• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

skinny jeans+yürüyüş=süper bir vücud

30 DS: 6/30
+ birkaç yer hareketi
+ 7bin civarı adım

yemek kısmında coştum; ama sporum tamamdır.

bacak hareketi tamamdır kızlar. bu hafta lvl 1 bitiyooo :halay:
vallahi göbek falan kalmadıı yaaa :KK71:
Ben de yarın 7. günü yapıcam aksilik çıkmazsa. Ölçmedim henüz. 2th level ortalarında ölçülerimi alıcam. Ya da burada belli bi ölçü bildirim günü varsa o zaman. :)))

ellerine sağlık canım çok güzel olmuş. ama benim göğüsler melesef öyle değil. 90 cm :) şimdilik kalsın böyle 2. tabloyu yaparken düzeltirsin uğraşma tatlım :KK70:
Ayy canım senin mesajda 101 yazıyodu yanlış olmuş kusura bakma o_O

kızlar benim, Masmavi_ Masmavi_ S shameless35 ve koza16 koza16 nın ölçüleri aşağıdaki gibidir..sorunlu bölgeleri bulunuz :KK70::KK70: ( ösym sorusu gibi oldu :KK70::KK70: ) tekrar hatırlatıyorum,aldığınız tarih bugün için önemsiz,bundan sonra alacağımız tarih önemli.. koza16 koza16 2 hafta sonra p.tesi günü tekrar alacağız.. yani tam olarak,5 eylüle denk geliyor..

pofu
göğüs:101
bel:83
göbek:97
kalça:105
bacak:52-53 arası
kol:31

Masmavi_
göğüs:95
bel:75
göbek:90
kalça:101
bacak:58.5
kol:31

shameless35

göğüs:
bel:69
göbek:81
kalça:94
bacak:54
kol:27

koza16
göğüs:
bel:70
göbek:92
kalça:103
bacak:62
kol:

koza16 koza16 ve S shameless35 ölçüleri almadığınız yerler var..onları da eklersiniz..

tabloya bi el atın :)))
Bende almıştım kızlar olcukerimi. pofu pofu annemelrdeydim net çok kötüydü beni de ekleyin lütfen. 5 eylülde kocaman farklar görelim hepimiz :KK66:
koza16 koza16 olculerimi veriyorum
Göğüs 90
Bel 79
Göbek 92
Kalça 100
Üst alt bacak 57/37
Kol 26

32.gün

Leslie + Jillian level 3

Bugün itibariyle Jillian level 3'ü de bitirmiş bulunuyorum:) Pazar günü memlekete yolculuğum var.O güne kadar sadece Leslie'yle devam etmeyi düşünüyorum.Biraz kaslarım dinlensin.Memleketten dönüşüm de Kurban bayramı sonrası inşallah.Tabletime bazı squat videoları indirdim.Tekrar dönene kadar o videolarla idare edeceğim.Tabi Karatay'a da tam gaz devam:) Artık dönüşte Jillian bacının yeni videolarına bakarım:))

32.gün

Leslie + Jillian level 3

Bugün itibariyle Jillian level 3'ü de bitirmiş bulunuyorum:) Pazar günü memlekete yolculuğum var.O güne kadar sadece Leslie'yle devam etmeyi düşünüyorum.Biraz kaslarım dinlensin.Memleketten dönüşüm de Kurban bayramı sonrası inşallah.Tabletime bazı squat videoları indirdim.Tekrar dönene kadar o videolarla idare edeceğim.Tabi Karatay'a da tam gaz devam:) Artık dönüşte Jillian bacının yeni videolarına bakarım:))
tebrik ederim canimm :)

bacakta incelme var mi :)

harikasın kuzum tşk ederim :KK39::KK39:

jillian level 1 5/10 tamamdir :halay::halay:

oooo 5. gün he tam gaz devaamm :)

+ birkaç yer hareketi
+ 7bin civarı adım

yemek kısmında coştum; ama sporum tamamdır.

yemek kısmında da coşulmayacakk bebeğimmm dikkat et lütfen ! :sopa::sopa::sopa:

bacak hareketi tamamdır kızlar. bu hafta lvl 1 bitiyooo :halay:
vallahi göbek falan kalmadıı yaaa :KK71:

sende harikasın cnm maşallah gayet iyi gidiyorsun :nazar::nazar::nazar:

Bugün yapamadım spor falan.
7bin adım attım sadece.
:D bende sadece 1.5 saat yürüdüm ama tamamen hareketli bir gündü

Bende almıştım kızlar olcukerimi. pofu pofu annemelrdeydim net çok kötüydü beni de ekleyin lütfen. 5 eylülde kocaman farklar görelim hepimiz :KK66:

koza16 koza16 olculerimi veriyorum
Göğüs 90
Bel 79
Göbek 92
Kalça 100
Üst alt bacak 57/37
Kol 26

tabiki alırız cnm koza yapıyor tabloyu..ben ilk mesaja ekliycem

32.gün

Leslie + Jillian level 3

harikkassıınnnn yaaa :nazar::nazar::nazar::nazar: bomba olucaksın sen :nazar::nazar:

bende shredi tamamladıktan sonra ripped ve bi video daha var ona başlıycam beraber devam ederiz artık geldiğinde :halay::halay::halay: bu sefer ben senden önce bitircemmm :KK55::KK55:

slm kızlar
dün spor yapmaya vaktim hiç kalmadı hem de aşırı yorgundum
1.5 saat yürüdüm + full hareketli bi gün geçirdim...
bugün aksilik olmazsa level 3 den devam edicem :KK66:

tabloyu konunun ilk mesajına ekledim hayırlı olsun :)

image.jpeg
+ 10 dk kadar Cardio Kickboxing

sumo squat nedir sorucam sorucam unutuyorum hep o_Oo_O
Canim elinde ağırlık oluyor iki elinle tutyorsun. Ayaklar v şeklinde açık comelme hareketi kalça ve iç bacak için çok etkiliymis

Back