skinny jeans+yürüyüş=süper bir vücud

kickbox da jillianın ilk başlarken pis bi gülüşü var hıı yapın da göreyim der gibi fena bi egzersiz baya baya hoplatıyor zıplatyr

inanmiyorummmmm bana ver yattigim yerden kol bacak kaldirayim , mekik falan cekeyim arada yatmisken uyuyayim anca onlari yapiyorum

d

tmm kuzum :) bende bu akşam süt içerim kahve atarım içine artık
afiyet olsun o vakit :)
Buzlukta kahve küpleri dondurup süte atınca ortaya çok güzel bir şey çıkıyor. Denemediysen tavsiye ederim :)

inanmiyorummmmm bana ver yattigim yerden kol bacak kaldirayim , mekik falan cekeyim arada yatmisken uyuyayim anca onlari yapiyorum
İlk cardionun videosunu izledim amann bunu kim yapamaz dedim neyse o akşam başladım
yemin ederim 10 dakka geçti sanıyorum o derece yoruldum bi baktım 3 dakka geçmiş ohaa dedim
neyse yapcam ama takmışım kafaya bi şekilde zar zor ıkına ıkına bitirdim
ertesi gün de shredden sonra yaptım ( o zaman level 1 deydim ) cardioyu yaparken ağlıyordum yeminle
sonra ilk cardioyu ardından shredi yapınca ohh be dedim alışıncada zaten sıkıntı kalmadı :)

bnm yaptığım bu :)

kickbox da jillianın ilk başlarken pis bi gülüşü var hıı yapın da göreyim der gibi fena bi egzersiz baya baya hoplatıyor zıplatyr
Bu neeee bildiğin herifleri toplamış yapıyor valla bu acayip ya ben 3 leveli bitireyim belki o zaman yapabilirim yalnız kadının gülüşüne bende takıldım Sıkıysa yakala der gibi ya da ben içmiş zannettim

Çok tatlişkosunuz yaaa

Bu linkleri aldım hafızama akşam deniycem

Buz küplerini yüze sürmek için yapıyordum hiç süte eklemeyi düşünmemiştim.
Güzel gibi geldi onu da deniycem

* Sporumu yaptım.
* Sütümü içtim. (bundan sonraki spor sonrası ritüelim bu olacak)
* Yüzüme kil maskemi yaptım.
* Duşumu aldım.
* Sonrasında bir sade soda hüplettim.

Birazdan akşam yemeğimi de yedikten sonra dükkanı kapatacağım. (mercimek çorbası + salata + 3 köfte)

Sporum:
* 30DS: 4/30
* Skinny jeans workout: ilk 5 dakikasını anca yapabildim.
+9bin adım.

Nescafe uzun süreli tüketimde selülit yapar yalnız. Sütlü filtre kahve çok iyi. :) Buz küplerini türk kahvesinden de yapabilirsin. :*

Ben spora kaçıyoruumm

ama sadece kahvesi cnm süt tozu falan yok içinde
ben türk kahvesini şekersiz içemiyorum midemi ağrıtıyor bu daha iyi geliyor

hahaha aynenn bi de bi hızlılarrr yetişcem diye depar atıyorum

hey maşallaaahhh
ben akşam yemeğini yedikten sonra sporumu yapıyorum :) sonrası keyif

Çok tatlişkosunuz yaaa

Bu linkleri aldım hafızama akşam deniycem

Buz küplerini yüze sürmek için yapıyordum hiç süte eklemeyi düşünmemiştim.
Güzel gibi geldi onu da deniycem
saol şekerim o senin tatlılığın
buz küplerini yüzüne niye sürüyosun ne işe yarıyor çok cahilim ya

Kendisi işlenmiş olduğu için pek tercih etmemek lazımmış, bi yerde okumuştum; ama seni rahatsız etmiyorsa sorun yok.

Sporu akşama bırakmıyorum ben ya. Bazen kahvaltıdan önce bazen de kahvaltıdan 1-2 sonra yapıyorum.

Spordan zevk alıyorsan, o da keyif aslında. Ben şuan hala spor aşığı moduna geçemedim. O yüzden caymamak adına hemen yapıyorum aradan çıksın diye.

ben uzun zamandır sporla uğraştığım için çok seviyorum :) insan rahatlıyor ya

Egzersizlerim de tamam

Jillian level2 18/30
6w6p 10/30
Cardio kickbox 12/15

Hepsi yapıldı

aayy kickboxın bitmesine 3 kalmışşş özlüyceemm kendilerinii

Egzersizlerim de tamam

Jillian level2 18/30
6w6p 10/30
Cardio kickbox 12/15

Hepsi yapıldı

aayy kickboxın bitmesine 3 kalmışşş özlüyceemm kendilerinii

Harikasııııınnnn!!
Yeniden başlarsın sen de, ya da özledikçe çerez gibi attırırsın araya

ayrılmaz ikili olcazzzz onunla beennn
Hahahah, öyle görünüyor.
Yarın ben de 30DS’ sonrası Cardio Kickbox yapmayı deneyeyim. baktım olmuyo, bir günlük aralara sıkıştırırım onu

Spor geçmişim yok daha yeni yeni alışıyoruz birbirimize

şimdiden geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…