Sizinde kayınvalideniz böyle mi ?

kızlar merhaba. ben 9 aydır nısanlıyım. temmuzda nasıpse nıkahım olacak tayın olduğumda da dugun ınsallah. sorum su. nıkah zamanı 1 hafta uğraştım esım vekalet verdı nıkah ıslemlerımle. kıyafet bıle alamadım kendıme. kayınvalıdem hıc arayıp sormadı kızım naptın ne ettin diye. tamam bende onu sık sık aramıyorum ama o hıc aramıyor. her kandılde ozel günde annem arıyor o bır defa bıle aramadı. annemde artık bende aramam dıyor.yanı ben doğuda bır sehırde tek yasıyorum hıc mı hal hatır sormak ınsanın aklına gelmez. açıkçası zoruma gıdıyor. bir görümcem war aynı yaşıtız (26) o da aynı sekılde. bu durum normal mı ?
E ne diye kafana takıyosun onlar nasıl davranıyosa sende ona öyle davran hatta evlenince onu hiç arama evine davet etme evine gelsede hiç yüz verme bu kadar basit yani hiç üzülme tatlım

Bende izmirliyim canım, eşimin tarafı Giresun lu. Hepsi öyle değildir eminim ama görgüsüz ve kaba insanlar. Konuşmaları , hitapları, yorumları çok kaba geliyor. Görgü zaten 0, misafirin önüne bi bardak çay koymazlar. O anlatılan karadeniz insanı sıcaklığını göremedim 2 yıldır.
Biz birbirimizi aramayı hatırını sormayı çok severiz, ama onları arama sorma onlarda aramasın. Ama akrabalara gösteriş için memlekete gidilsin.

Anneciğin babacığın kalkıp gitmiş ama karşı taraf o nezaketten yoksun belli. Allah yardımcın olsun canım, inan evlendiğime şuan pişmanım. Ailesiylede evleniyorsun ve sürekli kafamda dönüyor bu mevzu.

sagolasın canım pısman olmana uzuldum evlendıgıne.

E ne diye kafana takıyosun onlar nasıl davranıyosa sende ona öyle davran hatta evlenince onu hiç arama evine davet etme evine gelsede hiç yüz verme bu kadar basit yani hiç üzülme tatlım

ne bılım dusunuyorum neden boyle dıye ama bır sey bulamıyorum sanırım takmamak lazım

yani bu iyi bişey mi size göre

tabi ki iyi bir şey,
şu bdv deki konlara bir göz atın,
koltuk takımından gelinliğine, saçından makyajına, düşün mekanından ilk dansına kadar her şeyine karışılan gelinler,
nişan bohçası kavgaları,
ona 5 bilezik bana 3 taktı tartışmaları,
düğün yaptılar altınlarımı elimden aldılar feryatları,
3 aylık evliyim 2 aydır kaynanam bende yaşıyor, gece kapımı dinliyor, yemeğin tuzuna karıştı, annemi evden kovdu, görümcem kocamı doldurdu, kaynım yüzüme tükürdü v.s v.s.

ben bunların hiçbirini yaşamadım. evime istediğimi aldım, istediğim gelinliği giydim, kayınvalidemle yüzgöz olmadığım için o da asla bana tırıvırı edecek cesareti bulamadı kendinde, kimse izin almadan evime gelemedi, kimse beni eşime kötüleyemedi, böylece 10 yıldır çok mutlu bir evlilik sürdürüyorum.
o yüzden çooook iyi bir şey bence, tabi her işinize burunlarını sokmalarını, özel hayatınıza mudahil olmalarını, size verdikleriyle, sizi kendilerine borçlu görmelerini istiyorsanız dert edinmeye devam edin.

tabi ki iyi bir şey,
koltuk takımından gelinliğine, saçından makyajına, düşün mekanından ilk dansına kadar her şeyine karışılan gelinler,
nişan bohçası kavgaları,
3 aylık evliyim 2 aydır kaynanam bende yaşıyor, gece kapımı dinliyor, yemeğin tuzuna karıştı, annemi evden kovdu, görümcem kocamı doldurdu, kaynım yüzüme tükürdü v.s v.s.

ben bunların hiçbirini yaşamadım. evime istediğimi aldım, istediğim gelinliği giydim, kayınvalidemle yüzgöz olmadığım için o da asla bana tırıvırı edecek cesareti bulamadı kendinde, kimse izin almadan evime gelemedi, kimse beni eşime kötüleyemedi, böylece 10 yıldır çok mutlu bir evlilik sürdürüyorum.
o yüzden çooook iyi bir şey bence, tabi her işinize burunlarını sokmalarını, özel hayatınıza mudahil olmalarını, size verdikleriyle, sizi kendilerine borçlu görmelerini istiyorsanız dert edinmeye devam edin.

