skinny jeans+yürüyüş=süper bir vücud

Ben de aranıza katılıcam kızlar

Skinny videosunu indirdim, pilates geçmişim var çok zorlamaz.
Aynı zamanda akşamları yoğurt-limon-pulbiber kürünü yapıcam

Ama yediklerine dikkat etmek pek benlik değil yahu

kilo vermek istiyorsan mecbursun cnm yoksa yerinde sayarsın
ne kadar spor yaparsan yap kilon değişmez

kilo vermek istiyorsan mecbursun cnm yoksa yerinde sayarsın
ne kadar spor yaparsan yap kilon değişmez
Ya aslında uzun zamandır spor yaptığım için (yürüyüş artı+fitness) kilom sabit kaldı. Yemesem de 60ta kaldım. Bi 6 kilo versem var ya taş gibi olurum, özgüvenim de tavan yapar.
Ama işin kötüsü diyete gelemiyorum ve vücudum sıkı.
Ne önerirsin, ne yapsam?

tmm cnm karataya gel :) diyet değil tamamen beslenme tarzı :) ben karatay yapıyorum yaklaşık 40 gün oldu yarın kaç kilo verdiğimi yazıcam :)

sonuçları yazarsın eğer halin kalırsa
Korkutma be
Bu arada bişey sorucam...
Üst üste 14 gün olmasa da haftada 2-3 defa belki daha fazla işte estikçe Skinny jeans yapmak istiyorum ancak bileğe takılan ağırlıklarım yok. Çok bişey kaybeder miyim? Ağırlıkla mı yaptın sen?

tmm cnm karataya gel :) diyet değil tamamen beslenme tarzı :) ben karatay yapıyorum yaklaşık 40 gün oldu yarın kaç kilo verdiğimi yazıcam :)
Direk diyetle gözümü korkutmayayım da ben iyisi mi yemeklere dikkat etmek abur cuburu kesmekle başlayayım, hadi bakalım yarın ilk günüm olsun! Ben de düzenli yazıcam buraya.

Jilianimi yaptım 1 bardak sütümu ictim geldim.Ustune de muzikler guzel gitti.
Tisikkirlir pofucum

Buz kuplerini sormussun. Zamaninda cildi uyandırmak canlandirmak icin kullanmıştım. Sabahlari ozellikle kullaniliyodu. Guzelde etkisi vardi ama bi sure sonra skildim soguk soguk, biraktim sonra

korkma korkma spor candır cannn
yok canım ya benim de yoktu bişey kaybettim evet cm

Direk diyetle gözümü korkutmayayım da ben iyisi mi yemeklere dikkat etmek abur cuburu kesmekle başlayayım, hadi bakalım yarın ilk günüm olsun! Ben de düzenli yazıcam buraya.

hadi hayırlısı olsun ,sen de hoş geldin aramıza

oohhh afiyet olsun ( biraz geç oldu ama ksra bakma )
hıımm anladım canım..gergin tutmak amaçlı sanırım yaptığın..

JİLLİAN level1 2/10 tamamdır canlar

bir ter attim ki sormayin...

insallah işe yarar

tbrkler cnm
işe yarayacak evet
düzgün yapıldıktan sonra her egzersiz işe yarar

buraya da kopyaladım :) okumanızı dilerim..belki birilerine yararım dokunur

öncelikle gerçek anlamda karataya 11 temmuzda başladım..daha öncede belirtmiştim..tabi kilo vermeye de başladım..sonra bi noktaya geldim..o noktadan baya bi süre inemedim..iniyorum ama çıkıyorum..bi sabah eksi diğer sabah +..kiloyu öyle bi kafaya taktım ki haftada 5-6 gün bazen 4 gün deli gibi spor yapıyorum (bilen bilir) bildiğin kanter içinde kalıyordum..ertesi gün tartıda -100 görünce e yuhh dediğimde oldu..o kadar spor yapıp yediklerine dikkat edip..sonuç -100 olunca hah dedim yaş ilerledi ya hanii ondan vermem de sorun oluyor..ben ki karatayla ilk haftada 3.5 kilo vermiş olan biriyim :) tamamen psikolojik bi çöküntü içine soktu beni..nasıl bi psikoloji ise @NEFSSEMS gibi bende sürekli elimde tartı ile dolanıyordum evde..yemek yedim tartıl,su içtim tartıl,akşam yatmadan tartıl,spor sonrası tartıl..bildiğiniz tamamen bi piskopat oldum..bu halde ,ara ara sporu 2 gün üst üste bıraktığım,kendimi saldığım da oldu..ama komple değildi bu,sonra hemen tekrar toparladım,böyle böyle bi ileri iki geri 1 ayda ( yani 11 temmuz-11ağutos arası) 5 kilo verdim..fakat ertesi gün o verdiğim 5 kilonun önce +200 ünü geri aldım daha sonrada +100 daha ekledim üstüne yani toplamda +300 ü geri aldım..ama yaptıklarım aynıydı..deli olcaktım..

salı günü bi değişiklik yapıp öğün aralarını 4 er saatten 5 er saate hoplattım:) ama tabiki tartıda bi eksilme falan beklemiyorum..

ertesi sabah tartıda -800 ü görünce gözlerim fal taşı gibi açıldı
ama tabi ertesi gün dedim kesin alırım hata bu hata,bedenim eror veriyor
ama dediğim gibi olmadı ertesi gün ve o salıdan bugüne kadar kilo vermeye devam ettim
şuan toplamda verdiğim kilo tam 6.4 kg yani 11 ağustosdan bugüne yaklaşık olarak 10 gün de 1.7 kilo vermiş bulunmaktayım..tabi daha vermem gereken çok kilo var..acelem de yok..ölçülerimi ay sonu alıcam reglim yaklaştığı için sağlıklı olmuycanı düşündüm..kaç kilo ile başladığımı da en kısa zamanda belirticem..ilk hedefe 2.6 kaldı

bu zorlu süreçte yanımda olan herkese çok çok teşekkür ederim ..belki de siz olmasaydınız ben bi süre sonra pes eder ve çekilirdim yolum daha uzun ama sizin varlığınızdan hem çok büyük haz,hem de çok büyük güç alıyorum kızlar..

Canim öncelikle tebrik ederim mükemmel bir başarı sırayla hedefler çabucak gelir inşallah

Merhabaaaaa bende araniza katilmak istiyorummmm
Mutlukızın coooook yakin arkadasiyim beraber inceldik beraber kilo aldik ve tekrar beraber incelmek istiyoruuuuz
Ben 53 kilodan 73 kiloya cikmis biriyim ve tekrar sizinle incelmek istiyorum gerek spor gerekse karatayla
Neler yapmam gerekiyo topigin bir kurali vs var midir yardimci olur musunuz ☺

hoş geldin cnm
tek kuralımız bol spor yapmak :) ve tabiki düzgün beslenmek onun dışında bi bağlılık yok burda
herkes kafasına göre takılıyor sonuçta her bünye aynı değil

Hos geldin findigimmm gelerek cok iyi yaptin, acayip enerji ve motivasyon aliyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…