- 2 Haziran 2015
- 6.636
- 15.363
Kıız cidden bahane değil Zaman bulamıyorum bazen ne spora ne Kk yabahanelerrrrrr ahh aahh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıız cidden bahane değil Zaman bulamıyorum bazen ne spora ne Kk yabahanelerrrrrr ahh aahh
takılıyorum kuzum yaaKıız cidden bahane değil Zaman bulamıyorum bazen ne spora ne Kk ya
Geçmiş olsun canım dikkat ettakılıyorum kuzum yaa
bende bayramdan önce hastalandım..bayram boyunca devam etti..daha dün normale döndüm spor falan yapmadım hiç
saol cnmGeçmiş olsun canım dikkat et
Ayy değişim muhteşem kuzuuucum tebrik ederiim çook
Olsun canım yavaş olsun böyle kalıcı olsunsaol cnm
daha da güzeli olucak ama biraz daha tembellik edeyim de :) o kilomdan daha azım şuan :)
yorumlarda ekleyemediğim resimlerin linkleri var..bi kaç foto daha var..öncesi-sonrası şeklindeOlsun canım yavaş olsun böyle kalıcı olsun
vee sonunda açılışı yaptıımm :)
ripped in 30 ile başladım
yalnız kızlar şunu demeden edemiycem felaket hafif bi program..yada DS den sonra bana öyle geldi bilemiyorum...
yeni egzersiz programımı yazıyorum hemen
ripped in 30 week1 1/30
killer buns&thigh level1 2/30
6w6p level2 -/15
cardio kickbox
bugün sadece ripped in 30 week1 yapıldı
Merhaba pofu ,merhaba arkadaşlar,ben geldim:)
Evet, üç haftalık bir ayrılıktan sonra aranıza döndüm.Hepinizi,mücadelenizi gerçekten çok özledim.Bugün ara ara foruma girip bütün sayfaları okudum.Ancak mesaj yazmak için fırsatım oldu.
Malum memleketteydim.Ne yalan söyleyeyim ilk hafta memleketin temiz havası beni iştah konusunda bayağı bir zorladı.Buna rağmen direndim,dayandım Her gün düzenli olarak bir saat yürüdüm.Pek ağır spor yapamadım,bu yüzden çok fazla kilo kaybım yok.Ama o temiz havada değil kilo vermek,kilonu muhafaza etmek bile büyük bir başarı.Memlekette de beni gören herkes çok zayıfladığımı söyleyince ayrı bir mutlu oldum:)Ama maalesef bayramda mecburen bazı yaramazlıklarım oldu ama çok şükür kilo almadım:)
Şimdi arkadaşlar,yarın tekrar egzersizlerime ve Karatay usulü beslenmeye aynen devam edeceğim.Yalnız spor programı olarak sizden tavsiye istiyorum.Jillian 30 day programını tekrar etmek istemiyorum.Bir de mümkünse kalçadan daha fazla vermek istemiyorum.Bacak ve basen bölgesi erisin yeter benim için.Yarın kilo bildirimi de girerim.
Aranıza bomba gibi döndüm,acil önerilerinizi bekliyorum:)))
Merhaba kızlar
Uzun süredir uğrayamadım buralara
Kınalar düğünler derken üşütüp hasta oldum, ardından bayram trafiği.
Neyse toparlayacağım yine, bugün tekrar karatay usulu beslenmeye başladım ve akşam jilian a başlayacağım.
Bu sefer çok kararlıyım
Pofucum Ripped hangi bölge için etkili hafifse eğer jilian a ekleyebilirim
Hoşbulduk canım:)oow hoş geldin kuzumm
sevindim kilo almamış olmana
benim önerim cardio kickbox ve killer buns and thigh bunları yap
ripped felaket hafif bi egzersiz..
ds'ye geri dönmenin bi manası yok bence
bu dediklerim kesinlikle kalça-bacak-basen 3 lüsü için süper ..tarafımca test edilip onaylandı :)
sende hoş geldin cnm ve geçmiş olsun :)
ripped genel anlamda squat ve kol-sırt için egzersizleri içeriyor
bilmiyorum DS'den sonra bana inanılmaz hafif geldi..
Hoşbulduk canım:)
Sen bu iki programı beraber mi yapıyordun?
Sağol canım bilgilendirme için.hayır cnm
ikisini beraber yapmadım
ayrı ayrı yaptım ama ikisi de süper egzersizler..