Sizlerden okulumuza yardım istiyorum.

DilekYazar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2008
985
0
96
41
Ankara
Hanımlar artık birbirimizi oldukça tanır olduk annemize yakın akrabalarımıza söyleyemediğimiz bir çok şeyi paylaşır olduk. Benn Ankaralıyım ama Diyarbakırda görev yapıyorum köy okul çok zor şertlar altında çalıştığımı çoğunuz biliyorsunuz. Ve öğrencilerimin çok ihtiyacı var. Onlara yapacağınız 1 kalem 1 defter onlar için çok önemli bunu bilin. Herkesten yardım istiyorum. Görev yerim Üzümlü ilköğretim okulu Dicle Diyarbakır.:teytey:

valla sizi ve özelliklede müdürünüzü tebrik ediyorum.böyle bir müdür her okula bir tanede bize lazım.belki inanmayacaksınız ama bizim durumumuzda pek farklı değil.öğrencilerin büyük çoğunluğu fakir,ayakkabısı hatta çorabı olmayanlar var.Allah yardımcıları olsun hepsininde.

bende gonderebılırım. hemde hersey.
kıyafet kıtap kalem ayakkabı.
sız yeterkı bızı bılgılendırın. ;
en cok neye ıhtıyac var soyleyın.

Ayyy çok teşekkür ederim ilgili insanların olduğun biliyordum herşeye ihtiyaçları var. Biz okulumuzu inanın kendi ellerimizle boyadık bugün de yıkadık. Tekrar boya yapmaız gereken yerler var eşlerinde boyacı olan varsa biz yol parasını karşılarız acilen boyaya ihtiyacımız var öğrencilerin ise herşeye ihtiyacı var test kitaplarına kırtasiyeye falan.

dilekçim önce seni tebrik etmek istiyorum bu kadar duyarlı bir öğretmen olduğun için..yaptığın şey çok doğru bi hareket .aslında yapılan yardımlar bi tek öğrencilerle sınırlı kalmamalı bence mesela öğrencilerinizin kardeşleri olabilir.bebeklerimiz hızla büyüyorlar..onların küçülen ama eskimeyen yıpranmayan giysileride işe yarayabilir diye düşünüyorum ..çünkü köy yerinde bu tür şeylerede ulaşmak da hem zor hem masraflı..eğer iyi bir organize olunursa faydalı şeyler olsabilir..

öncelikle meraba demek istiyorum öğretmenim.sizinle meslektaşız. eminim orada yaşayan çocukalrın birçok malzemeye araça gerece ihtiyacı vardır. ama tanıtımınızı izledikten sonra en azında bir mezra okulu olmadığınızı gördüm. çünkü ben burdan çok çok daha kötü şartları olan bi yerde çalıştım. hakkari şemdinli de.emin olun sınıflarınız binanız gayet iyi gözüküyor. yaptığınız geziler ya da törenler çok güzel. bunları içinizi rahatlatmak için söylüyorum. yani çok da kötü şartlara sahip değilsiniz. ben okul olmadığı için samanlıktan bozma bir oda da ders yapmaya çalışan arkadaşlara sahiptim oralardayken. yıllarca köy olmadığı için muhtarın evinde klamak zorunda olan. ilçe merkezine 3-4 saat uzaklıkta kışın yolları karla çığla kapanan köylerden. asıl onlar ulaşmak gerek de pek mümkün olmuyor. emin olun şartlarınız çok kötü görünmüyor.belki daha kötüsünü görmediğiniz için öyle düşünüyosunuz.tabi gönül isterki her yerdeki öğrenciler her imkana sahip olsun ama olmuyo işte. yine de siz elinizdn geleni yapmaaya çalışıyuosunuz. binanız güçlendirilmiş.sanırım klima bile gördüm,sınıflarda dolap gördüm bunalr artılarınız. oralarada çalışmayan bilemez. tabiki zorlukları vardır ama eldekilerl mutlu olmak da gerek bence. yine de Allah kolaylık versin. emeğinize sağlık.sevgiler.

Sana çok katılıyorum canım ben ve okulumuzdaki diğer öğretmenler küçülen eşyalarımızı zaten hep öğrencilere veriyoruz ben emirin küçüklerini de ayırdık zaten köye götüreceğim ihtiyaçaları çok var canım. Okula kışın öğrenciler terliklerle ve yalın ayak geliyorlar. Ben çok huzursuz oluyorum. Sadece ben değil herkesin bunları görmesini istiyorum lütfen küçülen ama onların yaşam tarzlarına da uygun herşeye ihtiyaç var.

