skinny jeans+yürüyüş=süper bir vücud

Spor bildirimim
400 ip atlama
Jillian level 1 4/30
Yarım saat pilates
:spor::KK76::spor:
pofu pofu skinny Jeans i sevmedim ben :lülülü:
:lülülü: yani dayanamadimm:ıslık: yarım saat zor dayandim bacak hareketleri peşpeşe çok zor geldi :işsiz: ben en iyisi 3k dan devam edeyim :KK53:

pofu pofu ben bir ara çikolatalı süt içiyordum ağırlık çalıştığım günler ama sonra şeker(10g/100ml) içeriğinden dolayı bıraktım :olamaz:
ben sade süt içiyorum canım içine de sade kahve katıyorum,az da buz çok lezzetli oluyor..tavsiye ederim...

Spor bildirimim
400 ip atlama
Jillian level 1 4/30
Yarım saat pilates
:spor::KK76::spor:
pofu pofu skinny Jeans i sevmedim ben :lülülü:
:lülülü: yani dayanamadimm:ıslık: yarım saat zor dayandim bacak hareketleri peşpeşe çok zor geldi :işsiz: ben en iyisi 3k dan devam edeyim :KK53:
:KK70::KK70: dayansaydın keşke alışırdın,çünkü 2-3 gün acı çekeceksin normal yani ama sonrası harikaaa :)

ben sade süt içiyorum canım içine de sade kahve katıyorum,az da buz çok lezzetli oluyor..tavsiye ederim...

:KK70::KK70: dayansaydın keşke alışırdın,çünkü 2-3 gün acı çekeceksin normal yani ama sonrası harikaaa :)
Bayasini yaptım canım bacak hareketleri ağır geldi dayanamadım. Ama yarın 3k yapacam :)

14.gün
Leslie + Jillian level 2 + 400 ip atlama

Jillian level 2'yi düne göre daha kolay yaptım.Spor yaptıkça vücut yeni hareketlere daha çabuk adapte oluyor sanırım.

bugün jillianda ki 9. günüm
ölçülerimi paylaşmak istiyorum
bu arada giden kilom 4.2 kg :) ( bi ileri 2 geri olunca 4.2 de takıldım :KK70: )

ilk ölçülerimi 11 temmuzda almışım,nerden baksanız 1 ay olmuş ( 5 gün sonra 1 ay )
bir de bugün aldıklarım var
aradaki farkı siz görün :)

ölçüler 11 temmuz:

göğüs: 109
bel:92
kalça:112
göbek:111
bacak:60
kol:33

ölçüler 6 ağustos:

göğüs:101

bel:83
kalça:105
göbek:97
bacak:52-53 arası
kol:31

1 aylık toplam fark: 47 cm :)

bu arada giden kilom 4.2 kg :) ( bi ileri 2 geri olunca 4.2 de takıldım :KK70: )

ilk ölçülerimi 11 temmuzda almışım,nerden baksanız 1 ay olmuş ( 5 gün sonra 1 ay )

ölçüler 11 temmuz:

ölçüler 6 ağustos:

Maşallah ciddi bir fark var.Merak ettim,4,2 kiloyu 11 Temmuzdan itibaren mi verdin?

Maşallah ciddi bir fark var.Merak ettim,4,2 kiloyu 11 Temmuzdan itibaren mi verdin?
ay onu hiç hatırlamıyorum galiba öyleydi
ama bi ileri 2 geri oldu hani sabit kalmadı
şimdi sabitlemeye çalışıyorum cnm
ya albüm yapamıyorum profilimde eski fotom var bi tane buldum,2-3 hafta önce çektiğim var bi de yeni çekicem aradaki farkı görün diye ama yapamıyorum :KK70:
2 beden inceldim ama pantolondan biliyorum :)

Ma
ay onu hiç hatırlamıyorum galiba öyleydi
ama bi ileri 2 geri oldu hani sabit kalmadı
şimdi sabitlemeye çalışıyorum cnm
ya albüm yapamıyorum profilimde eski fotom var bi tane buldum,2-3 hafta önce çektiğim var bi de yeni çekicem aradaki farkı görün diye ama yapamıyorum :KK70:
2 beden inceldim ama pantolondan biliyorum :)
Maşallah bir ayda beş kiloya yakın vermişsin:) Evet, fotoğraf ekleyebilirsin bakmak isterim, merak ettim doğrusu:)

ölçüler 11 temmuz:

ölçüler 6 ağustos:

:KK9::KK9::KK9:Tebrikler canım harika gitmiş :KK66: belin incecik canım maşallah :KK19:

saol cnm ama daha çok gitmesi lazım
evet en çok incelen bel oldu :KK70: sanırım jilliana borçluyum bi kısmını
Bel ölçümüz neredeyse aynı canım. Tam Kum saati görüntüsünde hatunsun maşallah :KK15:

aayy evet:KK70: kalçalar geniş,omuz geniş,bel ince :KK70: zaten en çok incelen de orası :KK70: güzel aslında ama tabiki vermem gereken daha çok kilo var
Veririz allah in izniyle canım. Benim vermem gereken 7 kilom kaldı ondan sonrası koruma olacak. Koruma evresinde de spor yaparım yine :KK66:

benim de son 7 kalsın ama yaaa :KK43: çok kıskandım seni :sus:
Canim 17 kilo fazlam vardı 10 kilosunu diyetle verdim ama öyle şok falan değil sağlıklı ölçülü yiyerek. Son zamanlarda kilo vermem yavaslayinca işin içine sporu da katayim dedim. Hem de sikilasmak için.
Sen bu azimle verirsin zaten canım. Bu spora beslenme ye de dikkat ettiğinde kilolar korksun senden :KK66:

Canim 17 kilo fazlam vardı 10 kilosunu diyetle verdim ama öyle şok falan değil sağlıklı ölçülü yiyerek. Son zamanlarda kilo vermem yavaslayinca işin içine sporu da katayim dedim. Hem de sikilasmak için.
Sen bu azimle verirsin zaten canım. Bu spora beslenme ye de dikkat ettiğinde kilolar korksun senden :KK66:
benim çok var..ama ilk hedefime 4.8 kaldı :KK70:
ya öyle de işte ben yoğun döneme giriyorum ara ara o zaman 5 dakka bile zamanım olmuyor
kendime eylül sonu dedim yani 2 ay var
2 ayda 10-15 arası versem zaten,vermem gerekinin büyük kısmını vermiş olcam gerisi de sakin sakin hallolur..

ölçüler 11 temmuz:

ölçüler 6 ağustos:

Göbekten iyi gitmiş dümdüz olur yakında :)

X