• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizinde bebeginiz misafir gelince agliyormu??

canim zaten doguma gelen digen cok oldugu icin davet etmeme gerek kalmiyor.insallah uykusu duzene girer :Saruboceq:en kisa zamanda cunku hic halim yok uykusuzluktan harab oldum..:delphin:

girer girer merak etme sen..daha küçük bizimkiler..internetten bak uyku düzeni oturtmayla ilgili ipuçları falan var, yılmadan dene bakalım..

Benim oğlumda misafir geldiğinde kucağımda olmak istiyor ve beni ayakta nöbetçi dikiyor ayakta geçiyor bütün gecem öğretmenlik varis yapmadıda korkarım ege varis yapacak bende.Daha küçük olunca zamanla geçer diye avutuyorum kendimi.Umarım öyle olur.:Saruboceq:

girer girer merak etme sen..daha küçük bizimkiler..internetten bak uyku düzeni oturtmayla ilgili ipuçları falan var, yılmadan dene bakalım..

deniyorum cnaim ya cogu zaman banyo yaptirip yatiriyorum ama nafile...:sm_confused:o rezene cayi uyku yapiyor diye duymustum benim kizimda tam aksine yapmiyor...gunde 3 kere icmesine ragmen:1no2:adimiz gececiye cikti ocak annelerindekaydirigubbakcemile3

aynı durumdan bende muzdaribim benim oğlum evde benimleyken ve babası varken uslu masllah ama bize biri gelsin yada biz bir yere gidelim deli gibi aglıyo hiç durmuyo insan bir yere gidemiyo birini çagıramıyo malesef

Back