Teşekkür ederim canım ama inanki mezra bir köy her gün 5 saat yol gidiyoruz biz. Gece 4 te yola çıkıyoruz. O okulu inanın biz o hale getirdik çok kötüydü. Geçen sene o kapıları biz taktırdık. Benim hala karnım ağrıyor o kocaman okulu yıkadı bugün ben kendimi acındırmak için yapmadım yardımları da kendime değil öğrencilere istiyorum ben busene de çalışacağım ve gideceğim önemli olan birşeyler ypabilmekti.

çabalarınızdan ötürü sizi tebrik ederim meslektaşım..çok duygulandım..ben de yardım etmek isterim..ama bi hesap numarası verseniz,oraya elimizden geldiğince para yardımı yapsak olmaz mı?burada uygun olmazsa özelden bana msj atarsanız hesap numarasını eşimle ilgileniriz..

Allah izin verirse yakında doğumum var..kırtasiye işleriyle uğraşamayacak kadar ağırlaştım..ama para yatırma işi olursa eşim yardımcı olur bana...

dilekçim seni ve arkadaşlarını kutuyorum özverilerinizden ötürü ama bir konu var sanki acaba bunu atlıyor olabilirsin ben emin değilim bu konuda bilgim çok yok ama bu tür yardım kampanyası gibi şşeyler de işin içine para vesaire girdiği zaman valilik izni gerekli ayrıca bakalım bu işe site yönetimi izin verecek mi sadece hatırlatmak istedim canım sonradan başın ağrımasın

gerçekten çok güzel çalışmışsınız emeğinize sağlık

bingölde sizinle aynı yollardan bizde geçtik köy odasını okula çevirmiştik zor ama bir o kadar da gurur vericiydi...
Allah yardımcınız olsun
eğer fırsatını bulursam bende yardımcı olmak isterim

canım oraları iyi bilirim ben de 4 yıl diyarbakır hanide çalışmıştım bolu geredeye ilk geldiğim sene ben de okulumda böyle bir kampanya düzenlemiştim ve 6 çuvalkıyafet 3-4 koli kitap toplayabildik şu anda ben de yine boludyım ama bu sefer boluya 3 saat uzaklıkta bir doğu hizmeti grubunda bir köydeyim burdaki öğrenciler de ordaklerin bir gömlek üstü diyebilirim. ukalalık ettiğimi düşünmezseniz eğer merkezi yerde çalışan üniversiteden arkadaşlarınızla görüşebilirseniz onlardan da destek gelebilir.
çalışmalarınızda başarılar diliyorum inşaallah herşey gönlünüzce olur....

merhaba ben dicle liyim ve ordaki ortamı herhalde en iyi ben bilirim böyle birşey yaptığın için çok teşekkür ederim kaç yıldır görev yaptığını bilmiyorum merkezde oturabileceğinide zannetmiyorum çünkü yol 1 buçuk saat sürüyor oda kendi aracınla nerde oturuyorsun belki benim akrabalarımla komşusundur

Vallahi Dilekcim böyle öğretmenlerin önünde saygı ile eğiliyorum ve hepinizi bu çabanızdan dolayı kutluyorum burda bir çok çocuk alınan ayakkabının pantolonun markasını beğenmezken onlar bulamıyor bile ne garip dünya işte şansmı şanssızlıkmı bilemiyorum bu çocukların yaşantıları dilerim daha iyi şartlara gelirler inanki gözyaşları içinde izledim ve bu çabanızdan dolayı sizi kutlarım eşime bile izlettim hatta dedimki a o arkadaşımızda bizler gibi şubat annesi biz rahat yerimizde bebeğimize bakarken o maşallah bebeği okulu evi işi herşeyin üstesinden gelebilmiş diye..

canım idealist eğitimci kardeşim seni canı yürekten kutluyorum,sizlere bu ülkenin ihtiyacı var.Biz Ergani ye geldik 3 Ağustosta genede geleceğiz,seni ve senin gibi sıkıntıda olan durumu iyileştirmek için çabalayan arkadaşlarına sevgilerimi yolluyorum.Bingöl Adaklı da kardeşini seçten kardeşimizi seçmiştik hala öğretmenleriyle konuşuyor elimden geldiğince koli yolluyorum.Dicleye geleceğiz ve fırsat yaratıp size uğramaya çalışacağım,okulu ve öğrencileri özledim biliyor musun?
Elimden geldiğince destek olmaya çalışacağım,sağlık ve sevgiyle kal.
Not:Buraya yazan tüm eğitimci arkadaşlara önerim attığım linke okulunuzu ve öğrencilerinizi ekletirseniz iyi olur.Koli yollayacak arkadaşlar postaneden yollamak kargodan çok ucuz.a.s

Kardeşini Seç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…