Sizinkinin Komik Huyu Ne?

zeytinimizin yeni huylarını keşfettik.:asigim: :asigim:

iki kişi sarılınca, öpünce birbirini çıldırıyor resmen. üstümüze atlayıp araya girmeye çalışıyor. kaydirigubbakcemile3 kendi araya girince, sarılma faslı bitince rahat ediyor zemuszemus

bir de; patisini verince, mutlaka boynunu da uzatıp okşatıyor kendini. karşılıksız pati vermiyor kaydirigubbakcemile3

:asigim: :asigim: :asigim:
Sarılmaya olan tepki lulutunkiyle aynı bambim.. Sebebi kıskançlık mı yoksa kavga ediliyo sanısı mı belli değil.. yerimseniben
Rüşvetli pati uzatmanın videosunu görmek isterim.. :lepi:

Hani buzdolabı arada gürültülü bir ses çıkarır ya.. Osman'ım saat kaç olursa olsun o sesi duyduğunda öyle bir korkuyor ki.. Hem kıyamıyorum, hem de çok komik bir görüntü olduğu için sürekli videoya alıyorum.. Bana azıcık ters ters bakıp yatağına geri dönüyor beyfendi kaydirigubbakcemile3
:roflol: Şaşkın şey
E madem videoya alıyorsun..? :sm_cool:

Sarılmaya olan tepki lulutunkiyle aynı bambim.. Sebebi kıskançlık mı yoksa kavga ediliyo sanısı mı belli değil.. yerimseniben
Rüşvetli pati uzatmanın videosunu görmek isterim.. :lepi:

biz kıskançlık olduğuna kanaat getirdik Püsküütüm, aradan bi yerden kafayı sokunca rahatlıyor.

tepkisini ölçmek için birbirimize vurduğumuzda, elimizi ağzıyla yakalamaya, tutmaya çalışıyor, elleri hedef alıyor.
sarıldığımızda, öptüğümüzde ise; üstümüze atlıyor, çırpınıyor resmen. cokacimcoook sonra biz onu yemeye başlıyoruz tabii, o zaman duruyor, uzatıyor boynu ya da yatıyor açıyor göğsünü. sırnaşık şey

hepsine maşallah :nazar:

sarılmaya fıstık da(golden) çok kızıyor özellikle biri başkasına canım falan diyerek seviyor güzel sözler söylüyorsa deli gibi atlıyor bir ona bir diğerine.. kesinliklee kimse kimseyi sevmesin herkes fıstığı sevsinler istiyor.
eve gelen misafire aasla oyuncak vermez. ne görürse ortalıkta taşır masanın altına. kendi de girer çıkmaz.özellikle topuna hiçbişiyi değişmez. biri ellesin o topu yala yala bir hal olur.

birde heramız(rott) üşengeç kızım. kendini oturup kaşımaz. kaşındığı zaman kanepeyi boydan boya sürtünerek geçer. iyice kaşıtır kendini yada bize sürter sırtını biz kaşırız.
birde asla mama tabağını dolu bırakmaz. yemek istemiyorsa bile kafasını içine sokar yatar:)

biz kıskançlık olduğuna kanaat getirdik Püsküütüm, aradan bi yerden kafayı sokunca rahatlıyor.

tepkisini ölçmek için birbirimize vurduğumuzda, elimizi ağzıyla yakalamaya, tutmaya çalışıyor, elleri hedef alıyor.
sarıldığımızda, öptüğümüzde ise; üstümüze atlıyor, çırpınıyor resmen. cokacimcoook sonra biz onu yemeye başlıyoruz tabii, o zaman duruyor, uzatıyor boynu ya da yatıyor açıyor göğsünü. sırnaşık şey

hepsine maşallah :nazar:

Hah tamam o zaman.. Gerekli testlerden geçmiş Zeytin.. :roflol:
:nazar:
sarılmaya fıstık da(golden) çok kızıyor özellikle biri başkasına canım falan diyerek seviyor güzel sözler söylüyorsa deli gibi atlıyor bir ona bir diğerine.. kesinliklee kimse kimseyi sevmesin herkes fıstığı sevsinler istiyor.
eve gelen misafire aasla oyuncak vermez. ne görürse ortalıkta taşır masanın altına. kendi de girer çıkmaz.özellikle topuna hiçbişiyi değişmez. biri ellesin o topu yala yala bir hal olur.

