Cevabiniz için teşekkürlerNormal yerdede calisamiyorum demissiniz ama toparlanma için normal yer sart size.derin nefes egzersizleri yapin derim.Garsonlarin yurt dışında iyi para kazandıklarını duydum ama gercekmi bilemem .biraz daha dayanın bence yapabilirsiniz giremem demeyin mecbur kalınca insan neler yapıyor. normal ise girip para birkitirin elinizde kalan ürünleri mesai saatleri disinda satin.baris muslu kitaplarina ulasiyorsaniz onlardan alin okuyun iyi gelecektir
Evlilikte yaşadığım şiddet dolayısıyla korkuyorum. Ziynetleri aldi ve şikayetimi geri çekmem karşılığında boşandı. Bu aşamada hep tehdit etti. Doğru dusunemedigi hastalıklı düşüncelere sahip olduğu için korkuyorum.Eski eşinizden neden korkuyorsunuz? Rahatsız mı ediyor sizi?
Şu an rahatsız ediyor mu? Arayıp mesaj atıyor mu? Tehdit ediliyor musunuz şu an?Evlilikte yaşadığım şiddet dolayısıyla korkuyorum. Ziynetleri aldi ve şikayetimi geri çekmem karşılığında boşandı. Bu aşamada hep tehdit etti. Doğru dusunemedigi hastalıklı düşüncelere sahip olduğu için korkuyorum.
İletişim bilgilerimi değiştirdim ulaşamıyor bana. Ancak evimin önünde arabasiyla dolaşıyor.Şu an rahatsız ediyor mu? Arayıp mesaj atıyor mu? Tehdit ediliyor musunuz şu an?
Mesajınız için teşekkürler. İtibar sarsılması gibi değil. Yaptığımız ticaret dolayısıyla çok tanınıyoruz küçük esnaflarla çalışıyorduk. Firma borçları yüzünden.Normal bir iş diye tabir ettiğiniz şey için itibar sarsılması durumundan korkuyorsunuz sanırım yani ben öyle anladım değilse düzeltebilirsiniz. Sizin nerede çalıştığınız kimseyi ilgilendirmez ama eğer çok rahatsızsanız başka bir yere taşınıp yeniden profesyonel yardım alara kendinize bir hayat kurmak çözüm olabilir. Ticaret bu batadabilir insan. Eski eşten neden korkuyorsunuz bilmiyorum ama böylece ondan da uzaklaşmış olursunuz. Ekonomik olarak iyi bir coğrafyadasınız. Tekrar ayağa kalkmak isterseniz daha kolay kalkabilirsiniz. Türkiye'de olsanız iş daha bir çıkmaz sokak olurdu. Avantajınızı kullanmanızı tavsiye ederim.
Yanlış anladım o zaman pardon. Ben şuan almanyadasınız diye anladım. Yurt dışına çıkma imkanınız yok mu? Çünkü Türkiye çok zor bir yer haline geldi.Mesajınız için teşekkürler. İtibar sarsılması gibi değil. Yaptığımız ticaret dolayısıyla çok tanınıyoruz küçük esnaflarla çalışıyorduk. Firma borçları yüzünden.
Yanlış anlaşılma oldu sanırım Türkiye'de yaşıyorum.
Ab vatandasligim dolayısıyla çıkabilirim. Ama nasıl bir hayat kurabilirim ki tek başıma bilmiyorum. Önerileriniz varmıYanlış anladım o zaman pardon. Ben şuan almanyadasınız diye anladım. Yurt dışına çıkma imkanınız yok mu? Çünkü Türkiye çok zor bir yer haline geldi.
Bu büyük bir avantaj bence. Hiç avrupada yaşamadım ama fırsatım olsaydı bir dakika durmazdım açıkçası. Dilinizi geliştirebilir, küçükte olsa bir işe başlayabilirsiniz giderseniz. Kendinize ait bir hayatınız olur hiç değilse, kim ne dedi derdinden kurtulursunuz. Tek başıma diye düşünmeyin, orada arkadaşta edinirsiniz bakarsınız güzel bir aile de kurarsınız. Buraya da tatil için gelir gidersiniz. Kalmayın bence burada.Ab vatandasligim dolayısıyla çıkabilirim. Ama nasıl bir hayat kurabilirim ki tek başıma bilmiyorum. Önerileriniz varmı
Pozitif etkiniz için teşekkür ederimBu büyük bir avantaj bence. Hiç avrupada yaşamadım ama fırsatım olsaydı bir dakika durmazdım açıkçası. Dilinizi geliştirebilir, küçükte olsa bir işe başlayabilirsiniz giderseniz. Kendinize ait bir hayatınız olur hiç değilse, kim ne dedi derdinden kurtulursunuz. Tek başıma diye düşünmeyin, orada arkadaşta edinirsiniz bakarsınız güzel bir aile de kurarsınız. Buraya da tatil için gelir gidersiniz. Kalmayın bence burada.
Cevabiniz için teşekkür ederim. Yardımı dokunamiyor maalesefBabaniz doviz kazaniyor anladigim kadariyla, size hayatinizi kurmak icin baslangicta bir destek saglamaz mi? O destekle baska bir sehre tasinsaniz ve duzenli bir ise girseniz?
Göz dağı vermeye çalışıyor herhalde. Korkmayın ve korkak davranmayın.İletişim bilgilerimi değiştirdim ulaşamıyor bana. Ancak evimin önünde arabasiyla dolaşıyor.
Cevabiniz için teşekkürler babam Balkan ülkesinde. Ve artık tek başına bir hayat kurdu senelerdir yalnız yasiyor. Çok fazla telefonla bile iletişim kurmuyoruz. MalesefAnladığım kadarıyla çocuk yok
Basın gidin babanızın yanına dil kursu ile başlayın gerisi gelir
İnanin gidebilme bir nimet durmayın
Cevabiniz için teşekkür ederim. Böyle bir iş ayarlayabilirsem çok güzel olur. Acaba nasıl iş ve konaklama ayarladıklarini biliyor musunuz ?Cevremde çok bulgaristan göçmeni var. Hepsi çifte vatandaş. Hollandaya gidiyorlar bu ara seralarda çalışmak için. Belki öyle birşey deneyebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?