Sizinde içinize hiçbir şey yokken sıkıntı basıyor mu?

pitircikhanim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
123
92
28
32
Bu aralar sürekli karamsarlık içindeyim. Hiçbir şey yapasım gelmiyor. Pazar günü tatil günüm güzel değerlendiriyim diyorum ama haraket dahi etmek istemiyorum. Ev ile ilgili uğraşmayı çok severim normalde temizlik olsun mutfak olsun uğraşıp dururum ama bu aralar sürekli erteliyorum. Birazdan yaparım diye diye akşam oluyor. Mevsimsel bir neden mi acaba. Sizde benim gibi mi hissediyorsunuz ?

Evet bazen oluyor insana yat dinlen sıkma canını.Ben hormonal'dir diye düşünüyorum öncesi ve sonrası ay boyu farklı duygulara bürünüyor insan

Bu aralar kova dolunayi var. Benim de yapacagim isler elimde surunuyor. Bir kan tahlili verin. Bir de psikiyatriye gidin sıkıntı icin. Birseylerin birikimi de olabilir.

Benimde öyle bı aralar.oyle bir sıkıntı basıyor.hic biryere gitmek istemiyorum hicbirsey yapmak istemiyorum.sirf çocuklar istiyor diye kalkıp biseyler yapıyorum.uyku düzeni bozuk.bende kendi kendime psikiyatriste gitsemmi diye düşünüyorum.ben bide bu ara sahte kişilikli insanlardan çok tiksindim belkide ondandır diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…