birde heramız(rott) üşengeç kızım. kendini oturup kaşımaz. kaşındığı zaman kanepeyi boydan boya sürtünerek geçer. iyice kaşıtır kendini yada bize sürter sırtını biz kaşırız.
birde asla mama tabağını dolu bırakmaz. yemek istemiyorsa bile kafasını içine sokar yatar:)
İşaretlediğim iki huya bayıldım.. :roflol: :roflol: Sahiden komik yahu! :roflol: :nazar:

bizimkinin komik huyu kendini sanırım domuz sanıyor miyavlamak yerine homurdanıo iç çekio

minyatür pincherimiz var birde evde 2 hafta oldu gelelii kakasını yaparken arka ayaklarını komple havaya kaldırıyor maymun gibi ön ayaklarıyla yürüyor. birde işi bitince poposunu yalamaz yere sürter. iç parazit hapını aşısını yaptırıp baktırdık ama alışkanlıkmış tuhaf köpek...

bird evde nerede çorap külot bulsa alıp yatağına götürüyor. çamaşırlıktan yere birşey düşmeye görsün kapıp kaçıyor...

minyatür pincherimiz var birde evde 2 hafta oldu gelelii kakasını yaparken arka ayaklarını komple havaya kaldırıyor maymun gibi ön ayaklarıyla yürüyor. birde işi bitince poposunu yalamaz yere sürter. iç parazit hapını aşısını yaptırıp baktırdık ama alışkanlıkmış tuhaf köpek...

bird evde nerede çorap külot bulsa alıp yatağına götürüyor. çamaşırlıktan yere birşey düşmeye görsün kapıp kaçıyor...

Arka ayakları havadayken kaka yapması komikmiş sahiden..

Poposunu yere sürtmesi ile ilgili endişelendim. Veterineri kontrol etti belki ama ben yine de yazayım.. Anal kese iltihaplanması açısından kontrol edildi mi acaba? Anal salgı bezlerinde bazen birikme olur ve bu da köpişin kaşınmasına yol açar.. Poposunu yere sürtmesi de bunu gösteriyor olabilir.. Yani özetle anal muayene yapılmadıysa eğer, kontrol ettirmenizi öneririm..

Sağlıklar dilerim. a.s.

bizim kedide çok tüy döküyor topak topak...artık cinnet geçirdiğimiz bir gün babam dayanamadı..elektrik süpürgesinin hortumu çıkarıp fırçalı aparatıyla resmen hayvanı süpürdü :roflol: ben katılıyorum gülmekten karnıma ağrılar girdi ama tüy topakları yüzünden neler çektik..bunun süpürgeye pata küte bir girişi var..zor zaptettik ikimiz birden hayvanı bir görcektiniz

hahahahaha benim kedi süpürgeyi görür görmez başka odalara kaçıyor. herhalde bir de süpürsek şizofren olur korkudan :roflol::roflol:

buluta da çok güldüm akşam akşam. çok akılı maşallah :nazar: allah yokluklarını göstermesin

hahahahaha benim kedi süpürgeyi görür görmez başka odalara kaçıyor. herhalde bir de süpürsek şizofren olur korkudan :roflol::roflol:

buluta da çok güldüm akşam akşam. çok akılı maşallah :nazar: allah yokluklarını göstermesin

Çok teşekkürler.. a.s.
AMİN.

Arka ayakları havadayken kaka yapması komikmiş sahiden..

Poposunu yere sürtmesi ile ilgili endişelendim. Veterineri kontrol etti belki ama ben yine de yazayım.. Anal kese iltihaplanması açısından kontrol edildi mi acaba? Anal salgı bezlerinde bazen birikme olur ve bu da köpişin kaşınmasına yol açar.. Poposunu yere sürtmesi de bunu gösteriyor olabilir.. Yani özetle anal muayene yapılmadıysa eğer, kontrol ettirmenizi öneririm..

Sağlıklar dilerim. a.s.

evet canım baktırdık. birşeyi yok maşalahı var ama uyanık işte püsür kolayına geliyor ön ayakları üzernde nasıl yürüyor görmeniz lazım arka ayakları kaldırıp sürtünüyo.

rott ve minyatür aynı odada kalıyo. biz ola ki onlar yatak odasına yerleşmeden gidip yattıysak gelmiyolar uyuyup sabahın köründe rott kapıya geliyor mıyklıyor kapıyı tırmalıyor biz kapıyı açınca minyatür de yerinden kalkıp gerine gerine yatak odasına geliyor hep beraber biraz daha uyuyoruz bu arada rott horluyor minyatür zorla ortamıza yatıyor:))
her sabah kapıyı koca rott açtırıyo küçük hanım gerine gerine geliyo:))sırnaşık şey

evet canım baktırdık. birşeyi yok maşalahı var ama uyanık işte püsür kolayına geliyor ön ayakları üzernde nasıl yürüyor görmeniz lazım arka ayakları kaldırıp sürtünüyo.

