Sizinde çevrenizde böyle kadınlar var mı?

Ha Ayrica bi insan kendini sürekli ovuyosa v

Benimde hoslanmadigim şeyler var. Babam yasindaki servisci adam, benden kucuk kizla sevgili adam evli ve 3 cocugu var. Ben ne diyebilirim adama yada kiza? Kafama taksam neyi degistirebilirim? Gidip kiza bu yaptigin yanlis desem sanane derse ne diyecegim? Sende takmamaya calismalisin

Herkes birilerinin hareketlerinden ona puan verir
Ve ona göre uzak durur veya yakınlaşır

Bu kadar ne yapmalıyım nasıl davranmalıyıma gerek yok

Hoşlanmadıysan uzak dur samimiyet kurma önemseme yani sanane napıyosa yapsın

İş yerinde fazlaca boş vaktiniz olduğunu düşünüyorum.
Ne güzel...

Evet öyle malesef işe değil yatmaya gidiyorum konumuzda buydu zaten.. insanlarla sorun yasamak icin kafayi isten kaldirmamak gerek zaten tek sorunlu da benim kabul ettim bunlari zaten baska..

ben iş yerinde ondan daha uzun yıllardır çalışıyorum ve konum itibariyle daha iyi yerdeyim ve daha cok yakin arkadaşm var kafanızda oturması için açıklıyorum komik ama onun kafa yapısına göre daha popüler diyelim )

Mesela bu paragraf ,o kisiyle kiyaslama icine girdigini anlatiyor tabi ki benim fikrimdir

O kadını kıskanıyor gibi bir durum sezdim..
E kadın istediğini yapar eder..
Bir tek sizin dikkatinizi çekmesi de bir başka yani..

İş hayatındaki kadınların samimiyetine inanmıyorum ,söylediklerinde epey yalan vardır ve iş arkadaşından arkadaşta olmaz zaten , daha çok rekabet vardır , kıskançlık vardır, gruplaşma vardır çoğu sinsi , gülüp geçeceksin o kadar

Allah allah hala benim yaziklarimi inceliyorsunz. Yazım kurallarına uygun yazabilmismiyim supheli bi yer var mi fake olabilirmiyim acaba :)

Bunu yazma sebebim ben zaten cevresinde sevilen bi insanim kimseyi kiskanacak durumda degilim bunu belirtmek istemistim ama nafile :) anlatirken bi yandan hem onu bi yandan kendimi anlatmaya çalıştım. Kafanizda iyi otursun diye.

O kadını kıskanıyor gibi bir durum sezdim..
E kadın istediğini yapar eder..
Bir tek sizin dikkatinizi çekmesi de bir başka yani..
Onu çözdük zaten canım kiskaniyorum tamam orda anlaştık. Keske bende onun gibi hafif mesrep olabilsem sorun bu zaten

Sevgili konu sahibesi,neden anlamiyorsun yazdiklarimi oysa ki ben seni cok iyi anliyorum kafanda bu kadar neden büyütüyorsun o kisiyi,kıskanacak durumda degilsen neden önemseyip duruyorsun masaj yapsa sana ne ,acik giyse sana ne laubali davransa sana ne ..ne zaman sana zarari dokunur o zaman hakkini ararsin

Bu elestrimi umarim begenmissindir :) :)

Ayrica konu senin konun tabi ki inceleme yapiyorum anormal bir durum degil :)

Bu ara çok asosyal oldum çevremde kimse yok ama önceden çevrem vardı baya
O zamanda benim gibi olmaya çalışan giyim tarzını , makyajını saçını benim gibi yapan arkadaşlarım vardı .
Buna kızmam tam tersi taklit ediliyorum bu şeyleri başarıyorum demek ki derim .
Çevremde kendini öven insanlar da var ama ben biliyorum ki hiç kimsenin hayatı mükemmel değil .
Dikkate bile almıyorum hayatlarını muhteşem anlatanları =)

Bu tip insanlar benimde dikkatimi çekiyor. Ancak bu histerik ruh hali olan kadınlar toplumda dikkat çeker kimininde fitrat olarak doğasında vardır.Bu tip kadinlarin özel hayatlarında ki mutsuzluklari bu şekilde kamufle ederler diye düşünüyorum. Mesafeli kalın rahatsiz oluyorsaniz ben öyle yapıyorum :)

Heh bunu beğendim gerçekten. :)) teşekkür ederim :) evet iste bencede bana ne oluyo. Istiyorum ki elalemin erkegiyle bu hissi yasamasn bundan haz almasn ama bunu engelleyemem bu doğru. Cunku 1 degil 2 degil hepsine karsi boyle (mesafeli duranlar hic konusmayanlar haric tabi) Ne yapcam bilmiyorum . Bi de bu guzel olma en iyi ben olmaliyim herkesim gozbebegi olmaliyim havalari beni boguyo ya kim guzel olmus olmamis kim kimle iyi kotu bu kadar onemlimi gercekten ki bu insanin tavirlarina yansiyor.

Ya bide burda yazanlara sundan kiziyorum kardesim bütün detaylari ben size nasil anlatayim yazabildigim kadarini yaziyorum onda bile bisi ariyosunuz ( sana degil sozum radyolog). Mesela ozel bi yere gidilecegi zaman evden baska kiyafetle cikiyor is yerinde degistrp oyle gidiyor. (Bunu ben yakaladm kimseyede anlatmadm) Kocasının yaninda bambaska bi insan v.s

Kendini toplum içinde övenler en büyük delik egolulardır, toplum tarafından bir şekilde dışlandığı için kendini olumlu biçimde anlata anlata toplum içinde olduğunu düşünür bugiller.

Ama daha da itici olurlar, nefret ederim.

Bence iş hayatında en iyi başarılı olma takdiği herkese politik olacaksın , bunu yapabilen başarılı ,yapamayanda başarısız , sinirli çıkışlar ve samimiyet insanı başarısız kılıyor dürüstlükte işe yaramıyor , iş yeri çok acımasız bir yer , çok duygusal olanlar kayıp ediyor umursamaz arsız ve ağzın iyi laf yapabilecek ,
çekingenlik iyi birşey değil ,
yırtıcı kaplan olmayı becereceksin ,
yani biraz kaşarlanmış olacaksın

Hayatım boyunca insanları bu kadar dikkatle incelediğini hatırlamam ...
Herkes farklı farklı karakter ve duruşa sahip...
Size de önerim şu...
İş yerinizde işinize yoğunlaşın görmezsiniz...

Size de önerim şu...

Size de önerim şu...

Size de önerim şu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…