Sizinde kayınvalideniz böyle mi ?

aramasın ya daha ne istiyosun ki Allahım yarabbim :) arayıp da sürekli tepende baskıcı olması daha mı iyiydi gerçekten nimet bu sonadan anlayacaksın

İletişim karşılıklı adim atarak kurulur.Anlattiginiz kadariyla ayri sehirlerdesiniz çok bir araya gelip birbirinizi tanima firsatiniz olmamış.Kendinizi doldurup insanlar hakkinda önyargılı olmayın zamanla göreceksiniz. Mesafeli olmak daha iyidir

Bu erkek evi niye bu kadar degisti ne cok ornekleri var.
Ne dugun icin masraf yapiyorlar, ne gelenek gorenekleri yerine getiriyorlar.
Geline bir cöp almamak icin hangi delige saklanacaklarini bilmiyorlar.
Eskiden kiz tarafi kiymetli olurmus ailenin diger uyelerine bile hediyeler getirilirmis.
Simdi nerdeyse dugunu kiz tarafi yapacak hale geliyor.
Ilerde sizde onlari aramayin umarim esiniz cok anneci degildir.

valla artik ne hikmetse erkek evi naz evi oldu malesefff
Arkadaş çok doğru söylemiş benim duğunumdede her ne hikmetse herşeyi kız evi yapıyordu sandığımıda kendin aldım kınalığımıda :) durumları yok diye sestenmedim ama şimdi yeni gelinin ailesi aldırıyor her şeyi offfff offfff gıcık işler uzak ol tatlı ol benim kaynvaldemde gorumcemde aramaz çok kafaya takmıştım artık bende aramıyom umrumda da değil görüştüğümüzde çok iyiyiz :) yeter beklentin olmasın kimseden

Canım benim kayınvalidem de evlenmeden önce gereksiz zırt pırt arıyodu simdi tık yok.Bosver aramasın daha iyi Kaynana sonucta hepsi cins

Benim kayinvalidem dahada kötü.
bence uzak olsun ve kötülügü dokunmasin daha iyi :)

evt farklı sehırlerdeyız fakat benım annem babam onları daha ıyı tanımak adına cevresını yasaıdıgı yerı vs. subat ayında samsuna gittiler. onlar kız ısteme + nısana o gun geldıler.. annem arıyor ama kayınvalıdem hıc aramıyor normal mı bu.

ama yaptığım kötü bişey yok. ne bilim aramasında gorumcem de aynı sekılde aynı yastayız o evli insan bi whatsapptan yazar. ben oncelerı hep yazıodum artık bende bıraktım

Hic kafaniza takmayin...
tas yerine oturucak... herseye zaman lazim :)

Kötü birsey yapmadiniz... hic birimiz kötü birsey yapmadik

Hic kafaniza takmayin...
tas yerine oturucak... herseye zaman lazim :)

Kötü birsey yapmadiniz... hic birimiz kötü birsey yapmadik

haklısınız ama ne bılım benım aılem tam tersı nısanlıma. nısanlımda ailemi sadece ozel gunlerde vs arar ama bızımkıler el ustunde tutarlar. ne bılım bıraz da sans sanırım..

boşver, mesafe iyidir. sen de o mesafeyi korursun en azından yüzgöz olacak durumları olmaz.

haklısınız ama ne bılım benım aılem tam tersı nısanlıma. nısanlımda ailemi sadece ozel gunlerde vs arar ama bızımkıler el ustunde tutarlar. ne bılım bıraz da sans sanırım..

Sakin bu kiyaslamayi yapmayin..l. isin icinden cikamazsiniz. Benim 147624538145 Sayfalik bir Listem var benim ailemin yapitigi ve onun ailesinin yapmadigi ....

Sizi anliyorum sevilmek sayilmak istiyorsunuz. ALLAH askina benim actigim ilk konuya girin ve okuyun.
kendinizi zorla sevdiremezsiniz. Insanlar farkli farkli. Olan sirf size olur! Kafaniza takmayin ve sakin üzülmeyin olur mu?

Cnm bizimkilerde zırt pırt ariyolardi inanki cok sıkıcı bi durum oluyor..bide bi onlar ariyorsa bi daha kine benm aramam gerekiyordu zorunlu gibi..Aramadigimda sikayetler falan cocuk cocuk hareketler...
Nisanlin senn soyledigin bisey oldugunda yerine getiriyorsa hic kafana takma arayip sormuyorlar die inanki senn durumun daha guzel

umarım. konunuzu okuyacagım. cok tesekkur ederim.umarım hakettiğiniz değeri er ya da gec anlarlar

nısanlımdan yana sıkıntım yok nısanlıma soledıgım zaman bazı zamanlar sakayla karısık annen hıc aramıyo benı sevmıyo mu falan dıodum hemen arıyodu kadın.ama artık nısanlımada soylemıyorum zıra zorla arıyo oluyo onuda ıstemıyorum

O tarafın insanı biraz tuhaf oluyor tabi istisnalar kaideyi bozmaz ona lafım yok. Benim eşimin aileside Samsun a yakın bir ilde, onlarda en az seninkiler kadar garip insanlar.

O tarafın insanı biraz tuhaf oluyor tabi istisnalar kaideyi bozmaz ona lafım yok. Benim eşimin aileside Samsun a yakın bir ilde, onlarda en az seninkiler kadar garip insanlar.
bu arada bende ızmırlıyım nıckınden dolayı belkı hemserıyızdır :) bılemıyorum ınsanlarını ama benımkıler boyle. gorumcemde oyle. kaynım ıngılterede (hiç görmedim)ama kardesını her gun arar sorar hıc tebrık bıle etmedı nısanlandık vs. anlayamadım

Annen baban bir kız evladı olan herkesin yapması gerekeni yapmış tabiki kizlari kimlerle karışacak öğrenmeleri lazim bunu onlara lütuf değil sizin ve kendi içleri rahat etsin diye yapmalidirlar. Aramama konusuna gelince o bir kişilik karakter(sosyal insan olma) görgü toplum içinde ne kadar yaşadığı ve bunlari ne kadar bilip uyguladığı ile ilgilidir.Zamanla bu sosyal kurallari sizlerden ogrenebilirler.Bazi aileler sadece kendi kabuklarindan cikmadan sosyal olur ve evlatları evlenince afallar ele karıstik sendromuna griyorlar heralde:) sizinkide belki öyledir. Can sıkmaya gerek yok

Bende izmirliyim canım, eşimin tarafı Giresun lu. Hepsi öyle değildir eminim ama görgüsüz ve kaba insanlar. Konuşmaları , hitapları, yorumları çok kaba geliyor. Görgü zaten 0, misafirin önüne bi bardak çay koymazlar. O anlatılan karadeniz insanı sıcaklığını göremedim 2 yıldır.
Biz birbirimizi aramayı hatırını sormayı çok severiz, ama onları arama sorma onlarda aramasın. Ama akrabalara gösteriş için memlekete gidilsin.

Anneciğin babacığın kalkıp gitmiş ama karşı taraf o nezaketten yoksun belli. Allah yardımcın olsun canım, inan evlendiğime şuan pişmanım. Ailesiylede evleniyorsun ve sürekli kafamda dönüyor bu mevzu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…