skinny jeans+yürüyüş=süper bir vücud

takılıyorum kuzum yaa
bende bayramdan önce hastalandım..bayram boyunca devam etti..daha dün normale döndüm:KK70: spor falan yapmadım hiç
Geçmiş olsun canım dikkat et :KK200:

Ayy değişim muhteşem kuzuuucum tebrik ederiim çook :KK9::KK9::KK36:

kızlar yarın ripped in 30 a başlıyorum
4 level varmış,umarım bulurum hepsini
hepsi 1 hafta yapılıyormuş..ben 6 gün yapıcam
programım şöyle olucak yani aksilik olmaz ise
1 gün ripped + 6w6p
1 gün ripped+ killer buns :)

vee sonunda açılışı yaptıımm :)
ripped in 30 ile başladım
yalnız kızlar şunu demeden edemiycem felaket hafif bi program..yada DS den sonra bana öyle geldi bilemiyorum...
yeni egzersiz programımı yazıyorum hemen

ripped in 30 week1 1/30
killer buns&thigh level1 2/30
6w6p level2 -/15
cardio kickbox

bugün sadece ripped in 30 week1 yapıldı :halay::halay:

ripped in 30 week1 2/30
6w6p level2 -/15
cardio kickbox

ripped in 30 week 1 yapıldı :spor::spor:

Merhaba pofu pofu ,merhaba arkadaşlar,ben geldim:)

Evet, üç haftalık bir ayrılıktan sonra aranıza döndüm.Hepinizi,mücadelenizi gerçekten çok özledim.Bugün ara ara foruma girip bütün sayfaları okudum.Ancak mesaj yazmak için fırsatım oldu.

Malum memleketteydim.Ne yalan söyleyeyim ilk hafta memleketin temiz havası beni iştah konusunda bayağı bir zorladı.Buna rağmen direndim,dayandım:super: Her gün düzenli olarak bir saat yürüdüm.Pek ağır spor yapamadım,bu yüzden çok fazla kilo kaybım yok.Ama o temiz havada değil kilo vermek,kilonu muhafaza etmek bile büyük bir başarı.Memlekette de beni gören herkes çok zayıfladığımı söyleyince ayrı bir mutlu oldum:)Ama maalesef bayramda mecburen bazı yaramazlıklarım oldu:kızgın: ama çok şükür kilo almadım:)

Şimdi arkadaşlar,yarın tekrar egzersizlerime ve Karatay usulü beslenmeye aynen devam edeceğim.Yalnız spor programı olarak sizden tavsiye istiyorum.Jillian 30 day programını tekrar etmek istemiyorum.Bir de mümkünse kalçadan daha fazla vermek istemiyorum.Bacak ve basen bölgesi erisin yeter benim için.Yarın kilo bildirimi de girerim.

Aranıza bomba gibi döndüm,acil önerilerinizi bekliyorum:)))

Merhaba kızlar:KK68:

Uzun süredir uğrayamadım buralara:KK61:
Kınalar düğünler derken üşütüp hasta oldum, ardından bayram trafiği.:KK17:
Neyse toparlayacağım yine, bugün tekrar karatay usulu beslenmeye başladım ve akşam jilian a başlayacağım.
Bu sefer çok kararlıyım
:rapci:

vee sonunda açılışı yaptıımm :)
ripped in 30 ile başladım
yalnız kızlar şunu demeden edemiycem felaket hafif bi program..yada DS den sonra bana öyle geldi bilemiyorum...
yeni egzersiz programımı yazıyorum hemen

ripped in 30 week1 1/30
6w6p level2 -/15
cardio kickbox

bugün sadece ripped in 30 week1 yapıldı :halay::halay:

Pofucum Ripped hangi bölge için etkili hafifse eğer jilian a ekleyebilirim:KK30:

Merhaba pofu pofu ,merhaba arkadaşlar,ben geldim:)

Evet, üç haftalık bir ayrılıktan sonra aranıza döndüm.Hepinizi,mücadelenizi gerçekten çok özledim.Bugün ara ara foruma girip bütün sayfaları okudum.Ancak mesaj yazmak için fırsatım oldu.

Malum memleketteydim.Ne yalan söyleyeyim ilk hafta memleketin temiz havası beni iştah konusunda bayağı bir zorladı.Buna rağmen direndim,dayandım:super: Her gün düzenli olarak bir saat yürüdüm.Pek ağır spor yapamadım,bu yüzden çok fazla kilo kaybım yok.Ama o temiz havada değil kilo vermek,kilonu muhafaza etmek bile büyük bir başarı.Memlekette de beni gören herkes çok zayıfladığımı söyleyince ayrı bir mutlu oldum:)Ama maalesef bayramda mecburen bazı yaramazlıklarım oldu:kızgın: ama çok şükür kilo almadım:)

Şimdi arkadaşlar,yarın tekrar egzersizlerime ve Karatay usulü beslenmeye aynen devam edeceğim.Yalnız spor programı olarak sizden tavsiye istiyorum.Jillian 30 day programını tekrar etmek istemiyorum.Bir de mümkünse kalçadan daha fazla vermek istemiyorum.Bacak ve basen bölgesi erisin yeter benim için.Yarın kilo bildirimi de girerim.

Aranıza bomba gibi döndüm,acil önerilerinizi bekliyorum:)))

oow hoş geldin kuzumm :KK50::KK50:
sevindim kilo almamış olmana :KK66:
benim önerim cardio kickbox ve killer buns and thigh bunları yap
ripped felaket hafif bi egzersiz..
ds'ye geri dönmenin bi manası yok bence
bu dediklerim kesinlikle kalça-bacak-basen 3 lüsü için süper ..tarafımca test edilip onaylandı :)

Merhaba kızlar:KK68:

Uzun süredir uğrayamadım buralara:KK61:
Kınalar düğünler derken üşütüp hasta oldum, ardından bayram trafiği.:KK17:
Neyse toparlayacağım yine, bugün tekrar karatay usulu beslenmeye başladım ve akşam jilian a başlayacağım.
Bu sefer çok kararlıyım
:rapci:

sende hoş geldin cnm ve geçmiş olsun :)
Pofucum Ripped hangi bölge için etkili hafifse eğer jilian a ekleyebilirim:KK30:

ripped genel anlamda squat ve kol-sırt için egzersizleri içeriyor
bilmiyorum DS'den sonra bana inanılmaz hafif geldi..

bugün tüm gün yürüdüm :KK66:
bu hafta biraz düzensiz olacak ama toparlıycam

oow hoş geldin kuzumm :KK50::KK50:
sevindim kilo almamış olmana :KK66:
benim önerim cardio kickbox ve killer buns and thigh bunları yap
ripped felaket hafif bi egzersiz..
ds'ye geri dönmenin bi manası yok bence
bu dediklerim kesinlikle kalça-bacak-basen 3 lüsü için süper ..tarafımca test edilip onaylandı :)

sende hoş geldin cnm ve geçmiş olsun :)

ripped genel anlamda squat ve kol-sırt için egzersizleri içeriyor
bilmiyorum DS'den sonra bana inanılmaz hafif geldi..
Hoşbulduk canım:)

Sen bu iki programı beraber mi yapıyordun?

Bugün spor yapamayacağım galiba:KK43:

Kilo bildirimi gireyim bari:)

62,8 kg.

Şu anki hedefim 60 kg.

Uzun bir aradan sonra ilk siftahı yaptım:)

Jillian cardio circuit

X