yazdıklarınızı okudum da çok imrendim.
kayınvalidemle ben de çok mesafeliyimdir. öyle pek gelip gitmez kendisi ama son zamanlarda benm hakkımda sürekli soğuk, ailemizi kabullenemedi, bizi istemiyor deyip duruyor herkese ve de eşime; bu durum çok sinirimi bozuyor. bunun olmamasını nasıl engelliyosunuz

yazdıklarınızı okudum da çok imrendim.
kayınvalidemle ben de çok mesafeliyimdir. öyle pek gelip gitmez kendisi ama son zamanlarda benm hakkımda sürekli soğuk, ailemizi kabullenemedi, bizi istemiyor deyip duruyor herkese ve de eşime; bu durum çok sinirimi bozuyor. bunun olmamasını nasıl engelliyosunuz

belki diyordur benimki de, ama kulağıma bile gelmiyor, eşim zaten kimsenin bir başkası hakkında konuşmasına izin vermez, biraz da umursamıyorum ben, boşverin, anneniz değil ya, varsın az sevsin, yüzgöz olup kavga etmektense soğuk desin.

belki diyordur benimki de, ama kulağıma bile gelmiyor, eşim zaten kimsenin bir başkası hakkında konuşmasına izin vermez, biraz da umursamıyorum ben, boşverin, anneniz değil ya, varsın az sevsin, yüzgöz olup kavga etmektense soğuk desin.
doğru söylüyosunuz benim umursamamayı öğrenmem gerekiyor

tabi ki iyi bir şey,
nişan bohçası kavgaları,

haklısınız bızde her seyı kendımız yapıyoruz. her seyı kendım alıyorum ama ınsan 9 aydır nısanlıyım sormaz mı bır defa bıle nasılsın kızım diye. zaten dıgerlerını hıc saymıyorum esya falan alıncak adetler falan hıc yok adetlerı ona gore

kızlar merhaba. ben 9 aydır nısanlıyım. temmuzda nasıpse nıkahım olacak tayın olduğumda da dugun ınsallah. sorum su. nıkah zamanı 1 hafta uğraştım esım vekalet verdı nıkah ıslemlerımle. kıyafet bıle alamadım kendıme. kayınvalıdem hıc arayıp sormadı kızım naptın ne ettin diye. tamam bende onu sık sık aramıyorum ama o hıc aramıyor. her kandılde ozel günde annem arıyor o bır defa bıle aramadı. annemde artık bende aramam dıyor.yanı ben doğuda bır sehırde tek yasıyorum hıc mı hal hatır sormak ınsanın aklına gelmez. açıkçası zoruma gıdıyor. bir görümcem war aynı yaşıtız (26) o da aynı sekılde. bu durum normal mı ?

Daha ne istiyorsun :) İnan bana hiç ama hiç kafana takma.Şimdi bu mesafe olduğu için ileride sana karışma kısıtlama yüzünü bulamaz kendinde.Ben de gereğinden fazla muhatap olmadım nişanlıyken 3-5 kere konuşup 3-5 kere de yan yana gelmişizdir.Öyle olunca gayet bal şeker tabi. Her şeyi eşimle ikimiz hallettik.Yakın olunca çok sık görüşünce öyle olmuyo tabi.Biz de ilk tartışmamızı dün gerçekleştirdik.Keşke uzak olsaydı tatlı olmaya devam etseydik.

Benim kayinvalidem annemle konusur. Nisandan oncede alinacak seyler vardi bana hic sormadi. Anneme su zamanda gidip alalim ne lazim falan diye soruyordu. Nisandan sonrada bir kere
aramistim isinden dolayi tebrik etmek icin. Ondan sonra hic konusmadik. 1 ay falan oluyor. Ama bu durumu problem etmedim. Aramizdaki mesafe daha iyi diye dusunuyorum. Istedigim merak ettigim seyleri de nisanlimla hall ediyoruz. Bence sende cok takma bunu. Onemli olan nisanlinin seni anlamasi, aramasi. Bazi insanlarin yapisi boyle malesef

Yani benimde kayınvalidemle ilişkim bu şekilde. Çok sık araşmayız. Kandilde bayramda seyranda eserse ararım yada aramam. O da o şekilde bazen arar bazen aramaz. Ama kırılmayız, yüz yüze geldiğimizde ilişkimiz iyidir. Açıkçası ben erkek tarafıyla samimi olmak istemediğim ve mesafemi korumak istediğim için benim işime geliyor. Ben bu şekilde mutluyum. Normal yada değil, bence sende çok kafana takma. Aramamış, aramamış boşver. Sende arana mesafeni koyar bir ömür o şekilde davranırsın. Önemli olan nişanla arandaki ilişkinin sağlıklı olması. Bir ömür mutluluklar diliyorum.

Yapı olarak böyle olabilir mesela bende öyleyim annemde öyle kv le 2 sefermi 3 sefermi ne görüştüler ama bu sevmiyoruz demek olmuyor böyleyiz yapıcak bişey yok bende öyle kimseyi aramayı falan sevmem annemi bile sık aramam :KK66:
Hem ne olsun istiyosunuz bırakın samimi olmayın sizde daha rahat edersiniz ilerde :KK66:

X