- 8 Temmuz 2015
- 263
- 230
- 103
ben yaparim da bilgileri bilmiyorum kimsenintablo yapmayı kim beceriyor kızlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben yaparim da bilgileri bilmiyorum kimsenintablo yapmayı kim beceriyor kızlar?
Başlıyorum bugün kuzu Tablomu yapılıcak ben de en son ki ölçülerimi yazıyım Gerçi bayağı oldu alalıı amabaşla cnm daha fazla zaman kaybetme
Çok sağol pofucuğum.Gerçekten senin çok etkin var.Ben bilinçaltı olumlamaları yaptığım vakit kilo vermenin sırrını çözmüştüm zaten.Sana olumlama topiğinde de belirttiğim gibi bu forumda üye olmama rağmen sessiz üyeydim, sadece okuyordum. İlk defa senin topiğine yazmıştım.Bu topiklere de sırf sen açtın diye yazmaya başladım.İyi ki yazmışım, bu sayede kendimde istikrar sağladım ve hayatımda hiç bu kadar irademi elime aldığımı hatırlamıyorum.
Ben senin de istediğin kiloya ulaşacağına inanıyorum. Daha önce de demiştim, pek çok zayıflama topiği var ama buranın enerjisi çok başka ve motivasyonu yüksek.Bu biraz da senden kaynaklı bir durum.
Bir şeye çok inanıyorum, sen de ben de bu topiğe, "Hedef kilomuza ulaştık."diye yazacağız ve motivasyonunu kaybetmiş pek çok kişiye heyecan katacağız:)
düşünce gücü/olumlamalar... diye bi başlık altında,aslında insan isterse neler neler yapabilecek küçük örneklerle dolu bi sayfa :)ayyy masallah size ikinize de.
sizin pozitifliginiz buraya yansiyor sayenizde ben bile gaza geldim yahuu
olumlama topigi falan nedir o bana da anlatinnnn lutfennn
tamam ben sana birazdan hazırlıycam zaten bi kaçımız paylaştıkben yaparim da bilgileri bilmiyorum kimsenin
olsun cnm benimde oldu baya ama regl olcam diye almadım..ayın sonuna bırakmıştım :)Başlıyorum bugün kuzu Tablomu yapılıcak ben de en son ki ölçülerimi yazıyım Gerçi bayağı oldu alalıı ama
Evet canım o zaman bir tarih koyalım bir sonraki ölçü için mesela 3 hafta sonra bugün gibi ya da 2 haftaben derliyorum kızlar yazanlarınkini tabi kendiminkinide..sanki bugün almışız gibi düşünücez bu seferlik :) bi daha ki seferimiz daha sağlıklı olucak :)
tablo vende kizlar birazdan yuklerimkızlar benim, Masmavi_ S shameless35 ve koza16 nın ölçüleri aşağıdaki gibidir..sorunlu bölgeleri bulunuz ( ösym sorusu gibi oldu ) tekrar hatırlatıyorum,aldığınız tarih bugün için önemsiz,bundan sonra alacağımız tarih önemli.. koza16 2 hafta sonra p.tesi günü tekrar alacağız.. yani tam olarak,5 eylüle denk geliyor..
pofu
göğüs:101
bel:83
göbek:97
kalça:105
bacak:52-53 arası
kol:31
Masmavi_
göğüs:95
bel:75
göbek:90
kalça:101
bacak:58.5
shameless35
göğüs:
bel:69
göbek:81
kalça:94
bacak:54
kol:27
koza16
göğüs:
bel:70
göbek:92
kalça:103
bacak:62
kol:
koza16 ve S shameless35 ölçüleri almadığınız yerler var..onları da eklersiniz..
tabloya bi el atın :)))
.................... pofu / S shameless35 / Masmavi_ / koza16
göğüs 101 / 90 / 95 / -
bel 83 / 69 / 75 / 70
göbek 97 / 81 / 90 / 92
kalça 105 / 94 / 101 / 103
bacak 52,5 / 54 / 58,5 / 62
kol 31 / 27 / 31 / -
hahah ay alemsinolmuyor istediğim gibbii başkası yapsın ben beceremedim
Canım yarın akşam tabloyu hallediyorum ben Bu arada kol ölçümü nasıl alıcam Ben göğüslerimi ölçmüyorum canım çünkü ergenlik dönemindeyim yani azalmıyo hiçkızlar benim, Masmavi_ S shameless35 ve koza16 nın ölçüleri aşağıdaki gibidir..sorunlu bölgeleri bulunuz ( ösym sorusu gibi oldu ) tekrar hatırlatıyorum,aldığınız tarih bugün için önemsiz,bundan sonra alacağımız tarih önemli.. koza16 2 hafta sonra p.tesi günü tekrar alacağız.. yani tam olarak,5 eylüle denk geliyor..
pofu
göğüs:101
bel:83
göbek:97
kalça:105
bacak:52-53 arası
Masmavi_
göğüs:95
bel:75
göbek:90
kalça:101
bacak:58.5
shameless35
göğüs:
bel:69
göbek:81
kalça:94
bacak:54
kol:27
koza16
göğüs:
bel:70
göbek:92
kalça:103
bacak:62
kol:
koza16 ve S shameless35 ölçüleri almadığınız yerler var..onları da eklersiniz..
tabloya bi el atın :)))
Ben yapıcam fıstıklar yarınhahah ay alemsin
normal tablo kısmı yok burda galiba bulamadım ben bi türlü
M mutlubebisli tamam cnm bekliyoruz,bu arada hayırlı olsun eşinle gitmen sana çok destek sağlayacaktır