Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Jillian'a başlamışsın, hadi bakalım hayırlı olsun. :) Nasıldı ilk günün?Bugünkü Sporum
Jıllıan Level 1 - 1/30
Sağol canım beniim Ayy yorucuydu geç saate yaptığım için arada küçük molalar verdim ama atlattım bittiiJillian'a başlamışsın, hadi bakalım hayırlı olsun. :) Nasıldı ilk günün?
Hadi bakalım, darısı nicesineSağol canım beniim Ayy yorucuydu geç saate yaptığım için arada küçük molalar verdim ama atlattım bittii
Aslında sizin pek bir kilonuz yokmuş ve ölçüleriniz de gayet orantılı.Niye kızıyorsunuz kendinize:)Günaydın kızlar
Ölçülerim ;
Kol :29
Göğüs:88
Bel :70
Göbek :90
Kalça:102
Basen :55
Kilom :63,2
Aslında sizin pek bir kilonuz yokmuş ve ölçüleriniz de gayet orantılı.Niye kızıyorsunuz kendinize:)
Ben yapıcam fıstıklar yarın
Geçen yıl 10 gün kadar yapmıştım ama hamlamışım canım Ayyynen gitsin yağlar gelsin kaslarHadi bakalım, darısı nicesine
Yaptıkça alışırsın. Yansın yağlaaaarrrrr..
Spor yapmam lazım Pofuuu ama çok yorgunuumoohooo kızlarr kaçmışsınız bugün kimsecikler yokkkk
hadiii toplaşıınnnn çabukkkkk
şimddiii spor vakktiiii
Yaptım kuzuuu bittii Canım bu arada biz seninle tanışmadık hiç azıcık kendini tanıtır mısın Tek bildiğim karataycı olduğunBn geldim kızlarrr
Bugün level 3 yaptım sadece,level2 den sıkılmıştım,level3 daha zevkli geldi :))) hiç öyle korkutucu falan değil kızlar büyük bi zevkle yaptımm
koza16 bahane kabul etmiyorum o spor yapılacak