rott ve minyatür aynı odada kalıyo. biz ola ki onlar yatak odasına yerleşmeden gidip yattıysak gelmiyolar uyuyup sabahın köründe rott kapıya geliyor mıyklıyor kapıyı tırmalıyor biz kapıyı açınca minyatür de yerinden kalkıp gerine gerine yatak odasına geliyor hep beraber biraz daha uyuyoruz bu arada rott horluyor minyatür zorla ortamıza yatıyor:))
her sabah kapıyı koca rott açtırıyo küçük hanım gerine gerine geliyo:))sırnaşık şey

Atladıysam kusura bakma er_ca.. Bu ilginç ikiliyi doyasıya izleyebileceğim bir başlığın var mı acaba? Varsa eğer bir link versen.. yoksa da bir foto attırıversen ortaya.. Ne güzel olacak.. :eek:
Küçük hanıma bak sen :roflol: E diyodur içinden "patilesem bile ses çıkmaz benimkilerden, ne uğraşacam?" :roflol:

profilimde var resimleri:) ama golden ve rottun var. minyatürün hoş bir fotosunu henüz pc ye yükleyemedim bu yüden orada yok. belki kötü çıkan eski fotoları koyarım telefon çekimi kötü çıkmıştı.
bu ara rott heyecanlanıp oynamak istediğinde kendi etrafında arı gibi dönüyor. o dönerken çıkardığı rüzgardan suzi tıkanıp hapşırıyoo:))
:) benimkiler evde tüm gün komediler:)) heranın yatağının alt tarafındaydı suzinin yatağı kış nedeniyle hera çok gaz çıkarıyor. suzide kokudan rahatsız olup gidiyodu:) yerlerini değiştirdik:)

profilimde var resimleri:) ama golden ve rottun var. minyatürün hoş bir fotosunu henüz pc ye yükleyemedim bu yüden orada yok. belki kötü çıkan eski fotoları koyarım telefon çekimi kötü çıkmıştı.
bu ara rott heyecanlanıp oynamak istediğinde kendi etrafında arı gibi dönüyor. o dönerken çıkardığı rüzgardan suzi tıkanıp hapşırıyoo:))
:) benimkiler evde tüm gün komediler:)) heranın yatağının alt tarafındaydı suzinin yatağı kış nedeniyle hera çok gaz çıkarıyor. suzide kokudan rahatsız olup gidiyodu:) yerlerini değiştirdik:)

bu arada 3 bızdığa özel ayrı bir başlık ve bolca fotolarını istiyoruz arkadaşımyerimseniben

Senin her yazdığın başka bir alem ercacım.. :roflol:
İnan bekliyorum erca gelse de bir şeyler yazsa diye..

Bu arada profilinde yer alan albümlere iki tur attım.. Bayıldım.. Hem fotoğraflara hem senin altyazılarına.. Sayende keyifli vakit geçirdim.. Teşekkürler.. a.s. Bütün köpüşlerine uzun ömürler ve sağlık diliyorum.. :nazar: :nazar: :nazar:

bu arada 3 bızdığa özel ayrı bir başlık ve bolca fotolarını istiyoruz arkadaşımyerimseniben
Meg'e katılıyorum..
Ben de başlık istiyorum.. Çünkü profile bakmayı kesin unuturum.. Bi'de profile yazılan yoruma cevap verilip verilmediğini anlamak için girip dolaşmak lazım uzun uzun.. Ya da benim gibi uzun uzun unutmak lazım.. :eek:))))
En güzeli başlık açmak..

İsteriz
İsteriz

:lepi: :lepi:

benim de evimde şuan misafir bir kedoşum var lavabonun içinde uyuyor ilk defa göryorum böyle bişey ben :) bulut da süpermiş çok güldüm :))

Eklentiler

• $DSC05202_resize.JPG
    $DSC05202_resize.JPG
    30,8 KB · Görüntüleme: 76

:nazar:benim bızdığım da bayılır lavaboda yatmayaakaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol:

Hey Allahım yaa
Bütün bızdırıklar bu topikte.. Ohhh be keyfe bak.. sığabileceğimiz bir lavabo mu yaptırsak ne?

:roflol:

:nazar:

hmm fena fikir diil aslındakaydirigubbakcemile3

baktım benim zilli lavaboya pek bi meraklı,minder koydum lavaboya,kendisi gibi süslü fırfırlı bişey,ohh yatsın bakalım göbek havada rahat rahatzemuszemus

X