Sizinde kayınvalideniz böyle mi ?

elcin35

Guru
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
898
193
kızlar merhaba. ben 9 aydır nısanlıyım. temmuzda nasıpse nıkahım olacak tayın olduğumda da dugun ınsallah. sorum su. nıkah zamanı 1 hafta uğraştım esım vekalet verdı nıkah ıslemlerımle. kıyafet bıle alamadım kendıme. kayınvalıdem hıc arayıp sormadı kızım naptın ne ettin diye. tamam bende onu sık sık aramıyorum ama o hıc aramıyor. her kandılde ozel günde annem arıyor o bır defa bıle aramadı. annemde artık bende aramam dıyor.yanı ben doğuda bır sehırde tek yasıyorum hıc mı hal hatır sormak ınsanın aklına gelmez. açıkçası zoruma gıdıyor. bir görümcem war aynı yaşıtız (26) o da aynı sekılde. bu durum normal mı ?

Hiçte normal bır durum değil sanırım maddı birşeyler ıstemeyesiniz dıye özellikle sizinle ilettişim kurmak ıstemıyor sanırım

Beklentiye girmeyin

10 yıllık evliyim eşimin ailesiyle telde konuştuğum Nadirdir bir elin parmağını bulmaz belki

Arayıp da ne diyecek ki eşiniz ile konuşursunuz gerekli bir şey olursa o annesine söyler olur biter yüz göz olmaya gerek yok

Tayin vs olacağınıza göre işiniz ve paranız var alışverişi Kv den beklemeyin

Unutun Kv yi mutlu olmaya bakın zorla iletişime gerek var mı

Görümceye gelince de siz arayın gelini arayıp şımartmayım diye düşünür kk okuyucusu iseee

Belki de yapısı böyledir bilemezsiniz.
Nişanlınıza sorsaydınız ya en azından huyunu suyunu o sizden daha iyi bilir.

erkek evi naz evi oldu artik gercekten.
bizde de durum ayniydi, nisandan ir onceki gece (ciddi gece denilebilecek bir saatte) esimin ablasi aramisti, ne getirelim diye :) o saatten sonra sunu sunu istiyorum desem ne yapacaklardi acaba.
hic keyfinizi bozmayin, boyle gelmis boyle gidecek iliskiniz demekki. ins hersey yolunda gider tayinler ayarlanir esinizle aranizi bozmasin yeter.

bılmıyorum gerçekten saygısızlıkta etmedim. nısanımada nısan gunu gelmıslerdı. bısey demedik. zoruma gıdıyor açıkçası.nısanlıma soruyorum yapısı böyle dıyor ama kızına nısanlıma karsı oyle deıl gayet samımı. benım aılemde tam tersı nısanlıma bana davrandıkları gıbı davranıyorlar

Biz evlenirken nikah tarihini alip, dugunu ayarlayip davetiyelerini yolladik, tarih bile konusulmadi yani, evimizi de 1 sene sonra gorduler, 10 senelik evliyim 10 kere gelmemislerdir evime. Bilmem anlatabildim mi

Aynen ve biz aynı şehirdeyiz

aramasını insani nedenlerden mi istiyorsun yoksa arasın ne ihtiyacın var ne alalım ne edelim desin diye mi istiyorsun önce bu soruya samimi bi cevap bul

Nişana nişan günü gelmeleri de garip değil zira başka şehirden geliniyor anladığım kadarı ile

Başka şehirdeki gittiğimiz tüm nişanlara o gün gittik ertesi gün de geldik

Beni istemeye geldiklerinde çiçeği de babamla gidip yaptırdık
Çikolata konulacak kabı eşimle aldık çikolatayı nereden konulacağını da tembihledim

Yüzükleri biz aldık orda gördüler Kv tek bir küçük altın bile takmadı bunun için annem de takmadı

Bu diyecekti konulara kadar da bu durumu garip bulmamıştım ama garipmiş öğrendiiim

ne çok kayınvalide konusu açılır oldu. 3 başlıktan 1i kayınvalide. eltin meltin aramıyorlarsa aramasınlar yani ne önemi var. salla gitsin ya. çok mu önemli.

Böyle daha iyi değil mi?Yakınlık kurmak isteselerdi baştan kurarlardı,demek ki istememişler.Bir zararları yoksa eğer böyle mesafeli durmak en iyisi.

Aynen böyle canım malesef bende senin gibi düşünüyordum hep. 1 kere bile aramadı şimdiye kadar bende nişanlıyken hep söylerdim annen niye böyle diye,ne soruyor ne yaptınız diye ne yardım ediyor üstelik ben 6 gün 8-8 çalışırken evimizi kurduk.
Nişanlıyken bana hak verirdi evlendik anneci oldu; annem haklı demiyor ama yapılan haksızlıklara ve terbiyesizliklere tepkisiz kaldı.
İstisnalar illa ki vardır ama nişanlında muhtemel böyle olabilir. İyi düşün derim, onların desteği olmadan yaşayabilirsin elbette ama senin için önemli ise bu sorun olur ileride. Ben hep anne kız gibi olmayı hayal ettiğimden çok büyük hayal kırıklığı yaşadım ve çok üzüldüm. Şimdi olsa asla evlenmezdim.
Aile olmak demek sadece eşinle nikahlanmak değil bence. Güzelce düşün canım hakkında hayırlısı

Bende de durum aynıydı. Nikahım esimin memleketinde oldu. Kendi ailem 10 saatlik yoldan gelmeye kalktılar hava Şartları kötü diye gelmelerini istemedim . Yolda baslarına Birsey gelse ne Yaparım diye ama esimin ailesi anne ve babası gelmediler nikahımıza. Abileri geliyorlardı onlara bile laf Attı siz gitmeseniz olmayacak mi diye . Ne o zaman aradılar ne de simdi arıyorlar hamileyim üstelik. Boşver ne kadar uzak o kadar iyi

Ins hep bole olurlar evlendikten sonra yerlesmezler yanina die dua etmelisin bence bosver bende anlatsam burdan yol olur mutluluguna bak,)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…