Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de yarın 7. günü yapıcam aksilik çıkmazsa. Ölçmedim henüz. 2th level ortalarında ölçülerimi alıcam. Ya da burada belli bi ölçü bildirim günü varsa o zaman. :)))30 DS: 6/30
bacak hareketi tamamdır kızlar. bu hafta lvl 1 bitiyooo
vallahi göbek falan kalmadıı yaaa
Ayy canım senin mesajda 101 yazıyodu yanlış olmuş kusura bakmaellerine sağlık canım çok güzel olmuş. ama benim göğüsler melesef öyle değil. 90 cm :) şimdilik kalsın böyle 2. tabloyu yaparken düzeltirsin uğraşma tatlım
Ben 3.günümü bitirdim ona rağmen gitti sanki benim de göbeğim düzlendiii30 DS: 6/30
Bende almıştım kızlar olcukerimi. pofu annemelrdeydim net çok kötüydü beni de ekleyin lütfen. 5 eylülde kocaman farklar görelim hepimizkızlar benim, Masmavi_ S shameless35 ve koza16 nın ölçüleri aşağıdaki gibidir..sorunlu bölgeleri bulunuz ( ösym sorusu gibi oldu ) tekrar hatırlatıyorum,aldığınız tarih bugün için önemsiz,bundan sonra alacağımız tarih önemli.. koza16 2 hafta sonra p.tesi günü tekrar alacağız.. yani tam olarak,5 eylüle denk geliyor..
pofu
göğüs:101
bel:83
göbek:97
kalça:105
bacak:52-53 arası
kol:31
Masmavi_
göğüs:95
bel:75
göbek:90
kalça:101
bacak:58.5
kol:31
shameless35
göğüs:
bel:69
göbek:81
kalça:94
bacak:54
kol:27
koza16
göğüs:
bel:70
göbek:92
kalça:103
bacak:62
kol:
koza16 ve S shameless35 ölçüleri almadığınız yerler var..onları da eklersiniz..
tabloya bi el atın :)))
koza16 olculerimi veriyorum
tebrik ederim canimm :)32.gün
Leslie + Jillian level 3
Bugün itibariyle Jillian level 3'ü de bitirmiş bulunuyorum:) Pazar günü memlekete yolculuğum var.O güne kadar sadece Leslie'yle devam etmeyi düşünüyorum.Biraz kaslarım dinlensin.Memleketten dönüşüm de Kurban bayramı sonrası inşallah.Tabletime bazı squat videoları indirdim.Tekrar dönene kadar o videolarla idare edeceğim.Tabi Karatay'a da tam gaz devam:) Artık dönüşte Jillian bacının yeni videolarına bakarım:))
var var:)tebrik ederim canimm :)
bacakta incelme var mi :)
jillian level 1 5/10 tamamdir
30 DS: 6/30
+ birkaç yer hareketi
+ 7bin civarı adım
yemek kısmında coştum; ama sporum tamamdır.
30 DS: 6/30
bende sadece 1.5 saat yürüdüm ama tamamen hareketli bir gündüBugün yapamadım spor falan.
7bin adım attım sadece.
32.gün
Leslie + Jillian level 3
Bugün itibariyle Jillian level 3'ü de bitirmiş bulunuyorum:) Pazar günü memlekete yolculuğum var.O güne kadar sadece Leslie'yle devam etmeyi düşünüyorum.Biraz kaslarım dinlensin.Memleketten dönüşüm de Kurban bayramı sonrası inşallah.Tabletime bazı squat videoları indirdim.Tekrar dönene kadar o videolarla idare edeceğim.Tabi Karatay'a da tam gaz devam:) Artık dönüşte Jillian bacının yeni videolarına bakarım:))
Ay bu ne güzelmiş nerden yaptın canım bende istiyoruuummmEki Görüntüle 1875477
+ 10 dk kadar Cardio Kickboxing
kaç dakka kaç nasıl dayanabildin miiiEki Görüntüle 1875477
+ 10 dk kadar Cardio Kickboxing
sumo squat nedir sorucam sorucam unutuyorum hepBugün ki sporum
450 ip atlama
Level1 5/30
45 Sumo spuat
Canim elinde ağırlık oluyor iki elinle tutyorsun. Ayaklar v şeklinde açık comelme hareketi kalça ve iç bacak için çok etkiliymissumo squat nedir sorucam sorucam unutuyorum hep