- 18 Şubat 2010
- 15.934
- 19.830
ben jillianı tamamlıycam inşallah son 3 kaldı level 1 e
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben jillianı tamamlıycam inşallah son 3 kaldı level 1 e
haha deme öyleee korkutma biziii bende son 2 gün bakalım neler bekliyor beni13. gün
Leslie + Jillian level 2 + 400 ip atlama
Sevgili pofu ,
bugün Jillian level 2'ye başladım.Hani level 1'de çok terlediğimizi zannediyorduk ya, level 2'de bunun koca bir yanılgı olduğunu bizzat tecrübe edip onayladım:)) Mübalağasız söylüyorum,ben hayatımda bu akşam ter döktüğüm kadar hiç ter dökmedim.
Level 2 başta bayağı zevkli ve kolay geldi.Ama ilerleyen dakikalarda tempo artınca ve hareketler zorlaşınca ben nefes nefese "El insaf Jillian Bacı!! Zalımın kızı el insaff!!" diye haykırırken buldum kendimi:))))))Velhasılı kelam,level 2 zorluklara gebe.Tabi bir de bunun 3'ü var.Allah yardımcımız olsun:))
Harikasın canımsporumu yaptım da geldim :))
Jillian level1 8/30
6w6p level1 6/30
Cardio kick box 5/15
Hahahaha hem çok güldüm hem de çok tirstim13. gün
Leslie + Jillian level 2 + 400 ip atlama
Sevgili pofu ,
bugün Jillian level 2'ye başladım.Hani level 1'de çok terlediğimizi zannediyorduk ya, level 2'de bunun koca bir yanılgı olduğunu bizzat tecrübe edip onayladım:)) Mübalağasız söylüyorum,ben hayatımda bu akşam ter döktüğüm kadar hiç ter dökmedim.
Level 2 başta bayağı zevkli ve kolay geldi.Ama ilerleyen dakikalarda tempo artınca ve hareketler zorlaşınca ben nefes nefese "El insaf Jillian Bacı!! Zalımın kızı el insaff!!" diye haykırırken buldum kendimi:))))))Velhasılı kelam,level 2 zorluklara gebe.Tabi bir de bunun 3'ü var.Allah yardımcımız olsun:))
Korkunun ecele faydası yok, mecbur devam edeceğiz:))))Hahahaha hem çok güldüm hem de çok tirstim
Harikasın canım
Pilates malzemeleri kargom geldi
Sevgili arkadaşlar bi sorum olacak benim özellikle bel ve göbek var ama bacaklarda az değil hani benim yapmayı düşündüğüm 3K ydi. Sizce hangisini yapmalıyım skinny Jeans mi 3 k mi. Kolları da çok zayıf ve güçsüz ne biçim vücudum var yaaa
Korkunun ecele faydası yok mecbur devam edeceğiz:))))
evet bunu bende duymuştm :) ama öyle bi paranoyak olmuşum ki içsem mi acaba diye düşünüyorum aradaArkadaşlar, aklımdayken bir bilgi vereyim.Bir dönem spora gidiyordum.Spor hocalarımız, spordan sonra yarım yağlı süt içmenin yağ yakımını hızlandırdığını söylemişlerdi.Sizin de aklınızda bulunsun.Ayrıca spordan sonra süt, soğuk soğuk çok iyi gidiyor:)
Skinny Jeans bel ve gobekte etkili olur mu canım.. yenecegim korkularimitşkler tatlımmm
bence skinny jeans yap cnm :) 3k hafif çünkü yani bana öyle gelmişti..kollarınada ekstra bişey yaparsın
kesinlikle korkunun üzerine gitmek gerek
bel-göbek-kalça-bacak :) bende olduSkinny Jeans bel ve gobekte etkili olur mu canım.. yenecegim korkularimi
Bitti mi egzersizler?bel-göbek-kalça-bacak :) bende oldu
hayır cnm tabiki de bitmedi :)Bitti mi egzersizler?
Süper ya canım son sorum bügünlük tabi :)))bel-göbek-kalça-bacak :) bende oldu
Süper ya canım son sorum bügünlük tabi :)))bel-göbek-kalça-bacak :) bende oldu
önce ip atla metabolizman hızlansınSüper ya canım son sorum bügünlük tabi :)))
Skinny Jeans Jillian ve 400 ip atlamayi hangi sırayla ve aralarında ne kadar boslukla yapmalıyım
önce ip atla metabolizman hızlansın
sonra skinny :)
aralarında 2-3 dakkalık mola olsun sadece