
bilemedim cnm
et canım yani b sıkıntı olucağını düşünmüyorum benpofu devam edeyim o.zman bakalım 1 ay sonucunda nasıl. Bir değişim oalcak
Kilo bildirimi girelim:)
62,1 kg.
Aslında daha fazla verdiğimi düşünüyorum ama galiba ödem topladım
evet ben yapıyorum cnm :)killer buns thigh yapan var mi kizlaar
squat girl bacak inceltme nedir canim faydasini görüyor musunJillian cardio circuit
squat girl bacak inceltme
squat girl bacak inceltme nedir canim faydasini görüyor musun
yemekten hemen sonra mı yapıyorsun?Jillian cardio circuit
Arkadaşlar,
spor esnasında,özellikle karın ve bacak hareketlerini yaparken hiç hafif bir mide bulantısı hissediyor musunuz?
Jillian cardio circuit
pofu , hanımlar,
üzerinizde bir tembellik mi var?Niye kimse bildirimde bulunmuyor? Yoksa sporu bıraktınız mı
Hepimizin kader birliği yaptığı bu topicte yalnız bırakıldım Ama hanımlar,herkes bıraksa bile ben bırakmıyorum.Hedefime ulaştım diyene kadar bildirime devam inşallah
yemekten hemen sonra mı yapıyorsun?
yada çok yiyorsan falan da olabilir
cnm ben çok yoğunum
bi de gün boyu hep hareketliyim..koşturuyorum falan ondan dolayı spora zamanım kalmıyor