skinny jeans+yürüyüş=süper bir vücud

ben 3 ünü de üst üste yapıyorum,yağ yakımı hızlansın diye,daha öncede spor geçmişim olduğundan böyle olması gerekli...ama tabi egzersizler bitince 2 dakka mola veriyorum

bana da öyle geldi..özellikle son bi kaç gündür çok sık görüyorum ki inşallah :KK70: yansın kara yağlar :KK70::KK70::halay::halay:

Yansında bir daha gelmesin :KK76:

hahahha helall olssuun yürü bee kim tutar senii :KK55::KK55::KK55::spor::spor::spor:
alışcaksın o zorluğa inan bana 4-5 gün sonra acaip hafif gelecek :)
sen beni gör bi de akşamları
şort bacağıma yapışıyor :KK70:
ama diyorum poffuuuu durmak yokk devaammm incecik olcannn :KK49::KK49:
Seni hayretler içinde takip ediyorum zaten maşallah sana kirkbin kere maşallah :KK66: her şey güzel bi vücut için kavusuruz inşallah..

Seni hayretler içinde takip ediyorum zaten maşallah sana kirkbin kere maşallah :KK66: her şey güzel bi vücut için kavusuruz inşallah..
saol canım
eğer şimdi yapmazsam kışın zor olur
malum kanter içinde kalıyor insan ve her akşam spor sonunda duş
kışın bilemiyorum 5-6 gün değil ama 2-3 gün anca yaparım zaten yoğun oluyor insan :KK43: onun için kasmam lazım

saol canım
eğer şimdi yapmazsam kışın zor olur
malum kanter içinde kalıyor insan ve her akşam spor sonunda duş
kışın bilemiyorum 5-6 gün değil ama 2-3 gün anca yaparım zaten yoğun oluyor insan :KK43: onun için kasmam lazım
Benim de hedefim okullarin açılma zamanı canım yaklaşık bir buçuk ay var. Bu sürede mümkün olduğunca yağ yakan sporlar yapacam. Kış mevsiminde de daha sakin pilates olabilir mesela onu yapabilirim sikilasmak ve kilo almamak için..

Benim de hedefim okullarin açılma zamanı canım yaklaşık bir buçuk ay var. Bu sürede mümkün olduğunca yağ yakan sporlar yapacam. Kış mevsiminde de daha sakin pilates olabilir mesela onu yapabilirim sikilasmak ve kilo almamak için..
aynen canım
kışın zor oluyor
ben ki yazın bile spor yüzünden hasta olmuş insanım :KK70::KK70:
bende kendime 2-2.5 ay verdim belli bi kıvama gelebilmek için

Beslenme - Nasıl Beslenmeli?

Elbette ki amacınız kilo vermek! Pizza, hamburger vs. yerseniz bu işi unutun siz :) Özellikle beslenmemizi sporla birleştireceğimiz için yemek listemiz protein ağırlıklı olmalı. Proteinden kasıt nedir? Et, yumurta, tavuk ürünleri, peynir ve süt ürünleri gelebilir aklınıza.. Sebzelerde, fıstık ezmesinde de protein vardır fakat bizim en çok işimize yarayacak olan hayvansal protein, bitkisel protein değil. Proteinler hem kas kaybı yaşamamanızı sağlayacak, hem daha çok tok tutacak, hem de yağsız protein sindirimi vücudunuza %5 gibi oranlarda daha fazla kalori harcatacaktır.

İlk
püf noktası Sabah Kahvaltısı! Ne dedik? Yağ yakımının temelinde metabolizmayı hızlandırmak yatar. Eğer sabah kahvaltısını yemeden geçiştirirsek, aç kalıyorum ve kalacağım diye vücut metabolizmayı yavaşlatacak, öğleden sonra yiyeceğiniz besinin de bu mod yüzünden yağa dönüşmesi ihtimali artacaktır! O yüzden yağ yakımının en altın kurallarından bir tanesi sabah kahvaltısını mutlaka yapmaktır. Elbette hepimizin sağlıklı bir kahvaltı sofrası kurma şansı yok! Bu yüzden protein içeren süt ile beraber yiyeceğiniz sade mısır gevreği, müsli, yulaf ezmesi kahvaltı için biçilmiş kaftan. Hem içerdikleri yüksek lif oranları ile sizi tok tutacak, şeker dengenizi bozmayacak hem de düşük kalorileri ile kilo almamanıza yardımcı olacak.

İkinci püf noktası Akşam Yemeği! Ağır öğünler yiyeceksek bu mutlaka sabah ile akşam arasında olmalı. Akşam yemeğimiz elimizden geldiğince hafif ve hatta sebzelerden, meyvelerden oluşmalı. Çoğu diyetisyen 6 dan sonra bir şey yemeyin dese de bu kural Türk aile yapısını düşününce uygulanması çok zor bir kural. En azından 20:00 den sonra akşam yemeği yemeyin ve yiyeceğiniz meyve ve atıştırmalıkları ise en geç yatmadan 2 saat önce tüketin.

