dar pantolon ve taytla spor yapmak mışort giyiyorum ben bi de yaparken ( zaten kısa ) iyice çekiyorum çünkü çok terliyorum
tmm kuzum :) bende bu akşam süt içerim kahve atarım içine artık
afiyet olsun o vakit :)
saol tatlım
azmettim ben ama
ilk shred yapıyorum
ardından cardio kickbox
en son 6 week 6 pack :)
sonra bildiğiniz ter akıyor bi taraflarımdan
Buzlukta kahve küpleri dondurup süte atınca ortaya çok güzel bir şey çıkıyor. Denemediysen tavsiye ederim :)d
tmm kuzum :) bende bu akşam süt içerim kahve atarım içine artık
afiyet olsun o vakit :)
İlk cardionun videosunu izledim amann bunu kim yapamaz dediminanmiyorummmmm bana ver yattigim yerden kol bacak kaldirayim , mekik falan cekeyim arada yatmisken uyuyayim anca onlari yapiyorum
ben nescafe gold var ya onu süte ekliyorum içine de buz atyrmBuzlukta kahve küpleri dondurup süte atınca ortaya çok güzel bir şey çıkıyor. Denemediysen tavsiye ederim :)
Nescafe uzun süreli tüketimde selülit yapar yalnız. Sütlü filtre kahve çok iyi. :) Buz küplerini türk kahvesinden de yapabilirsin. :*ben nescafe gold var ya onu süte ekliyorum içine de buz atyrmfena olmuyor tadı
bnm yaptığım bu :)
Bu neeee bildiğin herifleri toplamış yapıyorkickbox da jillianın ilk başlarken pis bi gülüşü varhıı yapın da göreyim der gibi fena bi egzersiz baya baya hoplatıyor zıplatyr
Nescafe uzun süreli tüketimde selülit yapar yalnız. Sütlü filtre kahve çok iyi. :) Buz küplerini türk kahvesinden de yapabilirsin. :*
Ben spora kaçıyoruumm
hahahaBu neeee bildiğin herifleri toplamış yapıyorvalla bu acayip ya ben 3 leveli bitireyim belki o zaman yapabilirim yalnız kadının gülüşüne bende takıldım Sıkıysa yakala der gibi ya da ben içmiş zannettim
* Sporumu yaptım.
* Sütümü içtim. (bundan sonraki spor sonrası ritüelim bu olacak)
* Yüzüme kil maskemi yaptım.
* Duşumu aldım.
* Sonrasında bir sade soda hüplettim.
Birazdan akşam yemeğimi de yedikten sonra dükkanı kapatacağım. (mercimek çorbası + salata + 3 köfte)
Sporum:
* 30DS: 4/30
* Skinny jeans workout: ilk 5 dakikasını anca yapabildim.
+9bin adım.
saol şekerim o senin tatlılığınÇok tatlişkosunuz yaaa
Bu linkleri aldım hafızama akşam deniycem
Buz küplerini yüze sürmek için yapıyordum hiç süte eklemeyi düşünmemiştim.
Güzel gibi geldi onu da deniycem
Kendisi işlenmiş olduğu için pek tercih etmemek lazımmış, bi yerde okumuştum; ama seni rahatsız etmiyorsa sorun yok.ama sadece kahvesi cnm süt tozu falan yok içinde
ben türk kahvesini şekersiz içemiyorum midemi ağrıtıyor bu daha iyi geliyor
hey maşallaaahhh
ben akşam yemeğini yedikten sonra sporumu yapıyorum :) sonrası keyif
ben uzun zamandır sporla uğraştığım için çok seviyorum :) insan rahatlıyor yaKendisi işlenmiş olduğu için pek tercih etmemek lazımmış, bi yerde okumuştum; ama seni rahatsız etmiyorsa sorun yok.
Sporu akşama bırakmıyorum ben ya. Bazen kahvaltıdan önce bazen de kahvaltıdan 1-2 sonra yapıyorum.
Spordan zevk alıyorsan, o da keyif aslında. Ben şuan hala spor aşığı moduna geçemedim. O yüzden caymamak adına hemen yapıyorum aradan çıksın diye.
Egzersizlerim de tamam
Jillian level2 18/30
6w6p 10/30
Cardio kickbox 12/15
Hepsi yapıldı
aayy kickboxın bitmesine 3 kalmışşşözlüyceemm kendilerinii
Harikasııııınnnn!!
Yeniden başlarsın sen de, ya da özledikçe çerez gibi attırırsın araya
Hahahah, öyle görünüyor.ayrılmaz ikili olcazzzz onunla beennn
Hahahah, öyle görünüyor.
Yarın ben de 30DS’ sonrası Cardio Kickbox yapmayı deneyeyim.baktım olmuyo, bir günlük aralara sıkıştırırım onu
Spor geçmişim yok daha yeni yeni alışıyoruz birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?