skinny jeans+yürüyüş=süper bir vücud

bugünkü egzersizlerim;

ripped in 30 week1 2/30
killer buns&thigh level1 4/30
6w6p level2 -/15
cardio kickbox

sadece killer buns :) ilk levelin bitmesine 6 kaldı :KK66:

hangisini yapıyorsun?
ben DS -cardio kickboxing-6w6p level1-bunları bitirdim-yeni başladığım ripped in 30 days ve killer buns var..ama kalınlaşma olmaz hi,ç bi spor da aksine kasları arttırırsınız ve sıkılaşırsınız
bilemedim cnm
Canim bnm senin tavsiye ettiklerini ve yaptıklarını 3 Leveller oluşuyor 30 days killer buns onu daha 1. Leveldeyim

Kilo bildirimi girelim:)

62,1 kg.
Aslında daha fazla verdiğimi düşünüyorum ama galiba ödem topladım:110:

kızlar ben normal egzersiz yapmadığım günler bol bol hareket halindeyim sürekli yürüyorum :KK66:
bugün 6w6p level 2 yi yapıcam inşallah :)

kızlar sürekli yürüyorum sürekli ama..merdivenleri inip çıkıyorum,ordan oraya devamlı hareket halindeyim..pek egzersiz yapamıyorum ama acısını fena çıkartıyorum :KK70:

Jillian cardio circuit
squat girl bacak inceltme

Arkadaşlar,
spor esnasında,özellikle karın ve bacak hareketlerini yaparken hiç hafif bir mide bulantısı hissediyor musunuz?

Jillian cardio circuit

pofu pofu , hanımlar,

üzerinizde bir tembellik mi var?Niye kimse bildirimde bulunmuyor? Yoksa sporu bıraktınız mı:KK57:
:KK57::KK57:

Hepimizin kader birliği yaptığı bu topicte yalnız bırakıldım:KK61: Ama hanımlar,herkes bıraksa bile ben bırakmıyorum.Hedefime ulaştım diyene kadar bildirime devam inşallah:KK6::KK6::KK6:

Jillian cardio circuit

Arkadaşlar,
spor esnasında,özellikle karın ve bacak hareketlerini yaparken hiç hafif bir mide bulantısı hissediyor musunuz?
yemekten hemen sonra mı yapıyorsun?
yada çok yiyorsan falan da olabilir

Jillian cardio circuit

pofu pofu , hanımlar,

üzerinizde bir tembellik mi var?Niye kimse bildirimde bulunmuyor? Yoksa sporu bıraktınız mı:KK57:
:KK57::KK57:

Hepimizin kader birliği yaptığı bu topicte yalnız bırakıldım:KK61: Ama hanımlar,herkes bıraksa bile ben bırakmıyorum.Hedefime ulaştım diyene kadar bildirime devam inşallah:KK6::KK6::KK6:

cnm ben çok yoğunum
bi de gün boyu hep hareketliyim..koşturuyorum falan ondan dolayı spora zamanım kalmıyor :KK43:

yemekten hemen sonra mı yapıyorsun?
yada çok yiyorsan falan da olabilir

cnm ben çok yoğunum
bi de gün boyu hep hareketliyim..koşturuyorum falan ondan dolayı spora zamanım kalmıyor :KK43:

Yoo çok fazla yemiyorum.Yemekten hemen sonra da yapmıyorum.Ama nedense her seferinde midem bir tuhaf oluyor:KK43:

pofu artık seni çok sık göremeyecek miyiz, neden az giriyorsun:KK61::KK61::KK61:

X