- 15 Şubat 2015
- 13.337
- 47.049
- 598
Uzun uzun yazdım ki anlayasınız diye.. anlamak istediğiniz gibi anladığınızı unutmuşum pardon.
Ne giydigi umrumda degildi ta kiiiiii davranislarindaki degisikligi farkedinceye kadar. Yoksa diger arkadaslarm bugun ne giydi onu bilemem herhalde. Neden asıl konuya odaklanmak yerine saldiracak bisey ariyorsunz?
Gerçekten amacınızı anlamıyorum. Kiskandigimi dusunebilirsinz saygı duyarim ama mesajlarinizda bi çözüm yok bu da isin komedisi :)) yazmak icin yazin bakalım. .
Zaten sinir olmasam oturup buraya yazmam neyin kafası ? Böyle sacma sey mi olur ya? Bi de siz mi sinir edeceksinz simdi anlamadım neyin savunma psikolojisi bu? Adam akilli acikladim iste neden boyle yapiyor diyorum. Benim dikkatimi cekiyor keske cekmese diyorum zaten kiza bisey yapacağım da yaptigim da yok. Kendime kızıyorum milletin ..de olmayan kizi niye takiyorum diye. Ilgimi cekmese keske diyorum.
Ne istiyorsunz allah benim belami versin. Ben fesatin tekiyim kizcagizin milletin kocasini ellemesine niye sinir oluyorum istedigini elleyebilir bunlar belkide sizin kocalariniz olsa bile. Benimle cani isteyince konusur istemezse konuşmaz buna sinir olmam benim aptalligim.
Ben yeni üyeyim de kk formatı bu sanırım.
Lütfen cozum onerisi olan yazsın.
İş yerinde fazlaca boş vaktiniz olduğunu düşünüyorum.
Ne güzel...
Bu benim düşüncelerimi degistirmiyor ama
ben iş yerinde ondan daha uzun yıllardır çalışıyorum ve konum itibariyle daha iyi yerdeyim ve daha cok yakin arkadaşm var kafanızda oturması için açıklıyorum komik ama onun kafa yapısına göre daha popüler diyelim )
Mesela bu paragraf ,o kisiyle kiyaslama icine girdigini anlatiyor tabi ki benim fikrimdir
Onu çözdük zaten canım kiskaniyorum tamam orda anlaştık. Keske bende onun gibi hafif mesrep olabilsem sorun bu zatenO kadını kıskanıyor gibi bir durum sezdim..
E kadın istediğini yapar eder..
Bir tek sizin dikkatinizi çekmesi de bir başka yani..
Allah allah hala benim yaziklarimi inceliyorsunz. Yazım kurallarına uygun yazabilmismiyim supheli bi yer var mi fake olabilirmiyim acaba :)
Bunu yazma sebebim ben zaten cevresinde sevilen bi insanim kimseyi kiskanacak durumda degilim bunu belirtmek istemistim ama nafile :) anlatirken bi yandan hem onu bi yandan kendimi anlatmaya çalıştım. Kafanizda iyi otursun diye.
Allah allah hala benim yaziklarimi inceliyorsunz. Yazım kurallarına uygun yazabilmismiyim supheli bi yer var mi fake olabilirmiyim acaba :)
Bunu yazma sebebim ben zaten cevresinde sevilen bi insanim kimseyi kiskanacak durumda degilim bunu belirtmek istemistim ama nafile :) anlatirken bi yandan hem onu bi yandan kendimi anlatmaya çalıştım. Kafanizda iyi otursun diye.
Sevgili konu sahibesi,neden anlamiyorsun yazdiklarimi oysa ki ben seni cok iyi anliyorum kafanda bu kadar neden büyütüyorsun o kisiyi,kıskanacak durumda degilsen neden önemseyip duruyorsun masaj yapsa sana ne ,acik giyse sana ne laubali davransa sana ne ..ne zaman sana zarari dokunur o zaman hakkini ararsin
Bu elestrimi umarim begenmissindir :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?