skinny jeans+yürüyüş=süper bir vücud

Fazlasıyla etkili oldu diyebilirim.Gerçekten inanılmaz ter atıyorsunuz ve vücudunuzda ciddi bir toparlanma ve sıklaşma hissediyorsunuz.Ama sizi uyarayım, ilk günler yoğun kalça ve bacak ağrıları hissedebilirsiniz.Ben bile az çok spor geçmişim olmasına rağmen ilk üç gün çok ağrı çektim ve hareket etmekte epey zorlandım.Ama sonuç olarak kesinlikle tavsiye ederim.

hahaha :KK70: bende kalkamıyorum zaten,ilk günler hele yürüyemiyordum :confused::confused:

wwwaaooww hadi hayırlı olsun..ben de yetişiyorum ufaktan sana Hoppa

yarıyor canım yaramaz mı
@gulhilal de bahsetmiş,çok ter atıyorsun,ilk günler aşırı ağrıların oluyor ama 3 gün sonra normale dönüyosun..sıkılaşmak için,kardiyo için inanılmaz bi egzersiz..
teskkur ederim cevap verdiğiniz için b3nde başlıcam insaAllah sağolun

kızlar birşey sormak istiyorum
(çok afedersiniz ),wc ye çıktıktan sonra,yağ lekesi gibi bi görüntü var,acaba neden öyle oluyor fikriniz var mı?

Motivasyina devam :) yoksa tembellikmi var burda :duduk:

images (14).jpg

kızlar birşey sormak istiyorum
(çok afedersiniz ),wc ye çıktıktan sonra,yağ lekesi gibi bi görüntü var,acaba neden öyle oluyor fikriniz var mı?
Canim Nerede O leke. Tam anlamadım ama iltihap olabilir canım. Bol su icmeliisn bence..

Canim Nerede O leke. Tam anlamadım ama iltihap olabilir canım. Bol su icmeliisn bence..
yok kuzum sağlığım yerinde çok şükür
yani tam yazmak istemedim mideniz bulanmasın diye :KK70: leke derken hani suya yağ dökülünce yüzeyinde bi yağ tabakası olur ya öyle düşün,wc ye çıktıktan sonra 3 gündür öyle görüyorum..mrk ettim acaba neden oluyor diye

Bu karından istiyoruz :KK76:

evet evet istiyorruuzzz ama benim ççookk uzun yolum var :KK43:

Bende bir şey sormak istiyorum yaptığınız sporları peşpeşe mi yapıyorsunuz yoksa ayrı saatlerde mi. Nasıl yapmak lazım ?

yani tam yazmak istemedim mideniz bulanmasın diye :KK70: leke derken hani suya yağ dökülünce yüzeyinde bi yağ tabakası olur ya öyle düşün,wc ye çıktıktan sonra 3 gündür öyle görüyorum..mrk ettim acaba neden oluyor diye

Anladım canim ama bir bilgim yok maalesef..

Benimde canım ama yapacağız :)

Vücuttan atılan yağ olmasın?

Bende bir şey sormak istiyorum yaptığınız sporları peşpeşe mi yapıyorsunuz yoksa ayrı saatlerde mi. Nasıl yapmak lazım ?

Ben LS yaptıktan sonra ardından MW yapıyorum ve karin egzersizi videomu yapıyorum, şimdide kol hareketine başladım ama onu ayrı yapıyorum çünkü fazla yüklenip yorulmak istemiyorum, hatta bacak haretinide kol çalıştığım zaman yapmayı düşünüyorum :)

ben 3 ünü de üst üste yapıyorum,yağ yakımı hızlansın diye,daha öncede spor geçmişim olduğundan böyle olması gerekli...ama tabi egzersizler bitince 2 dakka mola veriyorum

Benimde canım ama yapacağız :)

Vücuttan atılan yağ olmasın?

bana da öyle geldi..özellikle son bi kaç gündür çok sık görüyorum ki inşallah :KK70: yansın kara yağlar :KK70::KK70::halay::halay:

Şimdi level 1 i yaptım 400 de ip atlayacam hemen atlayacam mi yani :spor::KK57:

yap cnm daha fazla yağ yakımını hızlandırırsın
yaptığın program o kadar zor değil çünkü
Eneeee yaptım vallaha da yaptım :KK66: ama nasıl zor değil ya :KK47:kız hiç spor gecmisim yok yürüyüşler dışında. Afedersin k... dan ter aktı şu an kulak arkalari boyundan aşağı sular seller akıyor :ruh::KK76:
Amaaa çok mutluyum bu vücut taş gibi olacak :KK66:

Eneeee yaptım vallaha da yaptım :KK66: ama nasıl zor değil ya :KK47:kız hiç spor gecmisim yok yürüyüşler dışında. Afedersin k... dan ter aktı şu an kulak arkalari boyundan aşağı sular seller akıyor :ruh::KK76:
Amaaa çok mutluyum bu vücut taş gibi olacak :KK66:
hahahha helall olssuun yürü bee kim tutar senii :KK55::KK55::KK55::spor::spor::spor:
alışcaksın o zorluğa inan bana 4-5 gün sonra acaip hafif gelecek :)
sen beni gör bi de akşamları
şort bacağıma yapışıyor :KK70:
ama diyorum poffuuuu durmak yokk devaammm incecik olcannn :KK49::KK49:

X