- 9 Nisan 2025
- 11
- 2
- 1
- 27
- Konu Sahibi huzurunsesinefesi
Sizlere sorum olacaktı evlilik öncesi aşaması hakkında Şimdi arkadaşlar ben 2020 yılında kendimden 10 yaş?
sizlere sorum olacaktı evlilik öncesi aşaması hakkında Şimdi arkadaşlar ben 2020 yılında kendimden 10 yaş büyük bir elektrik mühendisiyle tanıştım Yaşadığım şehirde çalışıyordu Neyse her şey güzel başladı sadece sevgiliydik zaten ondan sonra bana maddi durumundan fazla bahsetmedi bir arabası vardı neyi var falan diye düşündüm Neyse gel zaman git zaman dedim ayrılmalarımız falan oldu o farklı şehirlerde çalışmaya başladı Çünkü bir şehirde en fazla 1 yıl veya 2 yıl çalışılıyor Çünkü süreleri o kadar neyse meğersem ailesinin evi bile yokmuş babası emekliymiş erkek kardeşi rahatsızlığı varmış çalışamıyormuş yani ailesine kendisi bakıyor onun bana bunlardan fazla bahsetmedi ve kendisi Yozgat'ta yaşıyor Ben kocaeli yaşıyorum Ailemle Bizim durumumuz o kadar kötü değil hanı ilerde hem evim hem maasım garantı ve dahası ama benim de babam vefat etti biz de yetim aylığı ile geçiriyoruz Ben asgari ücretle çalışıyorum tabii atanırsam memur olurum ama sonuçta şöyle bir şey var Kendisi 38 yaşına girecek ve sektörde ne kadar iş bulabilir yani Sizce ben evlenmeli miyim Evet sevgililik süresini biraz uzattık ama kendisi pek yanaşmadı meğersem maddi durumları yüzündenmiş işte bir 700 bin liralık arabası bir de bankada 2-2,5 milyonu varmış Onunla da borsa falan oynuyor Yani arkadaşlar ayrılsam peşimi bırakmıyor bana ne tavsiye edersiniz Annem zaten istemiyor çocuk da beni takıntı yaptı Yani ben onunla geçinmeye razıyım ama sonuçta ailesinin de geçimini bu sağlıyor ve biz onlara nasıl ev alacağız Sonuçta Onların bir barınma sorunu var Ben Arkadaşlar ben ne yapayım bana söyleyeyim Benim de yaşım geçiyor yani bana bunlardan bu kadar bahsetmedi Hani ben onu sevdim Tamam bende de yardımcı olayım desem bu sefer benim de başımda babam yok arkadaşlar bir tane annem var Üç kardeşin var bizde bir tane evde oturuyoruz Yani ben zaten geçindiremem