• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

skinny jeans+yürüyüş=süper bir vücud

Çok sağol pofucuğum.Gerçekten senin çok etkin var.Ben bilinçaltı olumlamaları yaptığım vakit kilo vermenin sırrını çözmüştüm zaten.Sana olumlama topiğinde de belirttiğim gibi bu forumda üye olmama rağmen sessiz üyeydim, sadece okuyordum. İlk defa senin topiğine yazmıştım.Bu topiklere de sırf sen açtın diye yazmaya başladım.İyi ki yazmışım, bu sayede kendimde istikrar sağladım ve hayatımda hiç bu kadar irademi elime aldığımı hatırlamıyorum.

Ben senin de istediğin kiloya ulaşacağına inanıyorum. Daha önce de demiştim, pek çok zayıflama topiği var ama buranın enerjisi çok başka ve motivasyonu yüksek.Bu biraz da senden kaynaklı bir durum.

Bir şeye çok inanıyorum, sen de ben de bu topiğe, "Hedef kilomuza ulaştık."diye yazacağız ve motivasyonunu kaybetmiş pek çok kişiye heyecan katacağız:)

evet canım :) herşey tam kararında istediğimiz gibi olacak
ne zaman ki spor yaparken canım acır,işte tam o an bırakıcak oluyorken hemen aklıma o istediğim fiziğim gelir :) ve ben daha da bi asılırım
olumlamada ki önemli olgulardan biridir ''imajinasyon'' :) benim belki daha çok yolum var ama bırakmadığım sürece o süreç hızlanacak bunu da biliyorum..ve burdaki herkesten senin gibi güç alıyorum :)

ayyy masallah size ikinize de.
sizin pozitifliginiz buraya yansiyor sayenizde ben bile gaza geldim yahuu :KK70:
olumlama topigi falan nedir o bana da anlatinnnn lutfennn
düşünce gücü/olumlamalar... diye bi başlık altında,aslında insan isterse neler neler yapabilecek küçük örneklerle dolu bi sayfa :)

ben yaparim da bilgileri bilmiyorum kimsenin :KK70:
tamam ben sana birazdan hazırlıycam zaten bi kaçımız paylaştık

Selam kızlar :KK200: Ben de en son aldığım ölçülerimi yazıyım istersen ben yapıp atarım tabloyu :KK50: Herkes ölçüsünü aldığı tarihi yazar sonra tekrar karşılaştırırız :spor:

ben derliyorum kızlar yazanlarınkini tabi kendiminkinide..sanki bugün almışız gibi düşünücez bu seferlik :) bi daha ki seferimiz daha sağlıklı olucak :)

Ölçülerim :

25 Temmuz 2016

BOY: 170
BEL: 70
GÖBEK (SİMİT): 92
KALÇA: 103
BASEN: 102
SOL/SAĞ BACAK: 62

ben derliyorum kızlar yazanlarınkini tabi kendiminkinide..sanki bugün almışız gibi düşünücez bu seferlik :) bi daha ki seferimiz daha sağlıklı olucak :)
Evet canım o zaman bir tarih koyalım bir sonraki ölçü için mesela 3 hafta sonra bugün gibi ya da 2 hafta :spor:

kızlar benim, Masmavi_ Masmavi_ S shameless35 ve koza16 koza16 nın ölçüleri aşağıdaki gibidir..sorunlu bölgeleri bulunuz :KK70::KK70: ( ösym sorusu gibi oldu :KK70::KK70: ) tekrar hatırlatıyorum,aldığınız tarih bugün için önemsiz,bundan sonra alacağımız tarih önemli.. koza16 koza16 2 hafta sonra p.tesi günü tekrar alacağız.. yani tam olarak,5 eylüle denk geliyor..

pofu
göğüs:101
bel:83
göbek:97
kalça:105
bacak:52-53 arası
kol:31

Masmavi_
göğüs:95
bel:75
göbek:90
kalça:101
bacak:58.5

shameless35

göğüs:
bel:69
göbek:81
kalça:94
bacak:54
kol:27

koza16
göğüs:
bel:70
göbek:92
kalça:103
bacak:62
kol:

koza16 koza16 ve S shameless35 ölçüleri almadığınız yerler var..onları da eklersiniz..

tabloya bi el atın :)))

kızlar benim, Masmavi_ Masmavi_ S shameless35 ve koza16 koza16 nın ölçüleri aşağıdaki gibidir..sorunlu bölgeleri bulunuz :KK70::KK70: ( ösym sorusu gibi oldu :KK70::KK70: ) tekrar hatırlatıyorum,aldığınız tarih bugün için önemsiz,bundan sonra alacağımız tarih önemli.. koza16 koza16 2 hafta sonra p.tesi günü tekrar alacağız.. yani tam olarak,5 eylüle denk geliyor..

pofu

Masmavi_

shameless35

göğüs:

koza16
göğüs:
kol:

koza16 koza16 ve S shameless35 ölçüleri almadığınız yerler var..onları da eklersiniz..

tablo vende kizlar birazdan yuklerim

Slmm kizlar. Ben haftasonlari pek giremiyecem galiba, hic vakit bulamadim girmeye, o yüzden anca yazabildim. Sabah tartildim, kilom 75,6, ölcülerimi eve gelince tabloya göre yazip gönderirim size :))
Spor olarak esimle anlastik haftanin 3 günü spor salonuna gidicez beraber, diger günlerde kendim biseyler yaparim :))

2 günlük misafir arasından sonra, misafirler gider gitmez spor yaptım. :KK70:

Spordan önce koskocaman bir bardak Türk kahvemi içtim.

* 30DS: 5/30
* 10 dk zumba
* + birkaç yer hareketi

yaptım. Hemen sonrasında bir bardak tarçınlı sütümü içtim.

Spor öncesi içtiğim kahvemin telvesini yüzüme sürdüm.

Şimdi miss gibi bir duş alıp ardından yeşil çay içiciiiiimmmm.

Ya bu arada ölçülerime bakmadım; inceldim mi bilmiyorum ama sanki hafiften vücudumun toparlanmaya başladığını hissediyor gibiyim. İnşAllah bana öyle gelmiyordur. :KK70:

pofu

Masmavi_

shameless35

göğüs:

koza16
göğüs:
kol:

Canım yarın akşam tabloyu hallediyorum ben :KK49: Bu arada kol ölçümü nasıl alıcam :duduk: Ben göğüslerimi ölçmüyorum canım çünkü ergenlik dönemindeyim yani azalmıyo hiç :KK70:

Back