kızlar merhaba. ben 9 aydır nısanlıyım. temmuzda nasıpse nıkahım olacak tayın olduğumda da dugun ınsallah. sorum su. nıkah zamanı 1 hafta uğraştım esım vekalet verdı nıkah ıslemlerımle. kıyafet bıle alamadım kendıme. kayınvalıdem hıc arayıp sormadı kızım naptın ne ettin diye. tamam bende onu sık sık aramıyorum ama o hıc aramıyor. her kandılde ozel günde annem arıyor o bır defa bıle aramadı. annemde artık bende aramam dıyor.yanı ben doğuda bır sehırde tek yasıyorum hıc mı hal hatır sormak ınsanın aklına gelmez. açıkçası zoruma gıdıyor. bir görümcem war aynı yaşıtız (26) o da aynı sekılde. bu durum normal mı ?
Arkadaş çok doğru söylemiş benim duğunumdede her ne hikmetse herşeyi kız evi yapıyordu sandığımıda kendin aldım kınalığımıda :) durumları yok diye sestenmedim ama şimdi yeni gelinin ailesi aldırıyor her şeyi offfff offfff gıcık işler uzak ol tatlı ol benim kaynvaldemde gorumcemde aramaz çok kafaya takmıştım artık bende aramıyom umrumda da değil görüştüğümüzde çok iyiyiz :) yeter beklentin olmasın kimsedenvalla artik ne hikmetse erkek evi naz evi oldu malesefff
Canım benim kayınvalidem de evlenmeden önce gereksiz zırt pırt arıyodu simdi tık yok.Bosver aramasın daha iyi Kaynana sonucta hepsi cinskızlar merhaba. ben 9 aydır nısanlıyım. temmuzda nasıpse nıkahım olacak tayın olduğumda da dugun ınsallah. sorum su. nıkah zamanı 1 hafta uğraştım esım vekalet verdı nıkah ıslemlerımle. kıyafet bıle alamadım kendıme. kayınvalıdem hıc arayıp sormadı kızım naptın ne ettin diye. tamam bende onu sık sık aramıyorum ama o hıc aramıyor. her kandılde ozel günde annem arıyor o bır defa bıle aramadı. annemde artık bende aramam dıyor.yanı ben doğuda bır sehırde tek yasıyorum hıc mı hal hatır sormak ınsanın aklına gelmez. açıkçası zoruma gıdıyor. bir görümcem war aynı yaşıtız (26) o da aynı sekılde. bu durum normal mı ?
yani bu iyi bişey mi size göreBiz evlenirken nikah tarihini alip, dugunu ayarlayip davetiyelerini yolladik, tarih bile konusulmadi yani, evimizi de 1 sene sonra gorduler, 10 senelik evliyim 10 kere gelmemislerdir evime. Bilmem anlatabildim mi
İletişim karşılıklı adim atarak kurulur.Anlattiginiz kadariyla ayri sehirlerdesiniz çok bir araya gelip birbirinizi tanima firsatiniz olmamış.Kendinizi doldurup insanlar hakkinda önyargılı olmayın zamanla göreceksiniz. Mesafeli olmak daha iyidir
Benim kayinvalidem dahada kötü.
bence uzak olsun ve kötülügü dokunmasin daha iyi :)
ama yaptığım kötü bişey yok. ne bilim aramasında gorumcem de aynı sekılde aynı yastayız o evli insan bi whatsapptan yazar. ben oncelerı hep yazıodum artık bende bıraktım
Hic kafaniza takmayin...
tas yerine oturucak... herseye zaman lazim :)
Kötü birsey yapmadiniz... hic birimiz kötü birsey yapmadik
haklısınız ama ne bılım benım aılem tam tersı nısanlıma. nısanlımda ailemi sadece ozel gunlerde vs arar ama bızımkıler el ustunde tutarlar. ne bılım bıraz da sans sanırım..
umarım. konunuzu okuyacagım. cok tesekkur ederim.umarım hakettiğiniz değeri er ya da gec anlarlarSakin bu kiyaslamayi yapmayin..l. isin icinden cikamazsiniz. Benim 147624538145 Sayfalik bir Listem var benim ailemin yapitigi ve onun ailesinin yapmadigi ....
Sizi anliyorum sevilmek sayilmak istiyorsunuz. ALLAH askina benim actigim ilk konuya girin ve okuyun.
kendinizi zorla sevdiremezsiniz. Insanlar farkli farkli. Olan sirf size olur! Kafaniza takmayin ve sakin üzülmeyin olur mu?
Cnm bizimkilerde zırt pırt ariyolardi inanki cok sıkıcı bi durum oluyor..bide bi onlar ariyorsa bi daha kine benm aramam gerekiyordu zorunlu gibi..Aramadigimda sikayetler falan cocuk cocuk hareketler...
Nisanlin senn soyledigin bisey oldugunda yerine getiriyorsa hic kafana takma arayip sormuyorlar die inanki senn durumun daha guzel
evt farklı sehırlerdeyız fakat benım annem babam onları daha ıyı tanımak adına cevresını yasaıdıgı yerı vs. subat ayında samsuna gittiler. onlar kız ısteme + nısana o gun geldıler.. annem arıyor ama kayınvalıdem hıc aramıyor normal mı bu.
bu arada bende ızmırlıyım nıckınden dolayı belkı hemserıyızdır :) bılemıyorum ınsanlarını ama benımkıler boyle. gorumcemde oyle. kaynım ıngılterede (hiç görmedim)ama kardesını her gun arar sorar hıc tebrık bıle etmedı nısanlandık vs. anlayamadımO tarafın insanı biraz tuhaf oluyor tabi istisnalar kaideyi bozmaz ona lafım yok. Benim eşimin aileside Samsun a yakın bir ilde, onlarda en az seninkiler kadar garip insanlar.
evt farklı sehırlerdeyız fakat benım annem babam onları daha ıyı tanımak adına cevresını yasaıdıgı yerı vs. subat ayında samsuna gittiler. onlar kız ısteme + nısana o gun geldıler.. annem arıyor ama kayınvalıdem hıc aramıyor normal mı bu.
bu arada bende ızmırlıyım nıckınden dolayı belkı hemserıyızdır :) bılemıyorum ınsanlarını ama benımkıler boyle. gorumcemde oyle. kaynım ıngılterede (hiç görmedim)ama kardesını her gun arar sorar hıc tebrık bıle etmedı nısanlandık vs. anlayamadım