Üçüncü püf noktası ise abur cubur ve gazlı içecekler! Özellikle benim gibi abur cuburu ve Colayı çok seven biriyseniz başınız dertte. Bunları yavaş yavaş hayatımızdan çıkarmamız, çıkartmasak da oldukça azaltmamız gerekiyor. Peki niçin? Vücudumuzda yağ yakımını engelleyen hatta yağ depolatan en önemli unsur şeker seviyemizdeki dalgalanmalar. Çok basit bir dille açıklayacak olursam, hamburger gibi yağlı yiyecekler, kola gibi şekerli içecekler, abur cuburlar gibi bol yağ ve şeker içeren ürünler, onları vücudumuza alır almaz kan şekerimize tavan yaptırtır ve sonrasında vücut bu kan şekerini hızlı bir şekilde düşürür. Bunların hepsi çok kısa sürede olduğundan kan şekeri düşer düşmez tekrar acıkırız ve yeniden bunları yemek isteriz. Bu içinden çıkılması zor, yağ yakımının engellendiği ve kilo aldıran bir döngüdür! Sebze , protein ağırlıklı besinler, etleri yediğimizde ise şeker seviyemiz dengeli bir şekilde yükselecek, daha uzun zaman içerisinde azalacak, vücut yağ depolanmasına yol açacak bir emir göndermeyecek ve acıkmamız daha uzun sürecek. İşte bunlardan dolayı kalorisi, yağ miktarı ne kadar düşük olursa olsun bu ürünlere kanmamalıyız. Şekersiz diye içtiğimiz Coca Cola Zero gibi "light" ürünler yapay şeker içermekte ve bu dalgalanmayı daha kötü bir hale getirmektedir. Üstelik "aspartam" denilen ciddi anlamda kanserojen maddeyi içeriyor bir çoğu.

Bu püf noktasına ek olarak "tatlı" ve "tuzlu" besinleri gereğinden fazla yemek ( ki bu gereği çok çok az bir miktar ) vücudun su tutmasına ve geçici de olsa şişmemize yol açıyor. İlk diyete başladığımızda çok ağır diyet yaparsak hemen 1-2 kilo veririz ve sonra durur o kilo verme. Esasında bu 1-2 kilo , vücuttan attığımız sudur, yakılan yağ değildir ve bu yüzden verdiğimizi sandığımız o kiloyu hemen geri alırız.

videoyu izleyin kızlar :)

Ayy ne diyo bu yavvv :KK70: bunun sevgilisini karısını çok merak ettim hee :) adamın bir aaağirlik demesi var sanki ağzıyla ağırlık kaldırıyor :-):-)

Ayy ne diyo bu yavvv :KK70: bunun sevgilisini karısını çok merak ettim hee :) adamın bir aaağirlik demesi var sanki ağzıyla ağırlık kaldırıyor :-):-)
haha :KK70::KK70: aynennn adam fena bastırıyor konuşurken ama doğru bi yerde..elimizde olan dambıllar valla ksra bakmayın gidip eve halter alamıycam :KK70::KK70: elimden geldiğince dambıl çalışıyorum jillianla :KK70:

haha :KK70::KK70: aynennn adam fena bastırıyor konuşurken ama doğru bi yerde..elimizde olan dambıllar valla ksra bakmayın gidip eve halter alamıycam :KK70::KK70: elimden geldiğince dambıl çalışıyorum jillianla :KK70:
Bende dambil da yok 500 mllik şişeleri kullanıyorum :olamaz: herhalde şey istiyor sadece vücut çalışan ve sonuçta erkek gibi vücudu olan kadınlar var ya ondan istiyor sanırim :KK70:

Bende dambil da yok 500 mllik şişeleri kullanıyorum :olamaz: herhalde şey istiyor sadece vücut çalışan ve sonuçta erkek gibi vücudu olan kadınlar var ya ondan istiyor sanırim :KK70:
yok tatlım öyle olmak için ekstralar var
aslında adamın dediği doğru
kilo kaybını kastan çok yağdan yapmak için ağırlık çalışmak daha doğru
çünkü diyet falan filan derken kas oranını düşürüyoruz
onun için özellikle diğer sayfalarda da bahsettim protein ağırlıklı beslenmek gerek
Olsundu verirsin bir şeycik olmaz :KK70:

:KK70: ah ah inşallah veririm

Yarın bacak ve karın egzersizleri :)

bikini-fit-fitness-girl-Favim.com-3390128.jpg

X